Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balage01

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“A policy of subsidizing failures will end in an economy strewn with capital-guzzling industries long past their time of profitability - old companies that cannot create jobs themselves, but can stand in the way of job creation.” George Gilder, Wealth and Poverty Az állam…..
Az NMHH Médiatanácsa hivatalos blogján tette közzé a közszolgálati médiakódexről folytatott társadalmi egyeztetés eredményét, ami tömören annyi, hogy több értéket a közszolgálati tévébe! Pedig ugye már évek óta az az MTV szlogenje, hogy értéket közvetítenek. A vázlatos…..
w A gólkirály beszéde 2011.03.16 06:00:00
Európa elnöke a Nemzeti Múzeum lépcsőjén arról beszél, hogy Európa nekünk nem diktálhat.   Mint a kisgyerek, megint azt hiszi, hogy nem látják. Hogy ez megmarad belpiacon, és aztán nyugodtan felállhat Brüsszelben a pódiumra, a Strong Europe szlogen mögé, és ott előadhatja…..
Na ennyi volt. Eddig csak program volt, most a Jobbik valóban újra életre kelti a dicső hagyományú Magyar Királyi Csendőrséget.Magyarországon először a szabadságharcot leverő osztrák kormány hozott létre csendőrséget, akkor még "zsandárság" néven. Azt a…..
A magyarokat az arabkérdés leginkább a benzinár által érinti, de ennél sokkal tanulságosabb, ami odaát történik. Közvetett hatásait majd hosszas átfutással tapasztalja az ország.   Mindenekelőtt nyugi. Az arab forradalmakkal kapcsolatos leggyakoribb félelem, miszerint…..
Balage01 2011.03.09 13:13:40
 A „cigánybűnözés” keretezés kifulladt, ahogy a Jobbik is.Nagyon messze áll a Jobbik hecckampánya a valóságtól. Végigsétáltam a cigánysoron, benéztem a kapualjakba. Romos házak, betört ablakok, de tiszta udvarok. Nem áll halomban a szemét, mint ahogy azt a…..
w A rossz tanuló felel 2011.03.02 06:15:00
Eljött tehát az igazság pillanata. Illetve még mindig nem jött el; annyit tudunk, hogy mikorra dolgozódnak ki a számok, és hogy lesznek majd számok is. Tudjuk továbbá, hogy mindez véletlenül sem megszorítás, hanem átalakítás, újjászervezés, megújítás, akármi, csak…..
„Pretty much a non-country” (Nigel Farage Belgiumról)  Volt egyszer nekünk egy király nélküli királyságunk. Ha a belgák így folytatják, nemsokára lesz egy királyság nélküli királyuk: II. Albert (Félix Humbert Théodore Christian Eugène Marie von Saxe-Coburg-Gotha)…..
Nem, ne várjon most senki az elején hosszú, mesterséges kertelést retorikai adalékanyagokkal, rögtön a közepébe vágok: azért szeretem a Kuruc Infó nevű hírportált, mert fikciós irodalomnak kitűnő olvasnivaló. Kitűnő, csakúgy, mint a magyar nyomtatott és internetes politikai…..
Totális cigány hatalomátvétel? Ha a szavazati jog kiterjesztése meg is valósulna, a cigányság szavazói súlya csak mintegy 2%-kal emelkedne. De még ez sem reális, hiszen eleve kevesebben mennek szavazni. A Véleményvezér blog szerzői őszintén meglepődtek, hogy a gyerekek után…..
Matolcsy György a hétvégén nekifutásból herén rúgta önmagát. Az önkínzás ilyen megnyilvánulása önmagában szórakoztató lenne, ha nem hatna vissza ránk is előbb-utóbb. Ilyenkor vágyok egy következmények nélküli világot - amilyen hazánk országnak - ahol felpofozhatja,…..
Balage01 2011.02.07 10:38:32
„a prostituáltként előállított gyermek- és fiatalkorúak megkérdezése, illetve az esetleges prostitúcióra kényszerítés körülményeit vizsgálva elmondható, hogy a tetten ért fiatalok szinte kizárólag saját akaratukból folytatják e tevékenységet”.forrás..
