Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chrisie

86 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombaton úgy határoztam, hogy elmegyek vasárnap egyedül egyet kirándulni. Nem akartam a Szász Svájcba menni, mert azzal meg akarom várni Fruzsit. Ezért nekiálltam egyéb lehetőség után nézni. Némi nézelődés után rájöttem, hogy Saxonnak is van legmagasabb pontja. Hát ez után nemigazán sikerült…..
Mához pont 10 napja, múlt előtti hét vasárnap két tajvani barátommal együtt nekiindultunk az Elbának bickilivel és eltekertünk egészen Meißenig. Ez a gyönyörű városka a Szász választófejedelemség (vagy mi a fene) kezdetén igen fontos hely volt, a választófejedelmek rendszeresen szálltak itt meg.…..
Highgate-i napok Záró blog 2009.07.14 23:01:13
"Visszakerültél hát Budára, ahol születtél. Ez csoda volt. Megvolt a város; az elviselhetetlen és soha véget nem érő éveket elviselted és véget értek. Az történt, hogy a négy, nem, a negyven - nem: a négyszáz év véget eért, elfogyott."- Ottlik Géza : Buda…..
Agi szulinapja!!!Probaltunk vasarolni a lanyokkal. Brent Cross... Bo egy orat toltottunk csak a ZARAban... :S ah, gusztustalan. De vicces volt. Jessi, Eva-Jessica, Diana bevonultak a probafulkekbe en meg leultem kozepen es mindenki hozzam jarult ki tanacsert, meg jarkaltak egymas fulkeibe at.…..
Highgate-i napok 4 July Saturday 2009.07.06 11:39:20
Egesz nap alvas, aztan telefonaltam egy hosszut a Dianaval, aztan semmi masra nincs ido... csak felpattanni a cangara es meni ropizni.Ropi... IMADOM!!!! Megint 5 oran keresztul ropiztunk. A vege eszement jo volt! 7en maradtunk. Jatszottunk 3-4 ellen, aztan 2-5 ellen. Rohattul jol ment! :) hu de…..
Highgate-i napok 3 July Friday 2009.07.06 11:31:00
Dolgozom... Nagyban takaritom a konyhat, nagyon rendesen, mert ezte vendegseg lesz nalunk. Ki kell nezni valahogy... Csong az en vonalas telefonom. Valaszolok. Kedves noi hang:- Jo napot, vesztette-e el on, vagy barki a hozzatartozoi kozul a telefonjat mostanaban? I was taken aback. [Meghokkentem.]…..
Highgate-i napok 2 July Thursday 2009.07.06 11:12:09
Hat ez a nap eszement volt!!!Reggel ugye a szokasos babavigyazas a templomban. Nincs sok ertelme megint aradozni a gyerkocokrol. Meg mindig csak olvadozom toluk. :) Csomo fenykepet csinaltam veluk! Egyszeruen fenomenalisak. Ilyenkor az embernek csak az jar az eszeben, hogy "Gyereket…..
Highgate-i napok 1 July Wednesday 2009.07.06 10:36:00
Jeeehhaaaa!! Suli, semmi kulonos...Viszont este!!! Wohooo!!!Agnieszkaval [tudjatok a ropirol a nagyon baratnom!!!] talalkoztunk es mentunk egyutt moziba!! Meg reges reg mondta, hogy o meg soha nem volt moziban itt UKban. Hat mondtam egyszer muszaj elvinnem. O most par hete hazament elintezi a…..
Highgate-i napok 30 June Tuesday 2009.07.06 10:23:48
Suliba mentem! Ami reg tortent, mert a hetfoi es a mult szerdai orat is ellogtam. :S De erot vettem magamon es ujra a suliban talaltam magam. Igazabol elvezetes volt. Csak 4en voltunk es Amiraval [szinten egy nemet lany. Aki igazabol csak felig nemet mert az apja egyiptomi!!! Halali!!! O csak most…..
Highgate-i napok 29 June Monday 2009.07.05 12:19:00
Nagy rohanasban nem volt sose idom irni, pedig sok minden tortent am a mult heten. Kezdem elorol, a szulinapommal.A szulinapnak ket aspektusa volt. Egy [host]csaladi es egy barati. Reggel a csalad nagyon kedvesen boldog szulinapot kivant, es egesz nap a szuletesnap tudatban tartott. Nagyon kellemes…..
Highgate-i napok 20 2009.06.29 09:18:00
202020202020202020202020...2x...Aaaaaaaaaaaaaaaaah!!!Mar az oregek otthona fele botorkalok... :S..
Highgate-i napok baleset 2009.06.28 13:22:07
Hajh, csak el kell mondanom, hogy balesetem volt!!! :D Tiszta hulyeseg, biciklivel beleutkoztem egy buszba. Estem egyet. Most le van benulva a bal felem. Persze nem szo szerint lebenulva! ;) Hu de tenyleg minden tagom faj.Ropire mentem cangaval. Azt se mondhatja senki hogy a varosban veszelyes…..
