Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyermekágy Blog

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képzett gyermekágyas dúla és szoptatási segítő vagyok. Tudásom a képzéseim után is folyamatosan bővítem, hogy a lehető legjobban informálhassalak benneteket.‼️ A kapacitásom véges, ezért nem mindig tudok egyből reagálni, de ha SOS kérdésetek van (pl. újszülöttel kapcsolatban), igyekszem azonnal…..
A nyitott ablakok mellett minden hallatszik... Hallok egy kisbabát is... Aki óránként ébred üvöltve-sírva... Fú, embertelen ezt átélni! De még hallatni is... Egyetlen ilyen éjszaka is iszonyat érzelmi megterhelés egy családnak... És ebből hetek, hónapok... Semmihez nem fogható kín. Szinte érzem a…..
Meggyőződésem, hogy minden társadalmi deviancia a kisgyermekkorból gyökerezik. A későbbi traumákra való reakcióink és a rezilienciánk is. Az életünk, a testi-lelki egészségünk, a kapcsolataink, az egész társadalmunk működése múlik a gyerekkori sebeinken. Nem kifejezetten egy-egy seben, hanem a…..
Tévhitek a kisbabák alvásáról: ? Napi 16 órát alszanak ❤️Ezzel szemben: napi átlagban 14-18 órát alszanak, de az is rendben van, ha vannak napok, amikor 13 vagy épp 20 órát. Az egy hét alatti napi átlag a mérvadó, és a 20 perces, szopizás közbeni szundítások is beleszámítanak.   ? Ha álmosak,…..