Regisztráció Blogot indítok
Adatok
majki44

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bajnokság előételeként felfogható hárommeccses calcio d'agosto után következik a bajnokság újabb szakasza, amely a Juventus számára négy bajnokit és két BL-meccset tartogat, és a Cagliari torinói látogatásáig terjed, október 6-ig. A Juventus két győzelemmel és egy döntetlennel a második helyet…..
majki44 2024.09.14 23:30:13
@Pilsnerurquell: @JuveMI: Remélem a komment után böfögtetek legalább 16 másodpercet mielőtt odab*sztátok a pálinkásüveget az asztalhoz. Ne értsetek félre, érteni vélem a kritikátok, hogy régen mennyivel nézhetőbb volt a foci (nem volt az amúgy), de ez a jelen, sőt a jövő, ki van számolva minden, függetlenül attól, hogy nektek megy a matek vagy sem, szóval engedjük már el ezt a boomer fröcsögést, mert elképesztően gagyi.
A meccsről, valóban nem volt túl emészthető, nem voltunk elég gyorsak, főleg úgy, hogy az Empolinál jártunk. Yildizből nekem is hiányzik az a szabadság, amit az előző szezon végén tudott produkálni. Nagyon remélem, hogy Savonának és Mbangulának ezzel nem főtt le a kávé, és lesznek még kezdők, nem csak egy hárommeccses tündérmese volt az övék, mert tényleg látványosan jól tolták, amit szerettem nézni.
Pozitívak is legyünk, nem kaptunk gólt 4 meccs után, ami topliga-szinten egyedülálló. A Bremer-Gatti párost kifejezetten öröm nézni, főleg Gattit, Bremernek nem feltétlenül ideális a poszt, de nyilván van olyan jó, hogy lehozza.
A jövő hét nagyon kemény lesz, de én továbbra is bízom Mottában.