Regisztráció Blogot indítok
Adatok
icob84

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HeStyle Előzetes: tavaszi Topman 2010.02.01 10:00:00
A Topman kampányából egy kép, amelyet tavaszra szánnak. A modell Pawel Bednarek. Határozottan tetszik az öltöny, az ing és a nyakkendő is.Szerintetek milyen? (fashionisto)..
icob84 2010.02.15 09:58:04
Olvasónk a mai nap jelezte, hogy férje július 10-én a Győr – Bécs járaton elhagyott (vagy ellopták, még nem tudják), 100 ezer forintot. Ebből a pénzből fizették volna ki az albérletüket, tehát nagyon nagy szükségük van rá. Bár –sajnos- kevés a becsületes ember, mi…..
Lajka blog Mocsári számítógép 2009.03.29 19:09:00
 Nos most már én is a láptoposok közé tartozom. Tegnap sikerült igencsak kedvező áron egy HP Compaq NC6000-re szert tennem. Piaci ára kb. 150-160 000 Ft lenne, én ennek a töredékéért szereztem be. Természetesen garancia van rajta, az XP is legálisan fut, CD-t ír, DVD-t olvas,…..
Lajka blog Beach Pláza??? 2009.05.26 11:31:00
Igen, Beach Plaza épült Siófokon! Én most tudtam meg! :D Állítólag a Jégverem utcában. (Na de melyik is az a Jégverem utca???) Rettentő jól informált vagyok siófoki létemre! :D Egyébként szerintem azért nem tudtam eddig róla, mert nagy port kavart a Sió Pláza építésével…..
Egy férfinek nagyon megtetszik egy állás. Annyira, hogy be is jár a céghez mint ügyfél, csak hogy körülnézzen. Amikor kirúgják az egyik alkalmazottat, rögtön jelentkezik is állásinterjúra. A főnökség behívja, és ezt mondják neki: Magának remek az önéletrajza, minden…..
Kurva egyszerű lett volna kimoderálni a kommentedet, de azért nem teszem, mert igazad van mondanivalód egy részében. Az hogy nem köszöntem nem igaz, de az igaz hogy nem mentem oda beszélgetni. Hogy miért nem? Mert az elmúlt másfél évben annyi beszélnivalód volt velem, hogy…..
Subba Hülye tánc: Robo 2009.05.07 12:51:00
Gay Robot tánc a világ legunalmasabb munkahelyéről. Senkit se tévesszen meg, hogy több alkalmazottat is lát amint bekapcsolódnak a koreográfiába, PHOTOSHOP! Aki megtanulja a táncot, és lekamerázza a produkciót Subba polót kap!  ..
 Szinte hihetetlen, hogy van egy Duna-sziget, amelyik nagyjából olyan messze esik a város szívétől mint a Margit, csak épp csodálatos fejlesztési potenciálja van. Ennél már csak az hihetetlenebb, hogy a főváros bölcs vezetése épp erre az eszményi területre helyezte a város…..
icob84 2009.04.21 13:04:20
@Éhezünk: én a helyedben csak hallgatnék... Anniyra nem álltok rosszul Szeged állapotával, hogy így virnyákolj! Nekem pl a kedvenc városom, mert tiszta, szép, rendezett és van hangulata... oda akarsz ilyen szaros hidat?? :O Mikor az a város annyira szép és egységes... nem értelek... persze mint minden településen, ott is van mit csinosítani-gondolom, de akkor sem illik oda egy ilyen műfos. Szeged legyen Szegedies és ne felhőkarcolósos-lakóhidasos. Egyszer sétálj csak úgy nyugisan végig Szeged szebb részein, mint ha túrista lennél. Csak nézz körül a városban! :D
icob84 2009.04.21 13:42:51
@HÉV-es: Jogos! Ott a pont
Viszont Siófokon is vannak gondok, pl a szenyvíztisztító telep kicsi, nem bírja feldolgozni az üdülők által termelt fekáliát, az utak keskenyek, és nem ekkora forgalomra lettek tervezve (gyenge útalap miatt felrepedezi stb...) A helyiek nyáron előszeretettel robogóznak, amit a túristák a nagy "nyaralok én vagyok a király" életérzés hevében nem vesznek figyelembe... tavaly nyáron heti 3 robogós balesetet láttam (és ezek még csak azok a balesetek, amiket még nem takarítottak fel és az általam használt útvonal mentén vannak)
persze tudom, hogy a főváros szennyvízkérdése sem megoldott, az utak ott is rosszak stb...
Siófokon az ideiglenes nyaralási szezon miatt 2 hónapig van munkád, aztán kirúgnak, mert nem kellesz mivel nincs túrista... Pesten ilyen pl nincs...
No de nem vitatkozni akarok, csak annyit jelezni, hogy nem szabad sehonnan sem kitúrni sem a túristákat, sem az ottlakókat.
Az ország közös, mindenki ott lakik/nyaral ahol neki jólesik.