Highgate-i napok :( 2009.06.26 18:47:00
Csupa rossz hir...Michael Jacson meghalt... Nem tudom elhinni!!! Csak 50 volt. :( Es harom tok fiatal gyereket hagyott hatra.Jacson a KIRALY!!!A paradicsom meg gyumolcs... Ki a szar gondolta volna??? Miden aminek magja van az gyumolcs. Hat beszaras!!! Szal az uborka is gyumolcs!!! Ugyanis gyumolcs a…..
A hetvege orult volt.Szombat ropi, utana megint beultunk egy kicsit iszogatni. Megbeszeltuk, hogy masnap megyunk paran Brightonba jatszani beach volleyt. Este viszonylag koran haza akartam erni, de aztan az este csak huuuuuzodott. Agival [talan emlekeztek, a ropis baratnom] es Mo ["edzo"]…..
Highgate-i napok uj szamom 2009.06.22 16:29:19
Megkaptam Emma regi telefonjat, megvettem az uj SIMet.Megint van 300 ingyen SMSem!Elek mintha mi sem tortent volna.Az uj szamom:00447-794790881..
Vizsga... kezdje megint ezzel? Nem olyan izgalmas sztory, de azert kezdem ezzel. ;)Asszem jol sikerult! :D Az ido kicsit szukos volt neha, meg par jol iranyzott tippeles is beficcent, de asszem ez belefer. Szal csak atmegyek! Az mar kerdeses, hogy milyen jeggyel, de talan egy B-t megpalyazhatok. ;)…..
Highgate-i napok Vizsga 2009.06.10 19:11:00
Kezdem a vizsgaval, mert tudom, hogy ugyis ez lenne az elso kerdes...Szal ma megvolt a szobelim. Vicces volt, mert ugye metro sztrajk volt. Alltam a buszmegalloban, de a buszok meg nem alltak meg mert mind tele voltak. Kicsit ki voltam, hogy hogy fogok igy idoben odaerni. Foleg ugy, hogy oszinten…..
Nem nagyon tortenik semmi.Becky elment... Mely, fajdalmas gondolatokat idezett fel az elvalas... Egyszer mi is hazamegyunk es onnantol mar a tobbiekkel sem fogunk nagyon talalkozni... :S Meg nem sikerult feldolgozni a gondolatot.Most az angol tudokhoz szolok. Van egy-ket erdekes/poen dolog amiket…..
Highgate-i napok Libazsir 2009.06.01 18:50:33
Heyhoooo!!!Becky megy haza csutortokon... for good [orokre]... :( Nagyon szivacs. De aszondta, lehet hogy majd egyszer egy hetvegere meg visszugrik hozzank, amikor meg mindannyian itt vagyunk. Jahj nagyon furi.Ennek "oromere" az utolso hetvegejen elmentunk egy nagyot bulizni. En mar nagyon…..
Highgate-i napok hozzafuznivalok 2009.05.27 23:26:22
Ugy latszik jol jartam a manchesteri ejszakammal, mivel semmi galiba nem tortent. Mint kedves hozzaszolonktol kiderult, nem is olyan veszelytelen az a hely. Errol eszembe jutott valami. Gondoltuk az ejszakat elcsapjuk majd egy pubban, clubban, ami utba esik. Egy helyre be is kivankoztunk menni, de…..
Highgate-i napok Anglia-korut 2009.05.26 14:15:00
2009. 05. 22. Birmingham - Diana, Becky, Jessi. en nem voltam ott, mivel ez egy penteki nap volt es nekem dolgoznom kellett. Unalmas volt ez a nap nelkuluk. Annyira, hogy este hazatelefonaltam, hogy mulattassanak. ;) Ez a nap egyebkent nagyon jol sult el a csajok szamara, csak masnap kicsit…..
Kiolvastam a konyvet!!! Csodajo! Asszem megveszem magam is.I Am the Messenger [by Markus Zusak]Nineteen-year-old Ed Kennedy is the epitome of pathetic mediocrity. He drives a cab, lives in a run-down shack with his malodorous dog, and plays cards with his friends Ritchie, Marv and Audrey. His life…..
Highgate-i napok halalos faradtsag 2009.05.21 00:17:28
A hetvege ota nem tudtam kipihenni magam. Nem tudom mi van velem, de total faradt vagyok egyfoltaban. :S Tiszta pocsek, nem vagyok hozzaszokva. Szal most huzok is gyorsan... lassan... nah, szal mindjart megyek lefekudni. ;)Csak el kell mondanom, hogy nagyon kiraaaaly!!! :D Vegre valaki akki legalabb…..
Hello neptomeg, ki olvassa eme paratlan iromanyt!!!Hm-hm... Mi is tortent az utobbi napokban!? A hetvege fergeteges volt!! :D Tudjatok szombat+vasnap volt az All Nations Volleyball Tournament masodik hetvegeje. Mint mondtam a mult hetvege rohanas miatt nem igazan jott ossze, de a mostani…..
Ok.... a cimrol annyit, hogy az Andi megmondta nekem, hogy ez legyen a kovetkezo blogom fejlece. Nem sokat huzodoztam, mivel az allitas igaz!!! Aki nem hiszi jarjon utana! :DDe nem kell Andikanak elbiznia magat, mert nem o az egyetlen, akit a nev helyere tudnek irni!!! :DTipp: Egyszer egy jo…..