Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hRaVeN

2 bejegyzést írt és 156 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Sziasztok!Ismét csináltam pár képet a mi "szemesemálljól" biglinkről. Van, ami egész jól sikerült, és hűen tükrözi az ő személyiségét, hát megosztom veletek.Üdv: Niki"Köszönjük!parent.ui.setFrameHeightByDocument(document);..
hRaVeN 2011.03.27 15:48:27
Kedves Niki!

Nem akarlak megijeszteni, remélem hogy teljesen vaklárma, de azért a legközelebbi állatorvosi vizsgálatnál mindenképpen nézesd meg a kutya bal szemét.

Neten böngészgettem a múltkor, amikor a következő érdekes cikket találtam:
www.dailymail.co.uk/health/article-1049618/Baby-saved-friend-spots-eye-cancer-clue-photograph-emailed-girls-mother.html
A kisgyerek szemére a fényképfelvételek alapján egy máshol élő anyuka figyelt fel, és kiderült, hogy baj van.

Nagyon remélem, hogy itt csak valami vakucsillogásról, visszatükröződésről lehet szó, de gondoltam megemlítem. Sok ilyen furcsa "gyanús" csillogó szemű képet lehet találni neten:
www.google.hu/images?hl=hu&q=eye%20cancer&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1680&bih=904

Remélem nincs gond, de azért jobb az óvatosság!
Varánusz Lali-T 2011.01.02 14:40:00
Legyen bármilyen elcsépelt a frázis, aki szelet vet, vihart arat. Fokozottan igaz ez az NMHH-ra, ami személyi összetétele, vezetője, aktuális jogi környezete miatt a legkisebb szélvetésre is minimum tornádóra számíthat. A Tilos rádióval szembeni fellépés utáni…..
hRaVeN 2011.01.03 10:46:46
@röhögő: vagy csa a jóízlés?

Aki szerint normális volt, hogy valakinek a saját neve alatti domainon ilyesmi van,
szerintem azt kéne cenzúrázni.

Ja és nem, amúgy nem értek egyet a
médiatörvénnyel a jelenlegi formájában, de azért mindennek van határa.
Facebookon terjed az alábbi kép a következő szöveg kíséretével: Megvan az LMP-nek elfogadható civil főpolgármester! Nincs több huzavona az MSZP-vel! Okos, gondol előre, mert mindig elraktároz valamit, a sivatagban is megél és jó a teherbírása, ő a mi emberünk!  Szerintem…..
Ismét egy példa arra, hogy miért nem érdemes beszólni a közlekedőedényeknek. Powee bár a címben finoman fogalmazott, pofán lett verve. Sajnos nem állhat minden sarkon rendőr, de ha volt az esetre tanú, egy feljelentést talán megérne az ügy. Sokáig gondolkoztam mit tegyek a lent…..
hRaVeN 2010.07.13 21:05:19
@kamushamus: akkor hadd segítsek.
-------------> "ok nélkül"

példa:
1.) megelőznek, bevágnak eléd, számonkérnek *verbálisan* hogy mit csinálsz, esetleg olyat mondanak rád, ami sértő;

- eredmény: nem verekszel.

2.) lopják az autódat, pofonvágják a haverodat/barátnődet csak úgy, ÉS MOST FIGYELJ: pofánvágnak téged azért válaszul, mert verbálisan számonkértél valamit!!!

- eredmény: veszed a villáskulcsot, vagy gyomorba rúgod ízlés szerint. Ezt hívják önvédelemnek (de nevezhetjük a kauzalitás elvének gyakorlatban történő manifesztációjának is). Btk. támogat ebben, természetesen az arányosság elvét szem előtt tartva. Szépirodalmi beállítottságú, kevésbé tettrekészebb emberek esetén gázspré előkap szemköztfúj és 104.

