Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sodomy Defenda

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, a címet látod, valójában sejtheted, hogy mi lesz a folytatás. Nem csigázlak: NEM FOGOM MEGNÉZNI, NEM KATTINTOK, NEM ÉRDEKEL. Gondolkodj el az életeden: valóban megnézel te is minden szart, amit neked kommentár nélkül átbasznak a többiek? Tényleg? Igen, ahogy elnézlek, tényleg. Te igen, de…..
Sodomy Defenda 2024.08.26 11:50:01
És akkor bazmeg ejtsünk szót azokról, akik a különböző üzenetküldő alkalmazásokban KIZÁRÓLAG a diktafon-funkcióval képesek kommunikálni. Látom, hogy rám írt, megnyitom, és egy másfél-két perces hangfelvételt kaptam. Nyilván nem nyitom meg, mert munkahelyen/tömegközlekedési eszközön/boltban/bármilyen nyilvános helyen vagyok, és fogalmam sincs, mi fog elhangzani. Fülhallgató nyilván nincs nálam (vagy ha van, akkor csak ezért nem fogom elővenni), másra nem tartozik a dolog, meg amúgy sincs bazmeg két percem arra, hogy a jó eséllyel értelmetlen, csapongó okfejtésedet végighallhassam. És ha mégis, akkor hiába válaszolok KONZEKVENSEN írásban, te ugyanolyan KONZEKVENSEN hanggal válaszolsz. Kibaszott fárasztó, mellette nyomasztó, mert megnyitom az üzeneted, látom, hogy LÁTTAD, HOGY MEGNYITOTTAM, és mégsem válaszolok órákig/napokig (ha egyáltalán), és előbb-utóbb elkezdesz pingelni, hogy "na mi van?". Emiatt aztán kénytelen vagyok téged meg a fajtádat nevelő jelleggel napokig-hetekig ignorálni, csak írásban válaszolni, esetleg többször felhívni a figyelmed (ha amúgy kedvellek), hogy ezt most nem tudom meghallgatni, mert... (kipontozott rész kitöltendő).

És ha tényleg képtelen vagy gépelni, mert pl funkcionális analfabéta vagy (nem szégyen, az ország 60%-a az), akkor használd a voice to text funkciót könyörgök, az is szar, de legalább nem kell hozzá hang.