Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bmezei

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Jobbik - Novák Előd bejelentése szerint - mára tüntetést szervezett a Magyar Rádióhoz a sajtószabadságért, egyben kifejezve együttérzését „az új médiatörvény első áldozataival, Bogár Zsolttal és Mong Attilával, a Magyar Rádió reggeli műsorának…..
bmezei 2011.01.05 14:16:07
@Pékszakállú Henceg: Az almát a körtével ne hasonlítgassuk.
  Három tételben már bizonyítottuk, hogy Fideszországban tulajdonképpen úgy van ellenzék, hogy nincs. Sőt: a nemzeti együttműködés helyzete csak fokozódott: az MSZP-ben középről támadnak a bal oldalon található elnökség felé a '89-es demokraták (muhaha), az LMP-t…..
George Clooney magyar hangja bejelentette, hogy nem szinkronizál többé. A színész kiábrándult a szinkronszakmából, ahol szerinte nem becsülték meg a munkáját, megalázó pénzért (tekercsenként, azaz körülbelül félpercenként 300 Ft-ért) kellett dolgoznia, és amikor két éve…..
zoli voltam Kussország 2010.06.22 10:23:00
Nesze, hülye paraszt. Bilincs a kézre, tapasz a szájra, megérkeztél Kussországba. Szögezzük le előbb: igen, oka van annak, hogy így alakult, két végtelenül elkúrt kormányzati ciklus után jutottunk idáig. A szocialisták képtelenek voltak egy igazságosabb, a liberálisok pedig…..
Heterónak lenni jó. Öröm és büszkeség. Szeptember 4-én fel is vonulhatnak a heterók az Andrássy úton, hogy kifejezzék, milyen pompásan érzik magukat a világban. Illetve, hogy kifejezzék: pompás közérzetüket némiképp zavarja, hogy a melegek is jól érzik magukat. A szervezők…..
bmezei 2010.06.14 16:53:11
@internationale: Ja ha ebből ez következik akkor hamarosan a gyilkos lesz a jó ember aki meg nem gyilkol az rossz.
Nu, ha már Mohamed prófétát nem lehet csak úgy lerajzolgatni, akkor legyen sorozat egy másik vallás ikonikus alakjáról, gondolhatták a Comedy Centralnál, amikor bejelentették, hogy új animációs sorozatot készítenek, aminek a főszereplője maga Jézus Krisztus lesz. A Hollywood…..
Sárdobáló Borítékolt eredmény 2010.04.26 13:00:00
Apró, ám lényeges probléma van a szavazás rendjében. Valami oknál fogva az embernek kicsit rábeszélős, némileg ingerült hangon mindig elmondják, hogy "nem kötelező a boríték használata". Én csakazértis borítékot használtam, mert nem szeretem, ha megpróbálnak…..
w Mire a falevelek lehullanak 2010.04.21 06:00:00
Hát mégsem lesz radikális és azonnali adócsökkentés az idén. Ej, a fenébe. Pedig az elmúlt nyolc évben a Fidesz lényegében ennyit árult el a gazdaságpolitikájáról: ha egyszer odaengednék őket a gombokhoz ezek a balfasz szocik, ők rögtön megvágnák az adóterheket, és…..
A Stop.hu információi szerint Orosz József napokon belül abbahagyja rádióműsorát, és gyorsan Kanadába távozik. A lap információi szerint a Kontra már csak április végéig marad műsoron, azután a rádiós műsorvezető állítólag a tengerentúlon fog tanítani. De hogy mit, arról…..
bmezei 2010.04.16 16:53:22
@xboxer: Nézzük meg mit csinál, előtte ne adjunk bizonyítványt.Egyébként ennél már csak jobb lehet.Most nézzük meg mire képesek ezért élünk demokráciába és ezért hívják demokráciának és nem diktatúrának.
bmezei 2010.04.16 17:30:11
@halihalo: Értelek de abban egyetérthetünk ha van egy jó kormány aki az emberek érdekeit tartja szem előtt és nem a saját zsebét akkor az emberek elfordulnak a szélsőségektől.ezért van az hogy Mo-n nem ideológiai alapon erősödött meg a radikális lehet nevezni szélsőjobboldali párt hanem azért mert az emberek féltik anyagi és egyéb biztonságukat lásd keleti megyék ahol ez a csoportosulás erős én ezért nem félek.Én majd csak akkor kezdek el félni hamár ennek súllyos ideologiai alapja lesz de ennek az esélyét körübelül 0.0000001% látom.
bmezei 2010.04.16 17:39:37
@halihalo: Legyen úgy.Egyébként örülök mert jó volt ez a higgadt vélemény csere ami sajnos ebben az országban egyre kevesebbszer fordul elő.