így vili? :)
hRaVeN 2010.07.13 21:22:50
@hRaVeN: Kis fix:
104 helyett 107, avagy mindkettő mérlegelés kérdése :D
hRaVeN 2010.07.15 00:50:13
@szvsz: légyszi olvasd el az "eredmény: ..." fölötti soromat is.
== én is pont úgy értettem ahogy mondod :)
zoli voltam Hurkatánc 2010.07.08 20:48:00
Sosem bocsátom meg a magyarított hastáncoktatásnak, hogy azt hazudja a tényleg kövér nőknek, hogy ehhez a tánchoz épp a lógós-hurkás mangalicahas a legjobb. Jönnek, érted, jönnek a rázókendőben, és azt hiszik. Mint a házaséletüket önfeledt salsával megmenti igyekvő,…..
Tévedett, aki azt hitte, Gyurcsány feladta. Itt bizony egy próféta van, aki nem adja fel. Prédikálni fog, amíg akad két ember, aki meghallgatja. (Fotó: Gusztos Péter/blikk.hu) Gyurcsány az őszödi beszéd végén azt mondta, ha az MSZP már nem támogatja reformjait, ő majd elmegy és…..
hRaVeN 2010.05.07 14:17:03
@lev davidovics: én is kétlem hogy eltűnne, de mint meghatározó kormányzati befolyással bíró pozícióba, plána kormányfői szákbe talán már nem kerül.

@eml:
légyszi mutasd a bírósági ítéleteket az ügyekben, illetve tudod mit, akár az előzetesbe rakottak névsora is jó lesz már. minimum annyit, mint az mszp-szdsz ügyekben letartóztatott komplett önkormányzatok :D
amúgy nálam ez a duma nemjön be, jobban érdekelnek a valóságban (nem a kampányfüzetekben) produkált eredmények, mint az érzelmek, így mindig oda fogok szavazni ahol az utóbbiből több van.
hRaVeN 2010.05.07 20:34:09
@is: akkor végképp nem értem a dolgot :)
Gyurcsány személyi képességeit csak a magyar rögvalóságban, ebben az aktuális helyzetben ismerhettük meg, hiszen ha úgy vesszük, azt interpretálta ami körülvette, és személyes képességei ezt a végkimenetelt tették lehetővé amit már láthattunk. Vagy hogyan kéne másképp értelmeznem?
  Itt a vége, fuss el véle! Semmi TV vita, semmi MSZP nagygyüli az Andrássyn, semmi 14. havi nyugdíj. Sehol kétmillió ember a Kossuth téren, sehol Kovács Pisti, sehol egy szerver-ügy. De még egy jó médiahack sem volt. Sehol a nemzetközi média. Néhány gerillavideó, meg egy…..
hRaVeN 2010.04.09 17:58:26
@Egy_Újságíró:

"Újságíró vagyok..."

VS

- "KÉRLEK senki ne üljön fel annak a dolognak"
- "FIDESZ-el"
- "senki hamis arcának ne üljetek fel"
és még lehetne idézgetni napestig...
:)))))))))))))

Öcsém, veled nem is az a legnagyobb gond, hogy életedben nem láttál még újságírót élőben, hanem hogy egy épkézláb normális mondatot képtelen vagy összerakni. Nem a nyelvtani hibákról, vesszőkről meg hasonlókról van szó, hanem hogy az egész kurvára magyartalan. Logikailag is zavaros, amiről itt hablatyolsz. Szóval ezt még kicsit gyakorolnod kell álpulitzer úr, mindenesetre a napi piros bögre jár.
Esetleg MSZP-s kampánydal szövegíróként érdemes lenne próbálkoznod, ott a tőmondatok is elegendőek szoktak lenni.