gyébként a látványterv szép, de ha megépülne, és a közelében kellene laknom, tuti inkább elköltöznék.
icob84 2009.04.21 13:59:35
@Éhezünk: B@sszus!! :o
Megpillantottam a honlapodat...
No comment.
Én sem keresek sokat... És mivel szerencsére/sajnos a Balcsi déli partján lakom, nem olcsó itt az élet...
Ezen akadt mega szemem:
" Ebéd: menü, ... valami rendesebb helyen....
450 Ft"
(és ezt így másoltam át ahogy van... 450 Ft?????? És Te virnyákolsz??
Siófokon élek, így itt is kajálok munka közben... elárulom, itt a menü egy nagyon szar helyen 800 Ft. Ha fos kínaikaját veszel, megúszod 750 ből, ha meg mint ahogy írtad "egy jobb helyen" akkor kb 1200 ből úszol meg egy normál ebédet ital és desszert nélkül... Örülj inkább hogy ilyen árak vannak felétek, ne nyivákolj!!!
...és olvason tovább...

"Víz: 3500 Ft/hó"
Micsodaaa??? :O
Itt egyhavi vízdíj 7500 ft ha nem locsolsz, nem fürdesz csak gyorsan tusolsz, autót is csak vödörből mosol...


" Lakbér, OTP részlet..... 25-50.000 Ft-ig/hó"
Na itt ebből egy szobát tudsz max bérelni konyha és fürdőhasználattal...

Kissé ideges lettem...

Ilyen árak mellett éhezzél csak tovább, de akkor nagyon béna vagy...


(na jó, ide már nem írok többet... de ez nagyon felhúzott :S :S )

Van ez a több milliárd dolláros, mozgó reklámfelület, amit ugyebár száguldó cirkusznak hívnak azok, akik hálóőrt mondanak kapus helyett. A forma-1. Most vasárnap például csak azért nem állt le a közvetítés, mert ugye vannak az aláírt szponzori szerződések, és ha már nem a…..
Hát igen, vannak dolgok, amik javíthatatlanok. Mindenki arról beszél, hogy legyünk büszkék arra, hogy magyarok vagyunk. Én inkább kifejteném, hogy mikor szégyellem magam a világban magyarságomat.Igazából az egészet egy kulcstéma köré szeretném csoportosítani. A magyaroknak…..
Én teljesen beszoptam ezt a kis vírusvideót anélkül, hogy sejtettem volna, hogy mire is fut ki az egész. A filmben egy jobb sorsra érdemes kaméleont szívatnak azzal, hogy a legidiótább színű szemüvegeket teszik elé, amire ő felmászva azonnal igyekszik átvenni annak árnyalatát.…..
icob84 2009.03.25 13:21:21
Mária és a többiek!
Előszöris, én TARTOK kaméleont már több mint egy éve, ráadásul ezt a fajtát (jemeni vagy sisakos kaméleon) csak az enyém nőstény, ez meg itt a videón egy hím.
Nos. A kaméleonok (MINDEGYIK) rendelkeznek egy alapszínnel. Ez a szín a saját fajra jellemző és (a sisakos kaméleonoknál legalábbis) nemenként eltérő, tehát van egy jellegzetes szín és mintakombináció ami a sisakoskaméleonok hímjét, és egy ahhoz nagyon hasonló ami a nőstényeket jellemzi. A kaméleon nem utánozza a környezete színét. Az állat a hangulatától függően változtat a színeken, pl ha fázik sötét, ha melege van egész világos, ha ideges tarka (nálam narancssárgás pöttyök és fehéres meg sötétzöld vonalak lesznek rajta).
A fényvissaverő anyagról -én legalábbis- nem tudok, de lehet hogy csak nem sikerült egy egész év alatt kellőképpen kiokosodnom a témát illetően.
Szóval mivel minden nap töbször is látom a kis jószágom (és gondozom, etetem stb...) én is a tapasztalataimat írtam le.(ja meg rendszeresen tájékozódom az új fejleményekről, és a kaméleonokkal kapcsolatos dolgokról)