Volt már egy kis időm nézegetni a tegnapi eredményeket, az országos listára került töredékszavazatokat és különösen annak az 57 egyéni választókerületnek a helyzetét, ahol még folytatódik a küzdelem (ezekről később részletesen írok majd). Ezek alapján nekem úgy tűnik,…..
bmezei 2010.04.12 20:23:23
@jjulie: Nem kell idegesnek lenni.Ahogy gyurcsány mondta nem kell félni nem fog fájni.El lehet kezdeni a nagytakíritást remélem meglesz a 2/3-ad hajrá Fidesz.
bmezei 2010.04.12 20:26:40
@szergej-szergejevics: Hogy lehet ennyi hülyeséget összehordani még nem is kormányoznak de már elégtelent adsz nekik nézzük meg mi lesz de elött ilyen butaságokat ne mondjunk. Egyébként ennél rosszabb már nem lehet.
Lendvai Ildikó már tegnap megadta az alaphangot a 28.972-ik demokráciaféltő sajtótájékoztatóján a legnonszenszebb magyar választással kapcsolatban, mikor emberek még éjjel is sorban álltak, hogy szavazhassanak. "A pártelnök hozzátette: annak megvizsgálását…..
bmezei 2010.04.12 13:06:02
@nestrot10: Sajnállak de nem baj majd ha jobb lesz remélem ilyeneket nem fogsz mondani.Én felsorolnám az MSZP alatt történt dolgokat(BKV,Hagyó ügy, Kormányzati negyed tender,2006 őszi esemény és még sorokhatnánk).
 Volt itt egy ország 2002-ig.Nem vetett fel bennünket, hétköznapi embereket a pénz akkor sem, de volt egy többé-kevésbé kiszámítható jövő: szerény, de biztos növekedéssel.Nem tűnt el az államadósságunk, de nem is emelkedett az egekbe, s hosszabb távon inkább annak…..
bmezei 2010.04.06 02:26:45
@Ajtony: Jaja egyetértek. Egyébként azt se értem hogy még a Fidesznek érdem jegyet se lehet adni hogy hogy kormányoztak bizonyos emberek pedig már osztogatják az egyest az el nem végzett munkára.
A poszt egy hatrészes sorozat negyedik darabja, a folytatás szerdán jelenik meg. Az első rész a Fideszről, a második a Jobbikról, a harmadik az LMP-ről szólt. Az ötlet a következő. Fogom az öt, érdemi országos listát állított pártot, és programjukat két alapvető üzenetre…..
bmezei 2010.04.05 17:14:15
@miva?: Gondolom láttad a képviselő jelöltjeiket egyszerűen gáz.Egyetértek veled sokszínű parlament kell.Ámbár megjegyezném hogy egyrészt az emberek nagyrésze 2/3-adod szeretne.És még azt is megjegyezném hogy látjuk az elmúlt 8 év sokszinűsége már ami a parlamentetre vonatkozik hova vitte az országot.
bmezei 2010.04.05 17:54:59
@miva?: Nem tudjuk mi lesz én bizakodó vagyok és most sztem adjuk nekik oda a stafétát nézzük meg mire képesek.Nagyon de nagyon nehéz dolguk lesz.
Az MSZP, a Fidesz és a Jobbik delegáltjai úgy döntöttek, hogy az MDF nem indíthat budapesti listát. Ez választási matekra lefordítva annyit jelent, hogy ha jogerőre emelkedik a döntés, az MDF-nek a mostani 5 és fél helyett 6 és 7 százalék közti eredményt kéne elérnie a…..
Kivételesen semmit nem kell tennünk ahhoz, hogy okosabbak legyünk, csak várni: mához három hétre sokkal többet tudunk majd a magyar politika jövőjéről. A parlamenti választás legfontosabb kérdései április 11-én eldőlnek: (1) kiderül, hogy van-e esélye a Fidesznek a kétharmadra,…..
