Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csavarkulcs78

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem az a baj, ha valaki jobbról előz. Szabálytalan, de nem vagyok én rendőr. A gond akkor van, ha ezt úgy teszik, hogy tudják: a végén le kell majd szorítani a belső sávban autózót. Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Bazeg reloaded 2009.07.22 16:00:00
Talán emlékeznek még, tavaly karácsony előtt adtam el Bazeg névre keresztelt állólámpás Mercedesemet, amely két éven át rendszeres szereplője volt a Belsőségnek.Aki látta élőben, abban garantáltan mély nyomot hagyott a teljes egészében folytonossági hiányokból és…..
csavarkulcs78 2009.07.23 08:20:06
@Glover: Most hogy már keveset látni belőlle rájöttem hogy a Pug 505 milyen szép is volt. Az a lámpa tök egyedi
Kitartás a projecthez, szép autó az.
Pedig és inkább a német autókhoz húzok.
  Subarut venni rémálom, ennél csak eladni rosszabb. Soha többé. Soha többé. Soha többé. Mínusz 800 ezer.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Végül is, ha megmakkan a jármű, soha jobbkor. Zsoltival amúgy is terveztük a szétbombázást, egy új alumínium hűtő és egy váltóolajhűtő beépítését. Meg egy alapos porlasztóbeállítást, mert az első mért fogyasztásom 23 liter lett, azt pedig Zsolti abszurdumnak tartja,…..
Karotta Közlöny A Cyrano-dilemma 2009.06.22 21:53:00
Először is, hogy egy tetszőleges fogalmatlan koncertmuzsikust idézzek a nagyszínpadról: Köszönöm, Bukarest, fantasztikus közönség vagytok! INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/karotta/a_cyranodilemma/feed", "width":"450", "height":"2450",…..
Na jó, soha a büdös életben nem tudtam titkot tartani. Az egész bő egy éve kezdődött, amikor rájöttem, hogy Magyarországnak nincs szüksége egy újabb szépen restaurált Datsun Z-re, mert ezt a területet Szabó-Jilek kolléga akkurátusan lefedi áldott munkásságával. Ha tehát az…..
Belsőség Sör, virsli, tuning! 2009.06.10 11:37:00
Évente egyszer kitör az őrület Wörth-i tó partjára telepedett, békés községekben és kisvárosokban. Ebben az osztrák, közelebbről karintiai kisrégióban tartják ugyanis minden tavasszal a legnagyobb európai Volkswagen-találkozót, amelyen természetesen a konszern többi márkái…..
Autófília Mr. Vette 2009.06.04 11:00:00
Az Uranium Brothers lassan világhírű csapata Vasárnap Velencére indult, amikor Nukleon brada utcájából kifordulva Molekula tesó vihogva közölte, hogy „most azonnal álljunk meg”. Nyerítve zuhantak ki a kocsiból...   Igazából az történt, hogy Lowtyóhoz tartottam…..
200SX projekt Az első tánc 2009.01.27 01:22:00
Mostmár tényleg megírom, hogy miket csináltunk meg a kisautón az elmúlt héten, és ennek mi lett az eredménye. Az élesebb eszűek már valószínűleg rájöttek, hogy ez egy óriási hazugság. Gyanús KELLETT legyen, hogy három nap alatt több hét vagy akár hónap történéseit írtam…..
Belsőség Heti merítés 2009.03.29 19:25:00
Jogos hiszti olasz módra A helyettesem végig nyugtatta aput, hogy nem fog megállni az élet, ha anyu nem Alfából száll majd ki ezután. Az a süket pasi meg végig azt magyarázta, hogy mit fog szólni X felesége (X=politikus) ha az Ő felesége ezentúl nem Alfát hanem Forestert vezet.…..
Hiszen ezen a történeten jót nevettünk mindannyian, köszönjük ismeretlen olvasónkank a jópofa, életszagú sztorit, ami Winkler cikkére érkezett. Nagyjából ismerős volt a helyzet számunkra. (A továbbított e-mailben nincs név.)Tavaly augusztus, nászút, éjjel kettő, jövünk…..
Tekintsünk most el attól a belső vívódástól, ami ahhoz vezetett, hogy ez legyen a mindennapi autóm. Az azóta eltelt három év alatt nem egyszer megbántam, de tán még többször virtuálisan hátba veregettem magam, hogy nem ugrottam bele valamibe, amit sokkal jobban szerettem volna,…..