Akik szerint meg állatkínzás, annak elárulom, hogy ez nem állatkínzás. Az oké, hogy nem mindegyik kaméleon viseli el alapból ha hozzányúlkálnak, de ez a videón egy nagyon szelíd jószág volt. Ha valami nem tetszik egy kaméleonnak, akkor azt nem fogja megengedni. Ő az úr, és nem a gazdája. Ha mérges lenne, és kínzásnak venné ezt a szemüveges dolgot, akkor:
1. felfújná a tokáját
2. felfújná a testét
3. kinyitná a száját mintha harapásra készülne
4. harapna
...és közben természetesen színt váltana...

tanulság: ha nem értesz hozzá, ne szólj bele, és talán bölcsebb maradsz...

A video meg nekem tetszik, de ez csak az én véleményem.
A hét első napján egy igen megdöbbentő levelet olvashattok. A történet önmagáért beszél, nem szorul komolyabb bevezetőre. Szeretném, ha konstruktívak lennétek és a szokásos "hülyevagyelkúrtadtebaromállat"  hozzászólásokat mellőznétek! Üdvözlök mindenkit…..
Kialvatlanul ébredtem, aztán Té Rolandinho egy kisagyra mért egyhe viperaütéssel magamhoz térített. Nem agyrohasztó, de annál kellemetlenebb, kétnyelvűnek nevezni a nyelvek megalázása lenne. Rolandinho ezt írta: ez itt a Boeing 747-es gépek királya, a Zámbó Jet.…..
Azt se tudom mi van velem mostanában. A második félév jött, és ledöntött a lábamról mint az influenza. Elment a kedvem most az egyetemtől úgy ahogy van. Az órarendem összességében jónak mondható de már csak a gondolat is fáj hogy mennyit kell olvasni irodalomra, mennyit kell…..
Nitro blog Inter-activity: Part One 2009.01.28 22:05:00
Szervusztok ismeretlenek és ismerősök!Rájöttem a blogolás még egy előnyére. Más blogok tanulmányozása közben ezt vagy tapasztaltam, vagy hiányzott, ezért rájöttem hogy importálom, és egy kicsit átalakítom, mint teszkó a lejárt árut gazdaságossá.Szóval van itt ez a…..
icob84 2009.01.29 20:09:18
Nos én csak egy rövid történettel járulnék hozzá a témához. Én csöppet (de tényleg csak csöppet) előbb születtem az említett generációnál, de ez szinte nem is lényeg.. hanem a gyerekek találékonysága. Az hangsúlyos. Kifejtem a saját ovis és általános iskolás alsós történetemen keresztül. Volt egy nagyon jó szomszédlányom (most is van, csak még Baján lakik a régi albérletemben ugyanis lakótárak is voltunk) szóval mikor megtanultam járni, már láttam néha az udvaron, ahogy anyukája a babakocsiban tolja... aztán megtanult ő is járni... aztán beszélni, és beszélgettünk jó sokat, meg persze játszottunk is nagyon sokat. Minden nap. Aztán eljöttek a szomorú idők, mikor iskolába kellett járnom és délután leckét írni, és nem tudtam neki jelezni, hogy mikor és hol találkozzunk, bár a hol az mindig a telkek közti villanyoszlop töve volt, amit egy tetoválós matricával amit a rágókhoz adtak meg is pecsételtünk.Szóval nem tudtunk mindig találkozni, de megoldottuk a dolgot. Plusz pezsgőstablettás dobozokból csináltunk titkos postaládákat, amikbe papírcetliket dugtunk így üzenve a másiknak a következő találkozási időről. Nem volt mobilunk, még vezetékes teló is csak pár embernek volt bevezetve a faluban. Mégis mindent megrajzoltunk egymásnak, majd megírtunk, majd titkosírással üzentünk... Igazából semmi tanulsága sincs ennek a történetnek, csak eszembejutott... mert szép emlék. Talán annyiban kapcsolódik a témához, hogy net meg telefon nélkül is lehet(ett) élni... de még milyen jól :D most meg van net. a szomszédlány már messze lakik, a postaláda sics már meg, ellenben van telefon, net meg stb... mégsem tudja helyettesíteni a személyes találkozást ha órákat msn-ezünk az sem. a legjobb érzés a barátokkal személyesen találkozni. A találkozó megbeszélésében viszont nagy segítség az időközben felfejlődött technika. Vagy ha valaki nem tud találkozni az ismerősökkel, a neten való kommunikáció még mindig jobb mint a semmi... például a blog olvasása és írása is ilyen... kissé megnyugtatja az embert, hogy minden oké, vagy megtudja, hogy nem minden oké, és tud segíteni a másiknak.