Balage01 2011.02.04 09:28:06
@Közöd????:

féregszerű a qrva anyád
  Bőven érte kritika okkal vagy épp ok nélkül a kormányt, a közvéleménykutatások eredményein azonban mindez nem sokat változtatott az elmúlt hónapokban, tulajdonképpen tavasz óta nem történt drámai változás az erőviszonyokban. Éppen ezért erős a késztetés, hogy…..
Subba Kellemes Hanukát! 2010.12.02 00:12:31
Balage01 2010.12.02 12:16:59
@idelle: zsidókám, viselkedj, nem otthon vagy.
w Tisztelt ING csoport! 2010.12.01 07:09:00
Évtizedes kapcsolatunk során sosem kételkedtem abban, hogy megtakarításaim az Önök nyugdíjpénztárában biztonságban vannak. Biztos voltam benne, hogy ha netalán betéved valamelyik fiókjukba holmi ittas paraszt a gereblyével handabandázni, a pénzem attól még nincs veszélyben, és…..
Balage01 2010.12.01 09:36:32
Nyolcaddöntő a világbajnokságon, ahol először jártunk, 16. hely a FIFA ranglistán, a legjobb helyezés az önálló Szlovákia történetében - ezek az eredmények tették történelmivé, rendkívülivé és sikeressé az idei évet. Ennek ellenére az idei mérlegünk meglehetősen…..
Október 24-én a villamos-vágány építése az utolsó fázisának munkálatai kezdődtek el. Miután elkészült az új északi és déli pályalemez, amiket az elmúlt hétvégéken összehegesztették, a hídfők térségében láttak hozzá az új és a meglévő pálya közötti szakaszok…..
Magyarfociszerte tombol a szezonális love parade. Pál András szerethető MTK-t ígért a nyáron, Mészöly Géza szerethető Újpestet vizionál a Megyeri útra, Egervári Sándor szerethető válogatottra vágyik nap mint nap. A sor még hosszan folytatható, történelmi időket élünk: a…..
Subba Londoni hétvégék 2010.09.07 12:44:40
Sok szeretettel küldeném ezt a képcsokrot a terézvárosi önkormányzatnak! (Klikk az első képre!) ..
Mandiner blog Cigányút 2010.09.06 16:01:00
 Európa cigányozik, méghozzá értelmiségestül. Nyilván nem kell nagyon ecsetelni az alapsztorit: augusztus utolsó napjaiban a francia kormány úgy döntött, hogy hazaküldi kelet-közép-Európába azokat a romákat, akik különféle illegális telepeken éltek. Ennek hatására…..
Modorosblog Az Árja 2010.09.06 07:00:00
A magyar Árja a természetes szőke-kékszemű emberkülönlegesség: kisebbségben, igazi kiválasztotthoz méltóan, büszkén viseli ezen a balkáni terepen a germán istenekéhez hasonlatos, ritka színösszetételt. Mert mindenki csak olyan szeretne lenni, mint Ő! Hány festett szőke,…..
Lassan-lassan a Nagy Szent Narancsnak sikerül úgy beállítania dicstelen szereplését az IMF tárgyaláson, mint nemzetvédő szent háborút. Persze valahogy csak magyarázni kell a bizonyítványt, ha már hülyék voltunk és elkaszáltak matekból az érettségi előtt. Na majd mi…..
Ismertebb nevén Hoffmann Rózsa. A mondat, amit az óvodai nevelési alapprogramból törölt, a nemi, valmint a nemek társadalmi egyenlőségével kapcsolatos előítéletek erősítésének kerülését írta elő. Hoffmann szerint ez a nemi különbségek elmosására tett kísérlet. A…..
  A Nemzeti Együttműködés Rendszere olyan lendülettel ragadja magával az országot és az embereket, hogy magunk is bele-beleszédülünk. Most éppen a Hajógyári-sziget örömteli csatlakozásával szembesültünk a legfrissebb Flyerz jóvoltából:   A szigeten…..
Lássuk be, hogy egy civil főpolgármester-jelöltnek nem sok értelme van - kivéve persze, ha a Jello Biafrának hívják. Voltak egyébként már próbálkozók korábban is, egyiküket épp most választották meg köztársasági elnöknek. A civilbudapest.eu (amit tegnap ajánlottak…..