Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Külvárosilány

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az exnői közül most Vogel Evelin adott interjút Magyar Péterről. Bevallom, én valahogy úgy vagyok ezzel az egésszel, mint a gyógyszerreklámokkal meg a Brüsszelezős plakátokkal. Értem én, hogy mi a cél, nade minek még egy? Az első botrány fecskék még mindenből ütöttek. Hetekig röhögtünk a Szájer…..
A NER fő áldásosztója bebukta, hogy szabadidejében meleg gruppenbuliban vett részt. Nem tudom, hogy ez egyszeri alkalom volt -e, vagy többször is megfordult ilyeneken, meg az igazat megvallva nem is érdekel. Ettől függetlenül nem tetszik a dolog. Nem az zavar, hogy egy pap meleg. Mert legyen. Az…..
Mi átlagemberek mindent csak túlbonyolítunk. Fogadjunk, ha pártot alapítanál te is valami nyakatekert eszmerendszer mentén építenéd fel az egészet. Olyan érthetetlen baromságokkal dobálóznál, mint tiszta és átlátható működés, közösségért történő hasznos munkavégzés, egymás tiszteletére és…..
Igaz, hogy mégsem arattunk akkorát az olimpián, mint gondoltuk, az átlag magyar életszínvonalát lassan Zimbabwe is megelőzi nem csak Bulgária és egy valódi oligarcha megteremtéséhez is brutális állami segítség kellett, (és még így is csak a megalázó 1851. helyet értük el vele a világ leggazdagabb…..
Kint voltam a tűzijátékon. Az ismerőseim szerint hülye vagyok, mert csak a hülyék tapostatják magukat agyon szakadó esőben a tömeggel pár piros durr, zöld puff és sárga shhhh kedvéért, míg a baloldali és liberális érzelmű hazafiak szerint áruló vagyok, mert miattam, meg a többi megvezetett…..