Egy_kommentelő
Újbudát ellepték a nem kampányoló Fidesz plakátjai. Guzmicás egy választókerület ez Viktoréknak. Nem elég, hogy az MSZP Molnár Gyulát, a polgármestert indítja, de még jelöltet is kellet váltani. Először Orbán Anita indult volna itt (nincs semmiféle rokonság Orbán Viktorral,…..
Kenderzsupp Free Farkas Péter! 2009.12.27 16:20:00
Vo-vo-vo, most kaptuk a bréking telegrammot, hogy Farkas Pétert elfogták Andorrában. Mint az bizonyára közismert az exolimpikon több tucat óvodást falt fel a saját pincéjében élve, néhány ezer tő növénykével bukott meg 2004-ben. Harmadrangú vádlottként, bár sosem ismerte be a…..
hRaVeN 2009.12.29 14:06:06
@Bobby Newmark: felülvizsgáltam. tényleg hülyén fogalmaztam meg. Dehogy hozom én ki bármiből is győztesen az alkoholt. Persze ha ez megelégedéssel tölt el: Aki időnként iszik, és aki időnként szív, azoknak nem feltétlenül lesz bajuk belőle. De lásd ezelőtti hozzászólásomat, a "kétes hosszú távú hatások" meg ki tudja mennyire kétesek, ha biokémikusi végzettségem lenne és ez lenne a szakterületem akkor talán meg tudnám ítélni. Addig csak érdeklődve figyelhetem az igen-nem-demégis-nemigen láncolatot, hogy most éppen merre felé billen a mérleg. Maximum véleményem lehet, amit le is írtam.
hRaVeN 2009.12.29 16:35:34
@reality check:
Nos, a rákkal kapcsolatos kísérletekben igazad volt, én tévedtem; most hogy elolvastam az elbookmakrolt oldaladat, látom, hogy már in vivo kísérletekben is működik a dolog. Eddig egy 2005-ös tanulmányt néztem neten, ahol azt írták az in vitro kísérletek csak a lehetőségét vetik fel a módszer helyességének, de az emberkísérletekig még rengeteg mindent kell ellenőrizni. Látom már élesben megy a dolog. Őszintén kívánom, hogy működjön a dolog, nagyon remélem hogy sok ember életét ezzel meg lehet majd menteni.

A fűszívás alatt meg nem voltam szintén elég precíz. Sokan vannak, akik a kannabisz+dohány kombót nyomatják, gondolom rájuk akkor vonatkozik a halmozottan káros következmény amit a tanulmányban olvastam, és linkeltem.
Azóta körülnéztem az addiktologia.hu-n a tiszta kannabisz szívással kapcsolatban, és tényleg nem olyan drasztikus a hekyzet ahogy én azt a fenti beidézett cikkek alapján gondoltam.

www.addiktologia.hu/article_pdf/34.pdf

Ez lényegében alátámasztja az érveidet, hogy nincs kimutatható összefüggés a tüdőrák és a kannabisz szívés között, habár itt is írják hogy habár a kátrány mennyisége magasabb, a THC gátolja a füstben lévő rákkeltő anyagok aktivitásához szükséges enzimeket.
Ezt is elolvastam:
www.addiktologia.hu/article_pdf/192.pdf

