Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BékaRóka

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Értetlenül állok a baloldal egyre széteső, de összefogást hirdető társaságpolitikai élete előtt. Olyan, mint egy dobozba zárt rakás káposzta, amit azután magára hagynak, had rohadjon. Egyedül Gyurcsány mozog valamit, mint egy magányos démon, akinek már minden mindegy. A…..
Ukrajnában az egész egy EU melletti tüntetéssel kezdődött, de végül forradalom és szabadságharc lett belőle. Na nem olyan "fülkeforradalom" és nem olyan "szabadságharc", mint Magyarországon, hanem olyan igazi fajta, amikor az emberek tényleg megharcoltak azzal a rendszerrel, mely…..
BékaRóka 2014.02.21 14:39:25
@Orbán Mutyin: Gyönyörű toleráns, demokrata mondat: >>Különben, mi az anyádért vagy itt, ha nem tetszik, amit "látsz"<< Gratulálok!
A morgás joga Tanulja meg szeretni 2012.08.09 20:13:02
Budapest főpolgármestere nemcsak a fővárosról szóló évkönyvekbe írja be visszavonhatatlanul a nevét, hanem az  új az BKV-szín is róla kapta (gúny)nevét: "tarlóskék". A névadó kiléte kezdetben rejtély volt, Vitézy Dávid is szerepelt a keresztapa-gyanúsak között, ám a…..
Ott vagyunk már? Ott vagyunk már? Ott vagyunk már? Hogyhogyhol? A szellemi középkorban, ott. Vagy úgy érzitek van még hová bandukolni, mert az utcán még nem köpdössük le egymást, megelégszünk a köztéri szobrok basztatásával, és a félhülyék tisztes távolból…..
BékaRóka 2012.05.17 08:48:33
Egyre több a borvacsora manapság, próbálkoznak a kreatív bor- és ételpárosításokkal a séfek és az éttermek. Reflexből vetek egy pillantást ezekre a hirdetésekre, hátha találok valami újat, merészet, lenyűgözőt. Pesten, a Ráday utcán sétálgattam a minap, amikor szembe jött…..
„Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem." Lázár János különös okfejtése már ma estére ellenzéki össztüzet és komoly médiafigyelmet kapott – s feltehetően ez csak a kezdet. Sok…..
Varánusz Pánikszoba 2011.02.15 08:00:00
A pánikszoba olyan lakáson belüli bunker, ahová elvonulhatunk kivárni, amíg odakint elül a vihar. Olyan hely, ami ellenáll a fizikai behatásoknak, ahová nem szűrődik be a hang, ahová bezárkózva biztosak lehetünk: nem érhet el minket senki, és kinyitni is kizárólag belülről…..
BékaRóka 2011.02.15 19:17:34
@tomwar: szerencse, hogy te okos vagy és mindent értesz - nyilván ájropéer értelmiség. A káromkodásokat esetleg írd csupa nagybetűvel, úgy még jöbb. Te kis sötét...
  A France Football információi szerint Laurent Blanc, a franciák megváltóként várt új szövetségi kapitánya Domenech helyett is büntet, méghozzá keményen: az edzőbuktató, puccsista, buszban sztrájkoló 23 játékos közül egyet sem hív be a válogatottba az augusztus 11-ei…..