Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SchEdem

0 bejegyzést írt és 178 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dan Brown „Angyalok és démonok” című bestsellerének egyik pozitív hozadéka (a szerző bankszámlájának gyarapodása mellett) az, hogy tíz- (ha nem száz-) milliók kapják fel a fejüket, ha az Illuminátusokról hallanak. Mivel mégiscsak egy thrillerről (és nem…..
Azt hiszem, a Peugeot fotópályázata kiválóan felhívja arra a figyelmet, hogy mennyire szánalmas, amikor a franciák angolul próbálnak szellemesek lenni. Illetve, ha már ezt a új szlogant kiizadták magukból, nem engedik lefordítani, hanem az eredetit erőltetik. Pedig egész értelmesen…..
Az a meggyőződés, hogy bizonyos (etnikai vagy vallási) csoportok embertársaik vérét használják fel rituális szertartásaikhoz, olyan régi, mint a humán civilizáció. Az elmélet kétségtelenül valós alapokon nyugszik, hiszen mindannyian tudjuk, hogy a történelem különböző…..
SchEdem 2010.08.03 15:06:13
@jeffrey goines: Nyugi, add fel. "Ezek" megteremtik a sajat alternativ "szakirodalmukat", ahol minden altalunk feltett "hulye" kerdesre megtalaljak a valaszt.
Az egyetlen, amit tenni lehet, hogy idoben elkezded a felvilagositast, hogy az ilyen komplett nonszensz okorsegek mar meg se tapadhassanak a fiatalok agyaban. Utolag mar nem lehet semmit sem elerni.

@tiboru: a poszt pedig isteni, mint mindig, latszik, hogy jol fizet Neked a Moszad. :-D
Hogy fér be egy Nissan 200SX futóműve egy Datsun 260Z alá? Egyáltalán minek? Mi az a segédkeret? Hogy néz ki egy kormánymű? Bölcselkedés hulló rozsdapor alatt. A terv ismert: áttesszük az SX komplett futóművét a versenyhangyász alá. Vannak azonban nehézségek, kezdve mindjárt…..
SchEdem 2010.07.07 08:31:18
@Nínó Karotta: Eloszor is sok sikert kivanok a projekthez. Nagyon izgalmas, jo otlet, a fitymalokkal meg ne foglalkozz, csak irigykednek.

Csak egy (valoszinuleg hulye) kerdesem lenne. Miert nem a 350Z elso futomuvet es kormanymuvet hegeszted be ala? Akkor passzolna a helyzete is, a karterral sem lenne gond. Gondolom ehhez a modellhez is van minden, es valoszinuleg az sem rossz.
Bar persze az szivas, ha az elso es hatso futomu nem ugyanarrol az autorol szarmazik (nem osszehangolt momentan-centrumok, a kerekdolesi-, osszetartasi- stb karakterisztikakrol ne is beszeljunk). Akkor max mehetne hatra is 350Z futomu. De talan meg mindig jobb, mint a megforditott csonkalvanyok es az osszeberhelt kormanymu.
De mielott felreertesz, ilyen hazi versenyautoepitesnel semmi gondom a berhelessel. Epp ellenkezoleg. :-)
SchEdem 2010.07.07 08:56:06
@Leslie_: Ahaaaaa, OK, ertem. Mondtam, hogy hulye kerdes. :-D Koszi a valaszt!
Belsőség Innen szép győzni 2010.06.16 07:13:39
Hihetetlen, de a Saab él. A saját szememmel láttam. Tényleg gyárt autókat, az új 9-5 pedig létezik, legalább húsz–harminc példányban. Sőt, vezettem is. Ilyen nem volt tizenéve: egy igazán jó Saab! Vélemények az azonos című írásunkról...
Jajj,de csúnya! Esti naezmiez 2010.06.10 20:49:17
Szegénnyel jól elbántak...
SchEdem 2010.06.10 22:19:06
Mimino küldte az alábbi kettes Golfot (köszönjük szépen!), és mellé feltett egy igazán fogós kérdést:Hogy ülnek be hátra? : DPedig szemmel láthatóan a szőke hölgyemény valahogyan helyet foglalt ott hátul.Azon a kis nyíláson művészet beszállni. Mukoggy paranccsal működik…..
Jajj,de csúnya! Három Ó 2010.06.09 22:05:36
LambÓajtÓkabriÓ. Süni lőtte dojcséknál. Ezúton is köszönet érte.Na de van itt még más finomság is..Gyerekkori emlékeket idéznek fel bennem ezek a felnik. Bár nem egy ilyen autón láttam őket, hál'Istennek.Pfejj...
Jajj,de csúnya! Grand Viagra... 2010.06.09 12:01:00
...avagy miért alakítják át az emberek az autójukat?Karotta és Winkler mondta meg anno erre a választ:Többnek akarják mutatni magukat, illetve hosszabbnak tűnjön a ... hitelkártyájuk.gerg0 küldte az alábbi Vitarát.Nekem kifejezetten tetszik. Nektek?..
lukacsb olvasónknak köszönhetően ma estére egy elég tartalmas bejegyzés kerül elétek, Kedves (és nem kedves ;-)) Olvasók. "A szénszálas technika alapvetően olyan fejlesztés, amely a tudományt szolgálja. Szilárd, de mégis rettenetesen rugalmas, könnyen formálható,…..
SchEdem 2010.06.09 10:01:24
@Tommi: De itt most nem arrol van szo, hogy mi szep es mi nem.
A wc, a Macbook, a karboncuccokkal felpimpelt belter tenyleg szanalmasak.
De ezek koze beszorni szivosorokat, karbonhazas akkumulatort es a felnit, na az mar szimplan hozza nem ertes.
A versenysportban tenyleg minden egyes grammert kuzdenek, en is lattam mar karbon-hazas vezerloegysegeket, stb.
Annak idejen a Porsche 917-ben rengeteg balsafa alkatresz volt, mert egyszeruen annyira szamitott minden gramm. Jo oreg Ferdinand Piech keze volt persze a dologban, az o megalomaniajat meg a Veyron jol mutatja. :-)

biker_kolee kifakadasat meg vegkepp nem ertem. Nagyon sokan szeretjuk ezt a blogot, mert marha jol csinaljatok. Az meg, hogy ez a poszt szakmailag egy katasztrofa, egyszeruen teny. Szoval lehet belole tanulni. Es sok sikert a tovabbiakhoz.
SchEdem 2010.06.09 12:14:04
@biker_kolee: Szerintem annyi pozitiv visszajelzest kaptok (mar csak ha a rendszeresen kommentelok szamat nezed), hogy neha beismerhetitek, ha nem sikerul egy (vendeg)poszt.
De tenyleg, csak igy tovabb, es sok sikert!
Csak rá kell nézni erre a Vectra-ra, és tudni fogjátok, hogy miről beszélek...
Pmobil küldi mindenkinek, aki szereti! Lehet tippelni. :)  ..
Jajj,de csúnya! Béjiksz 2010.06.07 16:59:00
Volt valamikor...
SchEdem 2010.06.07 23:04:42
@VRDesign: Ááááá, tényleg. Ott a pont. :-D Nekem fel sem tűnt, kiégett a szemem a többi kiegészítőtől. :-D
A tegnap posztolt Fiestáról egy későbbi kép. Mintha alapozva lenne. De ugyanolyan ronda szegény.Csak nem dízel? ;D..
SchEdem 2010.06.02 20:01:48
@Adujis: Én is csak most gondoltam bele, hogy egyáltalán honnan vesszük, hogy férfié? Simán lehet, hogy nő alakította át ilyen szépségesre az autóját.