Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fiatka

1 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy gondolom, hogy a HAPPY BOX –ot senkinek nem kell bemutatnom, hiszen akár ajándékokról, akár plüss figurákról vagy kerámia poharakról  beszélünk, ők biztosan benne vannak az első gondolataink között! Szülinapi zsúrok, névnapi köszöntések, különleges alkalmak mindig…..
Minden együttérzésünk Sz.M.-é, de egész egyszerűen képtelenek vagyunk elfojtani a gonosz mosolygást, ha egy fanatikus Apple-hívőt kiborítanak. Nem az Apple termékei, hanem vallásos rajongói hozzák persze ki belőlünk a vásott homárlárvát. No meg az a vehemencia, amivel fel…..
fiatka 2010.09.29 09:43:32
Nem azért teszem ki ezt a backdoor üzenetet, mert olyan fergetegesen vicces lenne, bár a befejezése hangulatos. Hanem mert a környékbeli lakók közül hátha nem látta valaki. Szóval közszolgálati jelleggel kérjük, mindenki szorítsa magához a táskáját, és fusson, ahogy a lába…..
fiatka 2010.09.29 09:41:58
Tímea hitt a drága, de jó Scholl legendájában, és közel 50 ropiért vett csizmát, ami azonban hamar eleresztette a sarkát. A helyzet erősen billegős, a harc tavaly tél óta folyik. Tímea a pénzét szeretné, de a bolt - egy cserescizma után, ami ugyanúgy tönkrement - legfeljebb…..
fiatka 2010.07.16 08:31:05
@Majdénmegmondom:
Nincs már 72 órás......
Ha a termék nem hibás,a kereskedő nem köteles kicserélni a terméket.
Az már más kérdés, hogy általában kicserélik.
Pénz visszafizetés pedig csak hibás termék esetén kérhető...bár itt is bepróbálkoznak a ,,csak levásárlással", de itt határozottan kell fellépni(nem bunkón)és akkor az esetek nagy többségében vissza adják a pénzt.
Ha nem, akkor Békéltető Testület....
B.J. szerette volna csoportos beszedéssel intézni a közüzemi költségeit, ám szolgáltatója szintén a Budapest Banknál van, a bankon belüli utalás pedig valamilyen oknál fogva térgörbületet okozna, így nem vállalják: Történt, hogy nemrégiben az egyik közüzemi szolgáltatóm…..
fiatka 2010.07.14 12:15:09
És itt a második naiv ügyfelünk, akinek sikerült! A végtelenségig javítás helyett a Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Békéltető Testületének köszönhetően a Playersroom jogosnak találta a panaszt és kártérített. Ezúton is köszönöm, hogy megjelentették panaszomat az…..
fiatka 2010.05.26 13:25:07
@Fausto(tm): Annyi, hogy ,,rendesebb" kereskedő átgondolja újra és ha nem akar a Békéltető Testület honlapján fekete listán lenni, talán kártalanítja is a vásárlót.
Egy hónapja írtunk az IKEA csomagmegőrzőjének megbízhatatlanságáról és már meg is érkezett az akkor megtörtén feljelentés nyomán elindult ügy lezárása. Gyanusított nincs, csak 3 ugyanolyan eset, az IKEA leszarja, a rendőrség meg úgyszintén. A múltkori IKEA-csomagmegőrzős…..
Szükségünk van a boldog ügyfél történetekre, erre meg pláne, az utóbbi időkben rendesen kaptak a mozik a pofájukba. És ha jogosan is, a lenti sztoriból mégiscsak az derül ki, hogy mindenhol dolgozhatnak korrekt és önzetlen alkalmazottak, akik egy szó nélkül segítenek annak, aki…..
fiatka 2010.01.27 10:02:27
Az Andrea által kiválasztott cikk többe került, mire az Electroworld pénztárához ért vele, de felkészült vásárlóként tudta, hogy a feltüntetett áron köteles eladni neki az áruház. Végül ez meg is történt, nem is ezzel van a gond, Andrea a bánásmódot kifogásolja, ami a…..