Utóiratként: én nem vettem észre hogy elment a net egy időre...
Na kicsit hosszú, kicsit kusza lett ez a bejegyzés, de erről a témáról valóban sokat lehet írni.
Üdv: Én :D
Nitro blog Back in the Saddle again 2008.12.11 18:58:00
Huhh! Amikor elindult a blogom (van vagy 1 hónapja) nem gondoltam volna hogy december 11.én még csak a 4. decemberi postom lesz és csak a második normális. Ennek oka az elmúlt 2 hét iskolai nyomasztása, lelki problémái (lásd előző post), szerencsétlenségei és szabadidő hiánya.…..
Nitro blog Ez meg másról... 2008.11.27 12:58:00
Szervusztok!Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy most nem a pókerről fogok előadást tartani, pedig mostanában nagyon megy a szekér, ezért happy vagyok. Ellenben most kis szösszeneteket osztanék meg veletek a nagyvilágból, illetve szűkebben a blaháról.Tegnap volt egy…..
Nitro blog Train kept-a Rollin' 2008.11.19 22:56:00
Kiscséripusztán 10 percet várakozós jó estéket kívánok! A Magyar Átbaszó Vasútvonalak jóvoltából ismét sikerült abszolválnom a Budapest-Siófok távolságot 3 óra alatt abszolválnom, mert most itthon vagyok. Amúgy vidám hangulatban töltöttem a 3 órát vidám prog-infósok…..
icob84 2008.11.20 15:33:07
...Na vééégre sikerült! vagy 10 percig próbálgattam h milyen felhasználónevet találtam ki magamnak ide az inda pass izére... amint látod sikerült, ja Sándor vagyok különben. no csak azért szólok hozzá, mert nincs ilyen üzenőfalad vagy mi, és találtam egy extrémmód fontos videót, amit lehet hogy már láttál, de big-nagy-groß ötlet szerintem. Szóval ha szabad ilyent én azt most belinkelem... ilyen Guitar Hero-val van kapcsolatban a dolog, amiről még mindig nemtom mi is pontosan, de ezt mindenképp meg kell nézned, és úgy gondolom, hogy az ember meglehetősen sűrűn látogatja a saját maga által kreált internetes helyet, vagy helyiséget, ugye ez elég elvont meghatározás, de nem vagyok hajlandó kiírni, hogy bl*g, szóval nem írom hogy bl*got, és akkor ugyebár mivel sűrűn jársz erre, valószínűsítem hogy megnézed a hozzászóólásokat, bár ha pölö rövid ideig tudsz a gép elé kerülni egyéb teendők miatt, akkor lehet hogy el sem jutsz a linkig... szóval ha még nem láttad, nézd meg, tiszta érdekes, itt a link:
kerekagy.blog.hu/2008/11/20/bringas_virus
Ja, és nem vírus, sszal nem kel megilyedni és Spongyabobszerűen a kezeidet hullámzó mozgással magad mögött húzva eszeveszetten rohangászni fel s alá a szobában - vagy ott ahol a kompúter (németül tényleg így mondják ki vagy csak a tanárom nem tudja kimondani rendesen? :S tiszta bénán hangzik) található - a link végén lévő vírus szó miatt, bár nem is tételeztem volna fel efféle kissé megalázó talajgyakorlatba is beépíthető mozgáskombináció végrehajtását Rólad, csak ideírtam, mert rájöttem hogy én pl egy másodpecig bedőltem volna a becsapós linkvég aljas átverésének, de azért mire nyúltam volna az ekszit ikon vagy mifene felé, leesett a dolog, és elmémbe újra nyugodt béke költözött...
Na szép napot! Én, aki vagyok.
 Először csak ámuldoztunk azon - konrétan az Anya-fia erotikával reklámoz a Campona című posztban - hogy az ismert bevásárlóközpont titokzatos okból diáklánypornós öltözékben hetyegő mamával és zsenge fiacskájával próbálta odavonzani a vevőket az…..