Érdekes. Azért azt látom, a pdf végén lévő összefoglaló táblázatból hogy ez a téma még korántsem fekete-fehér az ezt kutató tudósok előtt sem, sok az inkonzisztens kutatási eredmény, főleg a hosszú távú hatásokat nehéz kutatni érthető módon; főleg a jogi dolgok miatt, eleve nehéz ilyen kíséretekre megfelelő mintából meríteni, gondolom a tesztalanyokat is úgy kell lasszóval fogni ehhez.
Mindenesetre ebből úgy tűnik tinédszer korban veszélyes lehet. Illetve ez a nem szokványos agyterületek aktiválósdi is érdekes, mindenesetre megfontolandó szerintem. Ha ezekről esetleg van további infód azt szívesen venném, mert most nem tudok tovább guglizni perpill, idő hiányában, de ha linkelsz elolvasnám azokat is.
Amúgy vicces, hogy egy antialkoholistának (nem elvi problémám van az alkohollal, gyakorlati megfontolások) a saját "mérgének" titulálod az alkoholt :) Őszintén megmondom, részeg emberektől többször tapasztaltam már negatív, visszataszító tetteket mint befüvezettektől (igaz a második csoportból jóval kevesebbet is ismerek személyesen, főleg betépett állapotban), úgyhogy távol álljon tőlem a pia védelmezése.
Való igaz hogy nem lenne fair az alkalmi ivást, a krónikus spangliszívással összehasonlítani, ahogy fordítva sem, egy matt alkoholistát, meg egy alkalmanként elpattintó jointossal, akin lehet ez nem is látszik meg a hétköznapokban, amíg az alkeszon már igen.
Ha lesz további időm, majd még olvasgatok a témában.
Appleblog Szívnak a régi macesek 2009.11.15 17:24:00
Na, hát ezt nevezik ördögi körnek. Az Apple bejelentette, hogy nem lesz több biztonsági frissítés minden idők talán legjobban sikerült Mac OS X-éhez, a Tigerhez. Aki tehát megbízható operációs rendszert akar használni, az kénytelen lesz átállni Leopardra vagy Snow Leopardra.Az…..
KDG 2009 teszt 2009.08.30 01:33:36
tesz..
A jobboldal rendre azon bukik meg, hogy nemcsak buta, tehetségtelen, hanem elvtelen, hazug és csaló emberekből verbuválódott. Vegyük például szegény, szegény Bayer Zsoltot. Ezt írja:  „Annak idején, az elmúlt öt-hat évben, magyar vállalkozások ezrei települtek ki…..
hRaVeN 2009.08.27 23:28:46
@eznemisénvagyok: jóéjt. Alig várom hogy 2 év múlva igazam legyen :))
hRaVeN 2009.08.27 23:33:38
@slovnaft: igen ám, de azok a drága nyugdíjasok a HírTV kamerájában önként és dalolva mondták: hát ez a 13. havi nyugdíj amúgy sem járt volna, szép volt, jó volt, de most szüksége van rá az országnak, így nem sírunk utána, tudjuk most ezt kell tenni.
Pedig a fenét kellene ezt tenni, ha nem lenne ilyen helyzetben az ország.

Szívszorító látni, hogy amúgy jóindulatú, tisztességben megőszült, ám de hihetetlenül egyszerű emberekben működnek még a régi beidegződések, mennyire egyszerű őket hülyére venni, pár negédes szóval.
Van-e mondandója a városnak arról, hogy a romák elleni sorozatgyilkosságok elkövetésével helyieket gyanúsít a rendőrség? Meddig lehet hallgatni?(Mielőtt bárki bármiféle baromságot beleolvasna az alább következő sorokba, leszögezem, hogy szerintem nincs épelméjű ember, akik…..
hRaVeN 2009.08.22 16:00:30
@Basahalom boulevard:

Nem mintha zavarna a posztod, mert hát ugye mindenkinek a véleménye az adott, bárki írogathat bármifélét, hogy kitől vár azonnali reagálást/elhatárolódást (ezt főképp egy bizonyos népség szokta óbÉgetni előszeretettel, akik mint kiderült, már 5%-ban sincsenek jelen, hál' Isten)

jólvan, akkor légy szíves, mutasd meg azt a posztodat is, ahol kövelteled Drakovics Tibor magyarázatát a BIZONYÍTOTT, sőt mi több BEISMERT hazudozásairól, a meghamisított TERRORISTA robbantás felvételről.
Tudod mint a felelős kormány minisztere, azért ez példátlan, hogy hülyére próbálja venni a népet, politikai célokból hisztériát kelt, és pofátlan igazi aljas kommunistához méltó módon belehazudik a szemünkbe, utána meg elmegy szabadságra.

Vagy ez már Neked is atomciki, és arról jobb hallgatni mint az a bizonyos a fűben?