Peppermint az óvodai szülői értekezleten értesült a gyerekek Fradi uszodában elszenvedett balhéjáról, ahol a fontoskodó és rendezkedő portás miatt a csoportnak végig kellett szenvednie, ahogy a hülye felnőttek ordibálnak és mocskolódnak. Szóval a Fradi uszodájában (ezt még…..
fiatka 2010.01.25 07:45:26
fiatka 2010.01.25 07:47:51
Eszter 8 éves kislánya hosszas gyűjtögetés után fényképezőgépet akart venni, így anyukája elkísérte a Media Marktba, ahol a vasorrú bába volt a pénztáros és jól elzavarta az apróval fizetni akaró szegény kislány. Az indok, hogy nem köteles elfogadni 50 db-nál többet…..
Ismerjék meg az embert, aki - levelezgetésben kimerülő - harcot indított a híres hamburgeres ellen, mert az megerőszakolja a magyar ábécét. Mártont sérti, hogy a McDonald's CBH-nak nevezi a csirke-bacon-hagyma-szendvicset, pedig a csirke szó cs-vel kezdődik. Engem aztán nem zavarnak…..
Úgy néz ki, a nagy évvégi hajtásban a Bál-Na Produkció nem nagyon válogatott a Mikulásnak jelentkező alkalmazottak között és sikerült felvenniük egy szerencsétlen idiótát, aki egy kigyúrt krampuszt küldött előre, majd mindenhol az őrületbe kergette a vért izzadó…..
fiatka 2010.01.06 07:42:17
fiatka 2010.01.06 07:44:30
Belegondolni is rémisztő, mi történne, ha az összes elektronikus banki nyilvántartás összeomlana, ha egy ilyen, az alábbi levélben ismertetett esetet sem tudnak a bankok megnyugtatóan kezelni. Kedves Zugügyvéd, blog olvasók! A következő ügyben szeretném a segítségeteket…..
T.r. szüleit  a Sony miskolci szervize túráztatja egy ideje és nem tudják, hogy úszhatnák meg a semmiért fizetést. A tv-t ugyanis az első alkalommal sem tudták helyrehozni, pedig kifizették, most viszont újra elkérnék a harmincezret. Az út egyenesnek tűnik a…..
Félelem, reszketés és káosz az utakon! Magyar tudósoknak a világon elsőként sikerült élőben párhuzamos dimenziókat létrehozni, mégpedig közlekedésrendészetileg. Naiv abszurdisztáni lakos megfigyelése szerint az újévvel beüzemelt KRESZ-módosítások egy sajnálatos sajtóhuba…..
fiatka 2010.01.04 14:04:05
Az alábbiakban egy összetört édesanya levelét tesszük közzé, aki a tragikus körülmények között elhunyt fia ügyeit próbálta meg lezárni az OTP-ben.„Fiam 2009. április 21-én tragikus autóbalesetben elhunyt. Egy héttel később a menyasszonya és én a szükséges papírokkal…..
fiatka 2010.01.04 13:39:42
@PetertheRepeater:
Remélem anyum Amex kártyájáról nem így tűnt el a lóvé...
2 éve nem használja, nincs is már kártya.....csak fizet...fizet és lám a számlaegyenleg -5000 Ft
Ő most fordult ügyvédhez,mert ez már nagyon durva lehúzás...
fiatka 2010.01.04 13:50:43
@egyittlakó:
Unicredit???
fiatka 2010.01.04 14:01:06
@MaryJaneWatson:
És ha van Euro számlád is,rajat némi euroval,akkor azt is ingyen veszed le nagyon sok ország Unicredit Atm-ből.
Én pl. ezért választottam őket...
Gondoltam nyaralásnál még jól jöhet.
Sajnos negatív tapasztalatot szereztem már elég sok banknál(Rafi,Otp,BB,Citi),náluk még nem....remélem nem is fogok,mert már nem nagyon van számomra ismeretlen bank.
