Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Detlef

29 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerelem Blog Egy jó weboldal 2010.10.27 00:49:47
Mindenkinek aki most szakított és szeretné visszaszerezni a kedvesét: www.visszahoditas.com..
Szerelem Blog Egy jó weboldal 2010.10.27 00:49:18
Mindenkinek aki most szakított és szeretné visszaszerezni a kedvesét: www.visszahoditas.com..
Segít visszahódítani a kedvesed. Nézd meg ezt: www.visszahoditas.com..
Péntek este, a Kósa-Szíjjártó duó verbális ámokfutásáról írt posztban Pista bá' az egyik kommentben megírta nekünk a tutit. Pista bá' nagyon okos ember, vagy magas Surányi György személyesen:  Megmondom akkor a tutit. 1) Természetesen igaz az, hogy nem elszólásról…..
A Velvet egyik cikkére szeretnék reagálni most, egyrészt azért, mert nem szeretném ha a téma lekerülne a napirendről, másrészt azért, mert van benne egy sor, ami kapcsolódik a szerelemhez és a párkapcsolatokhoz:"Norris szerint abban a populáris kultúrában, ahol a…..
Régóta gondolkodom, hogy meg kellene írni ezt a bejegyzést. Ez a blog, a baráti köröm beszámolója és a saját tapasztalataim is azt mutatják, hogy nagyon sok baj van a párkapcsolatokkal. Pedig szerintem mindezt egyszerű okokra vissza lehet vezetni, de ez sokszor nagyon kényelmetlen,…..
Csaknem egy éve már annak, hogy minden a feje tetejére állt. Új karriert kezdtem, szenvedélyesen vetettem magam bele hosszú idő után valami másba, valami újba, és hittem, hogy harmadjára is sikerül mindaz, amiről mások csak álmodnak: Siker, pénz csillogás. De az élet nem…..
Támogasd a magyar gazdákat! Íme a legújabb burgonya árusítások kezdete a gazdapiac.com-on. Ha Te is szeretnél egy ilyen dobozt kitenni a blogodra az oldaldobozba, ezzel segítve a magyar gazdákat, kattins ide Ha pedig van az ismerőseid között termelő, hívd fel a figyelmét rá, hogy…..
Támogasd a magyar gazdákat! Íme a legújabb brokkoli árusítások kezdete a gazdapiac.com-on. Ha Te is szeretnél egy ilyen dobozt kitenni a blogodra az oldaldobozba, ezzel segítve a magyar gazdákat, kattins ide Ha pedig van az ismerőseid között termelő, hívd fel a figyelmét rá, hogy…..
Támogasd a magyar gazdákat! Íme a legújabb bodza árusítások kezdete a gazdapiac.com-on. Ha Te is szeretnél egy ilyen dobozt kitenni a blogodra az oldaldobozba, ezzel segítve a magyar gazdákat, kattins ide Ha pedig van az ismerőseid között termelő, hívd fel a figyelmét rá, hogy van…..
Támogasd a magyar gazdákat! Íme a legújabb birsalma árusítások kezdete a gazdapiac.com-on. Ha Te is szeretnél egy ilyen dobozt kitenni a blogodra az oldaldobozba, ezzel segítve a magyar gazdákat, kattins ide Ha pedig van az ismerőseid között termelő, hívd fel a figyelmét rá, hogy…..
Íme a legújabb őrölt paprika árusítások a gazdapiac.com-on. Ha Ön is szeretne egy ilyen dobozt kitenni a weboldalára, ezzel segítve a magyar gazdákat, kattinson ide ..
Íme a legújabb alma árusítások a gazdapiac.com-on. Ha Ön is szeretne egy ilyen dobozt kitenni a weboldalára, ezzel segítve a magyar gazdákat, kattinson ide ..
Milyen leleményes a mi olvasótáborunk - ma ismét bebizonyítja, hogy bármilyen területen képes felvenni írásaival a szakblogokkal is a versenyt. A szerző, LMT egy kifejezetten csajos témáról írt nekünk:  A modoros hűtlenkedő férj mottója: "én nagyon szeretem a…..
Modorosblog A vidéki Mamáéknál 2010.03.24 07:00:00
-Na jól van akkor, Gabikám. Üdvözlöm Apádékat. Mondd mëg a Ferinëk, hogy majd a hétën benézëk valamikor pár liter Ezërjóért. -Átadom, megmondom. Köszönjük szépen, viszlát. Srácok, gyertek, leszállás! Köszönjetek el a buszvezető bácsitól. Irány a Kossuth Lajos…..
TradeMark, a Szlengblog egyik legkreatívabb és legaktívabb törzsolvasója végre a Modoroson is megmutatja magát, a tőle megszokott pazar kommenteken túl is. A szalla gavató régi kihagyott ziccer volt a ballagás mellett, és az aktualitásnak köszönhetően két kapcsolódó írást is…..
Oroszország - Szovjetunió 1917 - 1939 Olvasókönyv a Marxizmus- Leninizmus Tanulmányozására A török Magyarországon Magyarország története az őskortól 1526-ig..
Könyvbazár blog Könyvbazár.net 2010.03.17 14:47:00
Elköltöztünk!Tovább a könyvbazár.net oldalra   ..
Kedves Hallgatók! Olyan szinten sok egyetemi-főiskolai modorosságot küldtök, hogy ezekből már több tematikus posztot is össze lehet állítani. Hát akkor jöjjön az első ilyen. Kezdjük egy emaillel Zalahusi Üzleti kommunikáció tanárjától: "Kedves Hallgatóim! Viszonylag…..
Hartay "hácsé" Csabi visszatér sokunk örömére, és ezúttal a vidéki szakikról ír egy jót. Ja, és még valami. Van saját blogja is, ahol beolvas mindenkinek, háhá. Olvassátok odaát is.   A vidéki műhelyes   Természetesen mindenhez ért, ami vasból van,…..
Modorosblog A tornaóra - 1991 2010.03.10 07:00:00
 A Kádár-rendszerben is vasszigorúnak, vonalasnak számító, de talán ezért is elismert lakótelepi sporttagozatos iskola tornaterme melletti folyosón a vitrinekben számtalan érem, kupa - a falon az Úttörőolimpiáról származó oklevelek sokasága, fekete-fehér képeken pedig…..
Modorosblog A Depeche Mode-rajongó 2010.01.11 07:00:00
  And fools don't run away, you'll be followed another day... Tavaly, az Ereszd el a hajam! első részében már írtunk a módklubról, majd nem sokkal utána a DM-rajongók (amúgy korántsem sajátos) album- ill. számcím-rövidítéses zsargonjáról is esett szó egy olvasói levélnek…..
Mottó:Getrieben von Sehnsucht wie Wüstensand,auf Suche nach Freiheit im fremden Land,nach Freiheit in Wunden und weltenweitverwelkende Stunden der Einsamkeit.(Valeria Koch: Lenaus Lied)*1.Valami hajnali hatkor indult a vonat, a bőröndöm és a holmijaim már előző nap összekészítve, de…..