Annyira egyoldalúan elfogult vagy, _szelektív_ igazságérzettel, hogy ebben a blogban szinte mindig minderől azok a rohadék jobboldaliak tehetnek akik 8 éve csak az ellenzékben pislognak; olyan görcsös elkeseredettséggel próbálsz a fityiszen fogást találni, hogy az már-már megmosolyogtató :)
De semmi gond 2010-ben ezek a problémák maguktól meg fognak oldódni, aztán majd jön az elszámoltatás, na akkor leszek csak igazán kíváncsi ezekre a reagálásokat számonkérő blogbejegyzéseidre; előre is együttérzésemről biztosítalak, mert tudom mennyire hiányozni fognak a barátaid.
hRaVeN 2009.08.22 20:03:18
@Basahalom boulevard:
"Minden eddigi és további megszólalónak köszönöm, hogy kommentárjával nyersanyagot adott, hozzájárult annak majdani elemzéséhez, miért juthatott ide az ország, s mi várhat még rá."

Én pedig köszönöm mások nevében is, hogy a szemellenzős "csakjobbralátokhibákat miközben tombol az mszpkormány", "szabadidőmben bújom a városomat, hátha találok valamit, amibe beletudom magyarázni az erőltetett izzadságszagú nyakatekert gondolataimat, hogy nekünk milyen rossz lesz majd, és jajj már most is tulajdonképpen milyen rossz már a jobbantak miatt."
Miközben pedig az épp aktuális politikai elit csendben lopja szét az ország utolsó morzsáit is, teszi tönkre azt, ami valami csoda folytán még dögledezve, de még működik, hisz tuddják, óráik már meg vannak számlálva.

Ennek a jelenségnek tipikus "állatorvosi lova" a blogod. Felmerül a gyanú bennem, hogy tulajdonképpen ez szándékosan ilyen, és jól szórakozol rajta titkon, avagy megrendelésre készíted valamiféle szépirodalmi kabarészínház gyanánt.

Amúgy bírom ezt a fellengzős stílust, a tisztelt szerző Úr észérvekkel nem fog vitatkozni, Isten ments, azzal le kéne ereszkednie az aranyveretes, igazgyöngy betűkkel írott blogja kárpitján száradozó sikamlós iszapkommentjei közé, amivel nyilván nem fogja összekoszolni entellektuel fehérgalléros kezeit. Holott ha végigolvasol pár kommentet, a szokásos fröcsögés között elég sok igazságot, illetve olyan gondolatokat láthatsz, amikkel maximum észérvekkel tudnál vitatkozni, megkerülni aligha nem.
Szóval hallgatásod érthető.
hRaVeN 2009.08.22 20:08:09
@varasd: nagyon buta az érvelésed.
Attól még hogy a libsik ajvékolnak folyamatosan elhatárolódást követelve, ez még nem jelenti azt, hogy ha Kovács Mancika is elhatárolódást akar kicsikarni valakitől egyszer valamivel kapcsolatban, akkor Mancika is libsi lenne. Akkormeg?
Alan Turing brit matematikus (1912-1954) a valaha élt egyik legnagyobb zseni volt, a számítógép-tudomány atyja. Mindenki, aki ezt a bejegyzést olvassa, az ő eredményeinek is köszönheti, hogy ma számítógépet használhat. Kódfeltörő munkájának nagy szerepe volt a náci…..
hRaVeN 2009.08.22 02:55:54
Sajnos egyáltalán nem meglepő ami történt.
Épp a hetekben olvastam Turingról egy igencsak érdekes szösszenetet.

www.systemtoolbox.com/article.php?history_id=3

Azt kell mondjam, - bár tudom, semmi értelme az ilyen összehasonlításoknak, - de Turing is ugyanolyan einsteini magasságokba jutott a számítástudományban, mint az öreg, és akkor még nem beszéltünk a többi kimagasló meglátásáról, melyeket egyéb területeken tett. Igaz, mivel informatikusnak készülök, hozzám mindig is közelebb állt ez a téma mint a fizika, ahhoz elég butának érzem magamat :)