E. végtelenül felháborodott azon, hogy december 31-én déli 12 után nem volt egyetlen nyitva tartó posta sem Budapesten. A szakemberek minden érdeklődőt a Thököly út - Amerikai út sarkára irányítottak, ahol a postások a kialakult tömeggel derűsen közölték, hogy zárva vannak.…..
fiatka 2010.01.04 10:26:44
@theface:
szívemből szóltál....
Mondom ezt úgy, hogy idén én is itthon voltam végig,de eszembe se jutna,ilyenkor délután szolgáltatóhoz,de még közértbe sem menni.
fiatka 2010.01.04 13:21:14
@Mezsu:
Miért nem ,, műtötted meg " ....
Szerintem 2 perc után elszaladt volna magától:-)
2010-ben legyen vége a magyaros panaszkultúrának! nem kell mindig rinyálni, egészséges libidójú ember a budapesti tömegközlekedés szétesésének is tud örülni, ha akar. És T. akar, mert egy csajjal préselték össze. Egy Boldog Ügyfél meglepő vallomása a 139-es buszról, az év…..
fiatka 2010.01.04 11:50:57
Olyan ez, mintha arról posztolnánk, hogy jé, megint elment egy hatos villamos, de a jegyzőkönyv kedvéért azért idemásolom a legfrissebb, elképesztően profi adathalászós kísérletet, hátha valaki bedőlne neki. Tapasztalatlanok kedvéért: a csalók indexes helyesírással dolgoznak,…..
Belsőség Még a Swift sem... 2010.01.01 17:45:00
Apró gyerek voltam, és sikongattam a Škoda 120L hátsó ülésén. Követeltem, hogy adjuk el: rossz a hangja, rossz a szaga és rosszul is megy. Tudtam és éreztem, hogy előző autónk sokkal jobb volt; az öntudatra ébredésem egyik helyszínévé a Fiat 850 vált. A malacka. Egyre csak…..
fiatka 2010.01.02 15:16:31
@sreetfighter:
Szia!

Szerintem , Te fordulj orvoshoz...
Egyik autóval sem lehet a suzukit egy napon említeni,lévén ,hogy nem is autó...csak egy papírdoboz és egyáltalán nem is olcsó. Ettől bármelyik márka jobb.
Elfogultság nélkül, a alsó és közép kategóriában ár-érték arányában most is a Fiat-ok vezetnek.
Egy naiv ügyfelünk a meg nem kapott csomagjáról azt hallucinálta, hogy a Royal Sprint nem szállította ki, és őket hívogatta, pedig az valójában a DHL volt. Mindenesetre az ő nevében is elnézést kérünk a Royaltól, aki amúgy igen korrekt választ küldött erre rekfelktálva: Mint…..
fiatka 2009.12.29 10:24:03
2.
Birkusz kommunájának egyik tagja egy az ünnepek idején halmozottan fenyegető veszélyforrásra hívta fel közössége figyelmét. A mértéktelen zabálás vs összevissza vedelés bizony idén is sok díszburkolat, közös képviselő és jóérzésű otthonhányó lakó életét fogja…..
fiatka 2009.12.23 11:25:10
Csak a szokásos. Elfelejtenek értesíteni tartozásról telefonban, levélben, bármiben, aztán kikapcsolják az átirányítást, aztán nem bírják vbisszakapcsolni, azt hiszik sosemvolt, ilyenek: Történt, hogy cégünk irodáját bezártuk és lényegében egy másik cégbe olvadtunk be az…..
fiatka 2009.12.18 12:42:20
Évtizedekkel ezelőtt hallottam egy közértestől azt a trükköt, hogy a lejárt párizsit ecetes vízbe áztatják, mert attól visszanyeri a színét és megint eladhatónak látszik. A következő sztoriban ez nem hangzik el, de biztos hasonlóan hekkelték meg a 40 napja lejárt párizsit,…..