Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PatekFülöpZ

109 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző írásomat egy önismereti tréningen tanultak alapján írtam le. Furcsa és kissé nehéz így mindenki előtt megnyílni, de egyre jobban tetszik a dolog. Igaz a másik énem még nagyon tiltakozik ez ellen, meg is jelentetett egy szánalmas és infantilis válaszreakciót az Egri Válasz nevezetű…..
Lehet, hogy van egy sokkal egyszerűbb megoldás Magyar Péter finoman szólva is megkérdőjelezhető módszerekkel szerzett hirtelen jött népszerűségének ellensúlyozására, mint a drága, kétes hatékonyságú lejáratkampányok. Visszaszerezni a Fidesz becsületét és jó hírét! Itthon Hevesben egyébként láttunk…..
Igazgató úr! Ön köztudomásilag híján van mindenfajta olyan tudományos reputációnak, szakirányú végzettségnek, amely valódi tekintélyt adhatna ahhoz, hogy a nemzeti emlékezet egyik legfontosabb tudományos, közművelődési intézményét, az Egri Vármúzeumot irányítsa. Ezt figyelembe véve, mindeddig némi…..
Egri levitézlettek..
Tanúságos és elgondolkodtató üzenetet kapott blogunk egy név nélkül író, de vélhetően Eger és térsége közéletére érzékelhetően régóta közelről rálátó olvasónktól.  “Meddig tűrik még a Fideszben, hogy Nyitrai Oroján mögé bújva és őt bábként mozgatva a saját pártját, a jobboldalt és a közélet amúgy…..
Bár a közéleti botrányok nagy száma miatt még a jelentősebbeket is viszonylag gyorsan elfelejtjük, azért az egriek közül sokan még jól emlékeznek arra az időszakra, amikor Berecz Mátyás az Egri Vármúzeum igazgatójaként, majd kirúgott igazgatójaként, majd önkormányzati képviselőjelöltként, majd…..
 Tisztelt Ringert Csaba Egri Vármúzeum igazgató úr!  Tisztelt Egri Vitézlő Oskola! Kedves Históriás Kft!  Önök biztosan jó döntésnek tartják, hogy a Végvári Vigaszságok nevű, nagyszerű egrirendezvényen, a fiatalok számára a hősiesség példaképeinek szánt egri vitézek belvárosi kosztümös…..
Büszkén, személyesen levezényelted  Kápolnán a - veled ellentétben -  köztiszteletben álló emberek által ültetett közösségi erdő kiirtását.  Végre, életedben először elélveztél a gátlástalan természetpusztítástól, amikor ártatlan, védekezésre képtelen növényeken vezetted le a perverz…..
Több, egymástól független, hiteles egri forrásból származó információnk szerint Oroján Sándor (eredeti nevén Oroianu Alexander) már csúfos bukása másnapján az állami költségvetési, kormányzati vagy a Fidesz rendszerében lévő jól fizető állásért kuncsorgott gazdájánál és felbujtójánál Nyitrai…..
Az egriek nagy bánatára, még mindig nem került előzetes letartóztatásba Oroján Sándor bukott egri politikusbűnöző, ezért egyelőre még aktuális a kérdés, amit a legnagyobb egri internetes közösségben, az Egerben hallottam csoportban tettek fel szavazásra:    Szerintetek ki áll még mindig a…..
Kedves egri baloldali szavazó!  Mondja meg őszintén: ha ön a választások előtt tisztában lett volna azzal, hogy Pál György, a baloldal polgármester-jelöltje, puszi haverja Oroján Sándor politikai gengszternek, tisztában lett volna azzal, hogy Pál György a kampányban megtiltotta, hogy a…..
Bár még korántsem ért véget, egy országos hírportál újságíróival közös oknyomozásunk, amelynek célja: Oroján Sándornak, a román származású (eredeti nevén: Oroianu Alexander)  bukott botrány politikusnak, és gazdájának Nyitrai Zsoltnak az elmúlt évekbeli egri héttérténykedéseinek feltárása, már most…..
