Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Muad.dib

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a történelmet a győztesek írják, akkor miért ilyen borzasztóan fehérellenes a történelemoktatásunk?Milyen háborút vesztettünk el, és ki nyerte meg?A válasz egyben magyarázat a modern világ helyzetére is. A nyugat politikai helyzete, amit éppen tapasztalunk abszolút értelmezhetetlen marad…..
Muad.dib 2024.09.18 16:04:18
@GABOR2: miért ne üzenhetnék meg. Te is üzenhetsz mit szeretnél.
Az a nagy kérdés mi lesz majd a döntés.
Muad.dib 2024.09.19 09:35:59
@Deansdale: "a gonosz magyarok irracionálisan antiszemiták"
Te itt a saját démonaiddal küzdesz? Vagy miért teszel ilyen borzalmas megállapitásokat?
Az utóbbi időben túl sok felkorbácsolt érzelem és túl kevés tény van ezen a blogon. Az érzelmek túlsúlya feminin jellemvonás. Sértődj meg.
Bármerre jársz -kelsz, úton és útfélen átvernek és becsapnak, meglopnak a mindennapokban. Ha nem figyelsz, ha csak egy kicsit elkalandoznak a gondolataid valamerre, már át is vertek. 100-200, vagy akár több ezer Ft-od is bánhatja a mélabús merengést ! És azt is, ha nem tudsz visszafelé számolni,…..
Muad.dib 2024.09.18 10:20:36
@Ma született bálvány: hontandris te még mindig itt baszod a rezet? Menj be az ötbe dolgozz meg a propagandista pénzedért.
  Amikor infláció van, jön a kamat emelés, az emberek kiszipolyozása és mindig ezzel akarják megoldani ezt a problémát. Ami részben sikerülni szokott, aztán időnként ( mint most ) durván átesnek a ló másik oldalára. És akkor leáll a gazdaság, a kkv-k nagy része csődbe megy és megint megy a…..
Muad.dib 2024.09.18 10:17:59
@Ma született bálvány: nagoyn jól látod! A szoociknak ilyne béna módon nokiás dobozolni meg számlagyárazni kellett.
A fidesz megoldotta hogy saját törvényeket alkotott amiben a közpénz elveszti a jellegét, törvényesen lopnak. Ez a legkúúúlabb dolog ami az országgal történhetett ezer éve. Nem kell fal mellett sunnyogni, simán törvénybe van írva a magántőkealapok, az egyetemek alapítványai. Minden is.
Ennek remélem tapsolsz. Végre nem pitiáner nokiás dobozokkal rohangálnak hanem pár milliárdot átutalgatnak ide oda. offshorokra.
Deansdale Fakul a nap 2024.07.26 16:54:31
Azt hittem megőrültem, mivel egy ideje már az a határozott benyomásom, hogy míg életem 40+ évén át a nap aranyló fényt adott, az utóbbi pár évben mintha ezüstös lenne, fémes, olykor határozottan sápadt jellegű. De felmentem a netre, és azt találtam, hogy ez általános tapasztalat. A szagértők…..
Muad.dib 2024.09.17 11:49:34
@Deansdale: igen, mindent is lehet relativizálni.
Amúgy izrael krvasokat tett a palesztinok beintegrálásáért, kaptam izraeli útlevelet, átjártak dolgozni, akik nem terroristák.
Már csak a saját biztonságuk érdekében is próbálták őket integrálni oktatni kiemelni a terroristaképző nyomorból.
De az erőszak győzött.
Mindkét oldalról.

Ja az is megvan neked hogy hatalmas tömegtüntetések vannak netanjahu háborús politikája ellen?
De persze neked en bloc minden zsidó mocskos szemét világösszeesküvő. Ja ilyen alapról nehéz beszélgetni.
Muad.dib 2024.09.17 14:45:55
@Deansdale: nem tény, egy kiszinezett jpg kép, ami nem fedi a valóságot. A mögöttes történelmi tényeket helyzeteket.
Muad.dib 2024.09.17 14:46:57
@Serény Vélemény: hát a zsidrákok már csak ilyen furmányosak! Ebben is valami átverés lesz :-)))))
A többséget nem érdekli a téma olyan mélységben, hogy videókat nézzenek vagy cikkeket olvassanak végig, ezért én most csak egy képet mutatnék az AP honlapjáról kölcsönözve: A piros karika és nyíl jelzi, hogy honnan lőtt a merénylő és merre, a kék karika pedig egy második emeleti ablak, ahonnan a…..
Muad.dib 2024.09.16 15:32:05
@Deansdale: Én értem ám hogy a világ globalista rócsildjai kényük kedvülk szerint játszadoznak a világgal és ez ellen kéne lázadni.
Jogosan.
De végtelenül piciny kisebbségben vagy ezzel a lázadás gondolatával, mert az emberi tömegek gyökércsakrájához, a tudattalan igények felgerjesztéséhez értenek és hihetetlen hatékonyan mosnak agyat.
Én nem látom se értelmét se esélyét a lázadozásnak, elképesztően kicsi a játéktered.
Muad.dib 2024.09.16 19:43:41
@Deansdale: nem gúnyolódtam. Nyilván hogy teljes agyrém amit nyugaton csinálnak bizonyos kérdésekben. De ott él többszáz millió állampolgáruk. Ha őnekik ez jó, vagy legalábbis nem tudnak hatékonyan fellépni az idióta döntések ellen, akkor mi itt Magyarországon kell ezt?
Mindegy.
Muad.dib 2024.09.17 08:34:10
@Deansdale: Hát akkor kellemes ellenállást, én inkább a háttérbe húzódok.
Nemrégiben egy barátnőm, aki már vagy 10 éve elvált, bejelentette, hogy nemsokára újra férjhez megy. Mégpedig nem is túl hosszú együtt járás után. A bejelentés nem csak azért lepett meg, mert pár hónapja még teljesen más volt a helyzet, hanem azért is, mert az első tapasztalata alapján nem gondoltam…..
Muad.dib 2024.09.13 09:09:19
@Burgermeister: a 99 túlzás, én csak 74%-ot mondanék.
Abban reménykedik, hogy majd ő lesz az a 26% akinek sikerül.