 A holokauszt tagadásáról szóló törvény mellett és ellen rengeteg érv elhangzott már, nem kívánnék ebbe a sorba beállni. Csak a tényeket rögzítem. Megnéztem a forgalomban lévő középiskolás tankönyveket, pontosabban a rendelkezésemre álló 5 könyvet, valószínűsítem…..
A hivatalos adatok szerint az LMP benyújtotta nyolcadik budapesti jelöltjének ajánlószelvényeit is, ezáltal – ha a választási bizottság is zöld utat ad - eldőlt, hogy a pártnak lehet fővárosi listája. Egy újabb területi lista természetesen nem a világ, az MDF budapesti…..
Lehetne arról beszélni - és persze vitatni is rögtön -, hogy Gyurcsány Ferenc váratlan megjelenése az MSZP kampányában professzionálisan megtervezett, széles körben egyeztetett és a szavazatmaximalizáció céljainak megfelelő lépés. Most, hogy az MDF (már nem is olyan) lassan…..
Találós kérdés: kit jellemeztek ezekkel a sorokkal?"Nagyívű életélvezetéről, dzsentroid kalandozásaiból annyit mutat, amennyit jónak lát, kis személyes pörcöket a családi asztalról. X Y, szokatlan módon, nem bajlódik akkurátus pedantériával az önfényezés fáradtságos…..
A Fidesz elnökének évértékelő beszédét bizonyára sokan írják majd le  lelkesen  jövőképet kínáló (itt talán elhangzik a szép magyar vízió szó is), emelkedett, pozitív üzenetek tartalmazó szónoklatnak, míg mások, kevésbé lelkesen, csapnivaló beszédről…..
 Fájóan tökéletes lesz a mai beszámoló, amit Egy budai sznob a már ismerős Hegylakóból vezetett le - nem sok szeretetet fedeztem fel az írásban. Egy újabb példája annak, hogy bár a témák akár ki is fogyhatnak - de kit érdekel, amikor mindig lehet még jobbat…..
Varánusz K.D.Sz.M.Sz.Sz. 2010.01.12 12:01:00
Ébredés után az első tiszta hang ami elért hozzám, az az ablak alatt elfutó troli sivítása volt. Gondoltam is rögtön, lófasz van itt baszd meg, nem sztrájk. Kinéztem az ablakon, a megállóban lézengő néhány nyugdíjason kívül embert sem láttam. A kávé mellett elolvastam a…..
bmezei 2010.01.12 17:46:24
@elég.volt: Szerintem te bazd meg. Ja és még annyit keljél fel hajnali 3-lor vagy fél négykor ha bkv-s vagy és izgulj hogy minden rendben lesz aznap. Belegondoltál mekkora felelősség. Ja és rohadj meg mégegyszer. Hajrá Bkv-s dolgozok így tovább.
Sok szó esett már az arctalanná vált felsőoktatásról, illetve arról, hogy egyes főiskolák és egyetemek diplomagyárrá alakulva ontják magukból a felkészületlen hallgatókat. Levélírónk saját tapasztalatát osztja meg velünk, megmutatva, hogy az oktatóknak is nehéz ebben a…..
bmezei 2009.12.26 00:40:49
@bigthereal: nem azt írtam olvasni tudni kéne ott van az a vagy szócska látom nem jártál közép suliba. Jogászra egyébként is mi szükség van csak a pénzt viszik
bmezei 2009.12.26 00:50:41
@bloggerman77: nem kell annyi irodalom tanár annál több mérnök viszont kell. kettő:a mérnöki szakot el kell végezni akár kettes voltál akár ötös érteni fogod a dolgot mert a főnököd azt nézi értesz e hozzá nem azt hogy elte meg pázmány btk. Értesz hozzá értesz tudod csinálni igen keresel 150 200 ezer forintot igen. Erről ennyit. Ne sértegessél kispajtás tedd magad takarékra.
bmezei 2009.12.26 01:16:28
@bloggerman77: látom tae vagy az iq fighter a gépészmérnök nem mér. Én karbantartó mérnök leszek és keresik mint a cukrot a büfészakokkal ellentétben. Én is dunaújvárosba járok. Egyébként a bosch vagy az audi vagy akármelyil cég azonnal feltudna venni. apám is gépészmérnök és lás csodát 28 év alatt még egyszer sem kellett munkát keresni a munka megtalálta és ráadásul ő egy multi cégénél dolgozik. Mielőtt írsz vmit gondolkozz már és vegyél vissza magadból:)