Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TARAZOL

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus ma este visszatér a Bajnokok Ligája versenyébe, amely idén első alkalommal már új rendszerben kerül lebonyolításra, így több mérkőzés vár a résztvevő csapatokra. Az augusztus végi sorsolás nyomán eldőlt, a Juventus mely ellenfelekkel küzd majd meg a továbbjutásért, hogy biztosítsa helyét…..
TARAZOL 2024.09.17 19:15:02
TARAZOL 2024.09.17 20:27:49
A Juventus bő keretében több olyan futballista is található, akit a vezetőség és az edző elengedne, ám kevés érdeklődés mutatkozott irántuk. Az egyik ilyen futballista Filip Kostić, és az elmúlt napokban több forrás is török érdeklődésről számolt be a szerb védő kapcsán. Matteo Moretto azt írta,…..
TARAZOL 2024.09.10 15:49:23
@Ethan Hunt: ezek közül Costa, Berna és persze Higany volt bukó, de azért Higany megítélését nálam picit árnyalja az hogy sikerült a nyakára hozni egy kiöregedett világsztárt 100 milláért, világ vicce de az meg már nem Marotta okossága. A többiek azért megdolgozták a pénzüket, még a fogalmatlan De Sciglio is aki 12 milláért nem volt rossz squad playernek, Mandzut meg Cuadradod erre a listára tenni ... azt nem is tudom hova tenni. De tegyük hozzá szerintem a másik oldalt is:

Pirlo - 0 €
Pogba - 0 € (105 milliót keresett rajta a klub)
Stephan Lichtsteiner - 0 €
Fernando Llorente - 0 €
Vidal - 12 m € ( 4 év alatt kijátszotta magát rendesen majd 39 millióáért ment)
Barzagli - 300 EZER €
Tevez - 9 m €

Ügyes volt Giuntoli , de azért még sok átigazolási szezonban kell brillíroznia hogy utolérje a kobrát. Az elmúlt 13 szezonban csak kétszer fordult elő hogy nem olyan csapat nyerte az olasz bajnokságot ahol nem Marotta volt a sportigazgató, emelett 3 szor bejutott egy-egy BL döntőbe is a csapataival ugyanezen időszakban. Lehet utálni , főleg mert annál a szutykos internél van de hogy egy zseni ebben a hugyos olasz pénzügyi közegben az is egészen biztos.
A két magabiztos, 3:0-ás győzelmet követően egy nehezebbnek ígérkező mérkőzés követkkezik Thiago Motta csapata számára, a Juventus az AS Roma csapatát fogadja Torinóban.  A Daniele De Rossi irányította fővárosi csapat nem kezdte túl acélosan az új szezont, a nyitó fordulóban gól nélküli…..
Az olasz sajtó értesülései szerint megakadtak az egyeztetések Jadon Sancho ügyében, s a jelenlegi állás és feltételek szerint az üzlet nem fog megvalósulni mert a Juventus túlzottan magasnak ítélte a Manchester United igényeit. A torinóiaknak nem áll szándékában több, mint a felét állni a játékos…..
Federico Chiesa távozása után a Juventus ma megoldást talált Mattia De Sciglio helyzetére is, a védőjátékos kölcsönben az Empoli kötelékében tölti majd a szezont. "A Juventus védője, Mattia De Sciglio ebben a szezonban Toszkánában fog játszani, mert a Serie A-ban szereplő Empolihoz igazolt. Mattia…..
Ma este, 18:00 kezdettel Monacóban rendezik az átformált Bajnokok Ligája sorsolását, amely már a tavalyi eltérő, új formátumban kerül megrendezésre. Az eddig megszokott 32-től eltérő módon, az idei szezontól 36 csapat alkotja majd a mezőnyt, amelyek már nem nyolc darab négycsapatos csoportban kezdik…..
TARAZOL 2024.08.29 19:55:14
@Barza: Igen ez valóban jó benne, plusz a kis csapatoknak is lesz miért mennie a végén mert azért a rájátszásba nem lesz lehetetlen bekerülni szinte senkinek. Aztán majd ha felkerül egy tabella meg fogynak a meccsek, átláthatóbb lesz úgyis az egész , a kieséses rész meg lényegében úgyis ugyanaz lesz.
A mai napon végre lezárult az átigazolási időszak egyik leghosszabb, végeláthatatlannak tetsző története, az előző szezonban az Atalantával Európa Liga-győzelemig jutó Teun Koopmeiners hivatalosan is a Juventus játékosa lett, s 2029 június 30-ig kötelezte el magát a torinói klubnál. "Teun…..
TARAZOL 2024.08.28 22:36:16
@Hiribi27: Vlaho ( MIlik, Nico )

