Adatok
cheflaszlo
1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Igényes szakács /gasztronómia/
Articsókás kecskesajt ravioli, feketeretek mártással
2009.07.28 13:04:00
Hozzávalók:Kb. 4 személyre Ravioli: 400 g. 00-ás liszt4 tojáskevés olíva olajsó Töltelék: 3-4 articsóka200 g. kecskesajtsó, borsbabérlevélcitromegész bors Fekete retek mártás: 2 közepes fej fekete retek1 l. szárnyas alaplé1 Ek. Dijoni mustár50 ml.…..
cheflaszlo
2009.07.29 21:24:17
szuper, köszi, szép a blogod
Egy-két szórakoztató bölcsesség az Esztéta szájábólVajda Pierre - (blognév: Ted Aparjev) szakújságíró forrás hejszakácsok.hu, diningguide.hu, 2009-04-15"...kis trockista ...", "kisfiam szállj le rólam, mert rosszul jársz. igazi bolsevista…..
A máltai utcai étkezések, pizzák és az ázsiai fúziós étterem után elérkeztünk ahhoz a ponthoz, ahol az ország legautentikusabb ételeiről értekezünk. Ezeket már „máltaias” éttermekben fogyasztjuk el. Mindjárt itt az első, egy Kandles nevű hely Paceville-ben, ahol…..
cheflaszlo
2009.04.12 23:47:54
2008.12.02. 21:40Index címlapAutóval ment nyörögni a Ford vezetőjeA második legnagyobb amerikai autógyár feje autóval ment Washingtonba, nehogy megszólják, amiért segítséget kér, de magánrepülőre költ...
cheflaszlo
2008.12.06 11:54:16
Kérem, marketing nélkül sehova...! Ezt először Kató Gabitól hallottam, még 1986.-ban, egy elhanyagolt kastély egykor kápolnának használt termében, sok más fiatal tehetség jelenlétében, mikor is meg akartuk váltani a világot és a létező szocializmust azzal, hogy mi most aztán…..
Kajatéma, de fontos, illetve jó: Molnár B. Tamás a Magyar Nemzet hétvégi mellékletében A 100 legjobb magyar étterem című Népszabadság-kiadványt és a magyar Decanter étteremkritikáit ekézi súlyosan. Kitűnő cikk, mint Molnár B. minden írása. Természetesen ebből is süt, hogy…..
cheflaszlo
2008.09.29 10:24:40
Egy olvasói levél amit a "A Válság Nem Létezik !" címû cikkemre kaptam :
"Voltam egy megbeszélésen, amit a Molnár B. Tamás és csapata szervezett. Ott voltak mindenféle éttermek vezetõi, illetve a másik oldalon pedig a magyar termelõk. A probléma ugye az, hogy szegény éttermek külföldrõl hozzák az árut, mert csak ott szép. Miközben pedig a magyar termelõk külföldre adják el. Ami vicc.
Ennek a kezdeményezésnek az volt a célja, hogy találkozzon az igény és a kínálat. Volt egy termelõ, mondta, hogy õ bio zöldségeket termeszt, mondják meg, mit akarnak, és akkor azt ültet. Bármit. Erre a Molnár B. Tamás azt mondta, hogy sajnálja, de nem hisz a bióban, az nem jó..... Azt hittem, rosszul hallok......!!!!
A termelõ pedig elmondta, hogy itt egyszerûen arról van szó, hogy vegyszerek nélkül, tiszta földben termeszti a dolgait, ettõl az ízük is más, és ha Ausztriában megfelelõnek találják, mert ugyanis oda viszi ki, akkor valószínûleg az itthoni piacon is megállná a helyét. "
Szerintem: Ez a kijelentése és az egész irányzat amit Molnár B. Tamás követ olyannytira rossz hogy úgy vélem ilyen ember sokkal jobban tenné ha ismét zenéléssel keresné a kenyerét !!
Cheflaszlo
tel.: 1-200-9545
www.cheflaszlo.com
cheflaszlohun.blogspot.com/
"Voltam egy megbeszélésen, amit a Molnár B. Tamás és csapata szervezett. Ott voltak mindenféle éttermek vezetõi, illetve a másik oldalon pedig a magyar termelõk. A probléma ugye az, hogy szegény éttermek külföldrõl hozzák az árut, mert csak ott szép. Miközben pedig a magyar termelõk külföldre adják el. Ami vicc.
Ennek a kezdeményezésnek az volt a célja, hogy találkozzon az igény és a kínálat. Volt egy termelõ, mondta, hogy õ bio zöldségeket termeszt, mondják meg, mit akarnak, és akkor azt ültet. Bármit. Erre a Molnár B. Tamás azt mondta, hogy sajnálja, de nem hisz a bióban, az nem jó..... Azt hittem, rosszul hallok......!!!!
A termelõ pedig elmondta, hogy itt egyszerûen arról van szó, hogy vegyszerek nélkül, tiszta földben termeszti a dolgait, ettõl az ízük is más, és ha Ausztriában megfelelõnek találják, mert ugyanis oda viszi ki, akkor valószínûleg az itthoni piacon is megállná a helyét. "
Szerintem: Ez a kijelentése és az egész irányzat amit Molnár B. Tamás követ olyannytira rossz hogy úgy vélem ilyen ember sokkal jobban tenné ha ismét zenéléssel keresné a kenyerét !!
Cheflaszlo
tel.: 1-200-9545
www.cheflaszlo.com
cheflaszlohun.blogspot.com/
Forrás: hejszakacsok.hu. Kígyós Adrienn fordítása A molekuláris gasztronómia, vagy, ahogy eredetileg nevezték molekuláris és fizikai gasztronómia egy tudományterület,…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz