Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsebessalas

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Épp a fürdőszobában tettem-vettem este, amikor megpillantottam a csempén nyújtózkodó nyolclábú kaszást. A kaszáspók az egyetlen amelytől nem félek, így közelebb is mentem hozzá és nézegettem egy darabig Lucien (Lüszien) lélegzetállító mutatványát, ahogy ereszkedik le a…..
 Esik. Az eső. Megint. 2011-08-08 van, kb 22 fok odakint és azt hiszem felülről súroltam a lécet ezzel a jóslással. Mivel bent ülök. A szobában.Nem gondoltam volna, mikor a Balaton Soundon verettem szombat délután 38 fokban a Parov Stelar koncerten, hogy a nyár utolsó napajait…..
Rengeteg fesztiválon megfordulok, munkából adódóan. Ezért nem kell irigyelni, mert mi inkább dolgozunk, mint bulizunk, de lehet akár irigyelni is, mert azért csak-csak ott vagyunk - még akkor is, ha nem bulizhatod végig a koncerteket mert máshol is fotóznod kell időközben. Legutóbb…..
Sokan azt gondolják erről a nótáról, hogy milyen gyönyörű szerelmes szám, persze így is értelmezhető. Nem csoda hiszen a Quimby szövegeinek legtöbbje, ha nem az összes többrétegű mondanivalót tartalmaz. Attól függően, hogy életének éppen melyik szakaszában van a hallgató,…..
szamárSágok néma szerelem 2010.03.09 19:31:00
Már nem is emlékszem, hogy hol láttam ezt a videót először de azt tudom, hogy nagyon megfogott. Szeretem az olyan alkotásokat amiben szavak nélkül is benne van minden. A szalontüdő c. fim is ilyen, amit már felraktam ide, de ez most egészen más témájú! Ha jól informált vagyok…..
zsebessalas 2010.03.09 22:28:56