Sancho ( Mbangula) Koop ( Yildiz) Conceicao ( Weah)

Locatelli ( Fagioli,Mckennie) Thuram (Douglas Luiz)

Cabal Bremer ( Danilo, Kalulu ) Gatti ( Djalo ) Cambiaso ( Savona)

Di Gregorio ( Perin)

Cambiaso alapból amúgy bal szélső védő , Danilo és Kalulu meg ugye tud jobb szélső védőt is játszani, Cabal középső védőt , elől meg tudom Nico inkább szélső mint csatár de akár oda is be tud ugorni, meg egyébként az összes játékos eléggé multifunkciós.s . Nyilván Djalo (ha marad) meg Milik futottak még kategória meg Mckennie is inkább csak a mélység miatt maradhatott ha tippelnem kellene, de ezek alapján megvagyunk , már ha ugye jön Sancho is.

De Sciglio ugy néz ki megy, Kostic - Fior vonal sajna elhalni látszik Arthurt meg sztem nincs olyan fogalmatlan csapat aki átveszi.
TARAZOL 2024.08.28 22:55:11
@Hiribi27: Milik sérült , de igazából teljesen mindegy nem hiszem hogy sokat fog játszani , Vlaho alternatívája lehet Nico is ahogy előbb írtam , de akár Yildiz is (nyilván azért egyikük sem a legoptimálisabb opció ) . Védő fronton szerintem sem vagyunk a legerősebbek . A keretet meg csak úgy felírtam hogy darabra megvagyunk még ha nyilván azért nem tökéletes mindenhol :) de ahogy előbb is írtad Mottának fel van adva a lecke , főleg még itt az elején :)
Mozgalmas napokat él a Juventus, amely ma az ilyenkor szokásos sajtótájékoztató formájában mutatta be új igazolását, Pierre Kalulut, aki az AC Milan együttesétől érkezve igazolt Torinóba. "Az első érzéseim nagyon pozitívak, egy csodálatos csapatot találtam itt, amely nagyon jól fogadott. Ráadásul…..
TARAZOL 2024.08.28 20:56:03
@Rocky80: Djalo úgy néz ki hogy marad, úgyhogy védő nem fog jönni, cserecsatárnak meg jó Nico is, valamint vésztartaléknak Milik ha éppen nem sérült. Valószínűleg már csak Sancho fog érkezni.
TARAZOL 2024.08.28 21:34:09
Az olasz sajtó egymással egybehangzó állításai szerint a felek között végre valóban megszületett a megállapodás Teun Koopmeiners ügyében, s a holland középpályás a holnapi nap során teljesíti majd a kötelező orvosi vizsgálatokat Torinóban. A La Gazzetta dello Sport és mások mellett a…..
A Juventus a Como elleni 3:0-ás hazai győzelemmel kezdte az új bajnoki szezont, s a második fordulóban annak a Hellas Veronának az otthonába látogat majd hétfő este, amely ugyanilyen arányú, meglepetésszerű győzelmet aratott a Napoli fölött. Az augusztusi időszaknak megfelelően a Juventus kerete…..
TARAZOL 2024.08.26 22:16:32
@Juventino86: Yildiz most is nagyon sokat mozog ki szélre , úgyhogy szerintem Koop érkezésével Yildiz lenne a szélen . Koop még kell , Sancho szerintem sem létszükség, de ha kis fizuért el lehet hozni tölteléknek jó lesz.