Autófília Kik vagyunk: fofo 2000.01.01 00:00:00
Fofo vagyok, 39 éves, és autóalkatrészekkel foglalkozom. Nálam is visszavezethető az autómánia családba, gondosan bekötött autó-motor újságok, hosszú hónapokon át az udvaron parkoló Renault 4 /rekonstrukció/ jellemezte gyermekkorom egy bizonyos szakaszát.Na meg a kisautók,…..
csavarkulcs78 2009.03.04 20:38:51
Hát akkor kezdjük! Mindig is foglalkoztatott a régi verseny autók története és csodálatos formavilága. Sajnos nálunk nem nagyon vagy csak nagyon ritkán lehet ezekből a masinákból látni. Akkor is csak a klasszikusokat, persze nem lenézve ezt a vonalat, de az igazi unicum az amikor…..
Autófília Nem időszerű post 2009.02.24 13:00:00
Kissé morbid téma következik, amelybe Polonez-kutatás közben botlottam bele. Valójában november elejére kellene időzíteni, de nem bírtam tovább. Következzen tehát: Az Autófília Nagy Hullaszállító Versenye ! Bizony, van, akinek ez a fétise. Mivel gép, van benne olaj, vas, némi…..
Életem legszürreálisabb sajtóbemutatóján valamikor 1995 júniusában vettem részt, az akkor még önnön tulajdonában levő Rolls-Royce jóvoltából. Szó sem volt még BMW-technikáról, a Rolls-Royce-ok és a Bentleyk ugyanúgy néztek ki, és mindet a régesrégi 6,75 literes, V8-as…..
  A kínai autógyárak eddig képtelenek voltak megvetni a lábukat Európában, ami nem is csoda: gyenge másolatokkal, vagy unalmas külsejű, a törésteszteken tragikusan teljesítő autókkal próbálkoztak. Most viszont úgy tűnik, tanultak a hibákból: a Chery új A6-os sorozata…..
Pöttöm Bianchim (ejtsd: bianki) a házi autóflotta legritkábban szerepeltetett tagja. Nem véletlenül – a restaurálása jóval azelőtt véget ért, mielőtt a TC által Belsőség-közelbe kerültem volna,  azóta meg önhibánkon kívül Csipkerózsika-álmot alszik a garázsban.…..
Autófília Apamackó választása 2009.01.13 08:00:00
A szombati terepszemle végén lefoglalóztam egy autót Pesterzsébeten. Nagyon jól néz ki tényleg. Ezt az autót látva lemondtam (egyelőre) a másik két vágyamról, a BMW E34 és a Mercedes W124 típusáról. Mindkettő közel áll a szívemhez, és nekem (bocs mindenkitől) a német autók…..
A karácsony nem tartozik a kedvenc napjaim közé, van hozzá nagyon szép elméletem miért nem, de ezzel most senkit sem szeretnék fárasztani. Persze az, hogy apa ennyire antiszociális még nem jelenti, hogy a pici lányom is az lenne, neki nagyon tetszett, hogy bárkihez mentünk sok-sok…..
Belsőség Carspotting nagyítóval 2008.12.15 01:13:00
A kislányok körében évtizedek óta arat a Barbie-mánia, de a legtöbben hamar kinövik, így mégis viszonylag kevés a pink autó az utakon. Ugyanakkor előfordul néha, hogy valaki soha nem jut túl ezen a korszakán, és ha az illető közben gazdag botrányhős- és örökösnő, akkor ki…..
Belsőség Az 5-ös BMW egy… 2008.12.10 05:45:30
  …káprázatosan jó sportlimuzin, erős motorral, kényelmes utastérrel, ami finoman, csendesen suhanva falja a kilométereket. …átkozott vacak, amely gyenge is, rángat is, kirázza a lelket, és még simán üldögélni benne is kínszenvedés. Mindkét, az aktuális…..
Belsőség Hail to the King, Baby! 2008.11.07 14:18:00
  Steve McQueen (1930-1980) Bullit-Le Mans-Nagy Szökés. Ez a három dolog ugrik be azonnal, ahogy egyik nagy kedvencem, Steve McQueen szóba kerül. Számomra ő igazi színész, nem amolyan mai nyálhuszár. Életrajzától eltekintenék, arról olvashat bárki. Amit azonban az…..