Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cheflaszlo

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hozzávalók:Kb. 4 személyre Ravioli: 400 g. 00-ás liszt4 tojáskevés olíva olajsó Töltelék: 3-4 articsóka200 g. kecskesajtsó, borsbabérlevélcitromegész bors Fekete retek mártás: 2 közepes fej fekete retek1 l. szárnyas alaplé1 Ek. Dijoni mustár50 ml.…..
cheflaszlo 2009.07.29 21:24:17
Vigyázat, az itész meglátogat! 2009.04.15 15:19:00
Egy-két szórakoztató bölcsesség az Esztéta szájábólVajda Pierre - (blognév: Ted Aparjev) szakújságíró forrás hejszakácsok.hu, diningguide.hu, 2009-04-15"...kis trockista ...", "kisfiam szállj le rólam, mert rosszul jársz. igazi bolsevista…..
A máltai utcai étkezések, pizzák és az ázsiai fúziós étterem után elérkeztünk ahhoz a ponthoz, ahol az ország legautentikusabb ételeiről értekezünk. Ezeket már „máltaias” éttermekben fogyasztjuk el. Mindjárt itt az első, egy Kandles nevű hely Paceville-ben, ahol…..
röhely Ejj, mi a kö...? 2008.12.02 21:46:00
2008.12.02. 21:40Index címlapAutóval ment nyörögni a Ford vezetőjeA második legnagyobb amerikai autógyár feje autóval ment Washingtonba, nehogy megszólják, amiért segítséget kér, de magánrepülőre költ...
Szálka Áldás a Gardára 2008.10.27 08:03:00
Kérem, marketing nélkül sehova...! Ezt először Kató Gabitól hallottam, még 1986.-ban, egy elhanyagolt kastély egykor kápolnának használt termében, sok más fiatal tehetség jelenlétében, mikor is meg akartuk váltani a világot és a létező szocializmust azzal, hogy mi most aztán…..
Kajatéma, de fontos, illetve jó: Molnár B. Tamás a Magyar Nemzet hétvégi mellékletében A 100 legjobb magyar étterem című Népszabadság-kiadványt és a magyar Decanter étteremkritikáit ekézi súlyosan. Kitűnő cikk, mint Molnár B. minden írása. Természetesen ebből is süt, hogy…..
 Forrás: hejszakacsok.hu. Kígyós Adrienn fordítása       A molekuláris gasztronómia, vagy, ahogy eredetileg nevezték molekuláris és fizikai gasztronómia egy tudományterület,…..