Az meg, hogy a "nagy" Anglia így köszönte meg fáradozásait a háború megrövidítésével kapcsolatban, no komment...
Amúgy Turing meleg szeretője bűnrészes szerepében segített kirabolni Turing házát, így Ő elment a rendőrségre és fejlentette a férfit. Mire azok hálából a szodómia-törvény alapján lecsaptak a nyilván "baromi veszélyes" sértettre, akiből immár gyanúsított lett, majd később elítélt.
Az emberiség újra és újra visszatérő makacs hibája, hogy mindig akkor kezdenek el valakit elismerni, megbecsülni, amikor az már nagyon nem segít az adott illetőn, illetve amikor már nem is él.
Amúgy ezt a kémiai kasztrálást sem értem. Ha már egyszer bűnnek tartják az ember vágyait, amivel született (és amivel mellesleg sosem okozott kárt egyetlen másik embertársának sem), akkor mégis miből gondolják, hogy ha megnyomorítják különböző kemikáliákkal testileg, akkor azok majd csak úgy maguktól eltűnnek lelkiekben is, mintha sosem lettek volna?
Nem csak embertelenek de primitívek is, amolyan VIII. Henrik méltó népe. Hülye angolok, angol hülyék.
A szomszédos országok elitje nem fogja abbahagyni a magyar kisebbség vegzálását, csak egy erőt mutató, nemzetközileg beágyazott és jól működő biztonsági szervekkel ellátott Magyar Köztársaság nevű állam határozott fellépése esetén. Ilyen jellemzőkkel leírható ország…..
hRaVeN 2009.08.03 23:55:32
Trianonnál kevesebb gyalázatos esemény történt az európai történelemben. Sajnos a jelenlegi határok felülbírálására azonban jelenleg nem látni reális esélyt (ezt a második világháború után esetleg még rendezni lehetett volna, de ez egy másik történet), de azért ezen kívül is léteznek olyan megoldások, melyek megkönnyíthetnék a határon túl élő honfitársaink mindennapjait. Itt a kulturális autonómiára, illetve - ahol indokolt - a területi autonómiára gondolok.
Akkor talán a szlovákiai nonszensz nyelvtörvény sem fordulhatna meg kedves szomszédaink fejében. Itt tényleg sajnos a jelenlegi impotens külügyünk, és folyamatos súlytalan ténykedéseik bátoríthatják fel a szlovákokat hogy ilyesmi egyáltalán megfordulhasson a fejükben. Normális, egészséges immunrendszerrel rendelkező országgal ilyet nem lehetne megtenni!
A szlovákiai felnőtt lakosság egyébként békében képes lenne együtt élni a magyarokkal, csak sajnos a Slota-féle barmok miatt a közeljövőben eléggé el fognak durvulni a dolgok, érzéseim szerint. Sokan csak legyintenek erre:
- Áhh, hát őt senki sem veszik már komolyan.
De ez sajnos nagyon nem igaz. A közelmúltban volt egy közvélemény kutatás, mely során igencsak meglepő magyarellenes közhangulatot sikerült szondázni a szlovákiai tinik körében. A normális felnőtt emberek lehet hogy nem veszik komolyan, hisz látják, hogy nyilvánvalóan egy magyargyűlölő szellemi alsónadrág; azonban a szlovákiai tizenévesek sajnos nagyon is fogékonyak a Slota-féle radikális fröcsögésre a jelek szerint. Amúgy is általában, a fiatalok - különösen alapvető történelmi hiányosságokkal - nagyon befolyásolhatóak, és vevők a soviniszta hazugságokra.