Aki az emberek helyett a rezsimet szolgálta – esettanulmány egy besúgó orvosrólEz egy névtelen blog, az írók szintén névtelenséget kérnek. Nem azért, mert szégyelljük jelentettünket, hanem azért, mert nem a nevünk a lényeg, ahogy a mostani történet szereplője nevétsem fedjük fel. Nem ér annyit ő…..
Napok kérdése és megtartja alakuló ülését az új egri képviselő-testület.Azt, hogy milyen lesz, nem tudjuk, de azt igen, hogy orojànsàndormentes, mirkòczkizitamentes, bereczmàtyàsmentes. Vagyis a most végetérő ciklus legalávalóbb helyi politikai véglényei bizonyosan nem pusztítanak tovább. Azért ez…..
Mindenekelőtt tisztázzuk: két, nagyon különböző karakterű politikai gengszterről van szó, viszont van bennük egy közös pont: Gyurcsány.  Mindkét politikai haszonleső az egykori miniszterelnök helytartójaként funkcionált: Balázs Zoltán igazi kis kedvence volt a 2006-ban magyarokra lövető “Ferinek”,…..
Berecz Józsefnek, az egyházüldöző bolsevik diktatúra munkásőr parancsnokának ideggyenge fia, Berecz Kálmán, Kápolna polgármestere, határozottan érzi magában a jedit.  Berecz Kálmán azzal az egyszerű hazugsággal nyert nemrégiben választást Kápolnán, hogy egykori munkásőr parancsnok apjával…..
Tudja esetleg valaki, hogy ki és milyen anyagi kondíciókkal újította fel Kápolna polgármesteri hivatalának épületét, ahol most Berecz Kálmán és tavarisnyakú kommunista jegyzője, Gulyás-kommunista Imre pöffeszkedik? Röviden úgy, hogy átverte Berecz a beruházást végző vállalkozót, majd azzal…..
Csak megerősíteni és kiegészíteni tudjuk Domán Dániel megválasztott egri önkormányzati képviselő közösségi oldalán közzétett posztjában szereplő információkat: a budapesti parkolási mutyisták valóban már Egerben is próbálnak nyomulni: három különböző, egymástól független forrásunk tájékoztatása…..
Utólag törölték, de stábunk megtalálta a digitális lábnyomát amnak a cikknek, amely az önkormányzati választások előtt azt a nyilvánvalóan szemenszedett hazugságot próbálta sulykolni az egrieknek, hogy a városban Oroján Sándor - Vágner Ákos párharc várható a polgármesteri posztért.  Az…..
Oroján Sándor a Fideszből erkölcsi okokból kizárt, az önkormányzati választásokon az egri választók által a politikai közéletből is elzavart botránypolitikus a tulajdonosa az egerinfo.com portálnak. A politikai kampányportál sokáig a Fideszt gyalázta, majd azt a szemenszedett hazugságot állította,…..
Bár Erdélyben a magyarok sajnos nem jogosultak a saját anyanyelvükön intézni az ügyeiket, mi fontosnak tartjuk a Magyarországon élő románok anyanyelv használathoz fűződő jogait - még akkor is, ha Alexander Oroian Egerszalókon élő gátlástalan, bukott politikusbűnözőről van szó.  Szóval Berecz…..
A csőd szélén lévő Kápolna hibbant Nérója csak azért, hogy borsot törjön a természetvédők orra alá, kiírtja a fákat és közpénzen parkolót épít a semmi közepére.  A fékevesztett polgármester már ki is jelölte a területet, vele együtt pedig a halálra ítélt számos fát is. Berecz törvénytelen…..
BÓDAY PÁL PÉTER - egy gátlástalan bűnöző   Egész életemben embereket bántottam és nyomorítottam meg testileg, lelkileg. Rendes munkám sosem volt, de mit is várhatunk egy félig zsidó, félig náci véglénytől. Csak azért írom e sorokat, mert a feleségem megkért arra, hogy legyek az életemben legalább…..
Mi folyik itt Hevesben? Bereczék 2024.09.23 18:28:50
Több, egymástól független forrásból származó információnk szerint, Oroján Sándor, a román származású, a Fideszből kizárt, a választásokon megbukott Egerszalókon élő politikusbűnöző, bár immáron semmifajta pozíciója, társadalmi, politikai felhatalmazása nincsen, továbbra is utasításokat osztogat,…..