De a külügyi problémákon kívül súlyos belügyi problémáink is vannak. A társadalom is morális válságban van, sőt tovább megyek, a nemzeti identitástudatát is lassan de biztosan elkezdték felszámolni. Erre a 2004 dec 5. szégyennap a bizonyíték. Az egy dolog hogy mennyien nem mentek el, de a NEM-ek aránya is teljesen megdöbbentő volt. Erre a bűnre nincs bocsánat. Szerintem, ha volt olyan kérdés aminek nem sok köze volt a belpolitikához akkor ez az lett volna, igaz ebben a kérdésben is sajnos minden párt belpolitikai állásfoglalásokat tett. Az MSZP félére mondjuk azóta sincs mentség, akik nyíltan a NEM-re buzdították a sok szociálnyuggert, mert hát jön a 23 millió "román" munkavállaló, illetve a +10 millió fidesz szavazó, akik bebetonozzákazorbánt...
Holott, aki egy kicsit is utánanézett volna ezirányú félelmeinek, rájöhetett volna, hogy ez is csak egy újabb ordas szoclib hazugság volt, hisz Magyarországon csak is az szavazhat, aki magyar állampolgár ÉS az országban él. Hiába, a demagógia mindig beválik, ezt a tevékenységet Öszödi Böszme valljuk be hatalmas érzékkel űzte.
Szóval innen kéne szerintem elindulni, a nemzeti indentitászavar kezelésére lenne szükség először, és utána lehetne továbbhaladni a többi sürgős teendő felé.
Vegyünk csak példát pl. a Portugálokról, tőlük igazán lenne miért...
A menyasszony feketében volt (La mariée était en noir, 1968). Rendezte: François Truffaut. Írta: Cornell Woolrich regényéből François Truffaut és Jean-Louis Richard. Szereplők: Jeanne Moreau (Julie Kohler), Michel Bouquet (Coral), Jean-Claude Brialy (Corey), Charles Denner (Fergus),…..
Ma reggel a postaládámban színes, nyomtatott üzenetet találtam, mely a Jobbik Magyarországért Mozgalomtól érkezett. Mondanám, hogy egyszerű szórólap volt, de hát megszólított, beszélgetést folytatott le velem. Még azt is előre megmondta, melyik kérdésre mit kell válaszolni.…..
hRaVeN 2009.05.30 18:47:31
hRaVeN 2009.05.30 19:00:01
"Egyetért-e Ön azzal, hogy a segélyeket közmunkához kössék, és a cigánybűnözés felszámolása céljából felállítsák a csendőrséget? Megint egy félrefogalmazás. Kár, pedig azt szoktam mondogatni, hogy ma Magyarországon a Jobbik az egyetlen hiteles párt. Íme, ezt gondolták, akik a lapot fogalmazták: Egyetért-e Ön azzal, hogy a munkanélküli cigányoktól megvonják (megvonjuk) a segélyt, és a cigányokkal való leszámolás céljából újra felállítsuk a csendőrséget? Nem értek egyet, büdös nácik."

Érveket, érveket! Ez csak üres ostoba antifasiszta fröcsögés. Kívánom a "fajtádnak", hogy költöztették össze cigányokkal, aztán majd akkor kicsit megértőbb leszel a nem dolgozó cigányok államilag támogatott kitenyésztésén felháborodó magyarokkal.
Aki nem dolgozik, és nem is akar soha, az ne is akarjon enni. Meg segélyt felvenni, mert az nem jár csak úgy. A segélynek nem az lenne a lényege, hogy fenntartsuk a világhoz semmit hozzá nem rakó, csak elvevő parazitákat.
És ehhez nincs köze a cigány származásnak, ugyanígy vélekedem minden fenti tulajdonsággal rendelkező emberről származástól függetlenül.
- kedves "ostoba büdös fajvédők"...

Egyébként is, ha már kielemezgetjük, hogy mit akarhatott írni a másik, nekem igencsak büdös rasszizmusnak tűnik hogy a cigánybűnözés szót kicseréltétek cigányra :))
Há csakazí mer' cigány má' bántanikő? :D

Nem, nem vagyok jobbikos, csak utálom az álszent hazug pofátlanságot. Hol éltek Ti a rózsadombon?