Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tibidanny

0 bejegyzést írt és 235 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szégyenérzettel kevert izgatottsággal jártuk be japán újdonsült szellemvárosait a monitor elől. A helyszín a Fukusima prefektúra, egy nagyjából két Békés-megye nagyságú közigazgatási terület, amelynek nevét Japán történelmének legnagyobb földrengése óta ismeri a világ.…..
Nemrég mutattuk, hogy a 80-as évek végén milyen távirányítós autókkal "nyomultunk" gyermekként, most nézzük meg, hogy mik is voltak a nyolcvanas évek magyar alapvetései az utakon, mára viszont csak elvétve találkozhatunk velük: Trabantok, Wartburgok, Skodák, Ladák... (kezdőkép:…..
tibidanny 2015.03.02 02:22:32
A közösségi oldalak legnagyobb problémája az információ szűrésének teljes hiánya. Elég szívmelengető amikor a "Nem adok jogot az adataim felhasználásához" és az egyéb érdektelen poszt között feltűnt a következő. Az egyik ismerősöm kedvelte, majd miután közelebbről…..
  Nem tudom, hányan emlékeznek még a régi 124-es Merci kombimra, amit jó hét éve adtam el. Született is belőle egy cikk anno, Intergalaktikus lúzerszopás fénysebességgel címen. Mert az volt. Az eladás is, az autó is. Egy vagyont költöttem rá, hogy ilyen legyen Hogy…..
Talán akad még az olvasók között, aki emlékszik a megboldogult nyomtatott Totalcar-magazinra. A kiadvány élt nem egészen két évet, megjelent ötször. Nem nagy truváj, mondanák sokan, de a Totalcar neve jelentett annyit már akkor, hogy amikor kikerült az újság a standokra, a…..
tibidanny 2014.09.22 22:30:44
Az úgy volt, kezdeném a Tanár úr kérem diákjának stílusában – és igazából így is érzem magam –, hogy most lebőgtem. De nemcsak én, hanem, ha lenne türelmem, illetve kedvem, hogy atomokra csesszem szét az idegeimet, akkor név szerint rá tudnék mutatni, hogy mások is, szép…..
A gyerekbicikliknek általában elég rövid az élettartamuk. Attól függően, hogy mennyire gyorsan nő a gyerek, van rá esély, hogy akár öt különböző méretű biciklit használt már 12 éves korára, ami sokba kerül és rengeteg hulladékot eredményez. A svájci székhelyű tervező,…..
Kivonat a szerkesztőség levelezési listájából: Nino KarottaTestvérek! Holnap délelőtt elmennék egy 16. kerületi kereskedésbe, venni egy autót. Az a kérdés, hogy van-e valaki, aki elkísérne, hogy visszahozza az Alfát, hogy én már jöhessek az újjal? És nem, nem mondom meg, mi…..
tibidanny 2014.08.13 21:11:42
Belsőség Róma! 2014.07.26 10:29:01
Tényleg csak kicsit bénázott az alapjárat, de egyre többször, no meg gázrángatásra kicsit füstölt is. A gyújtásra gyanakodtam, hiszen azóta rakoncátlankodott a motor, amióta a Monfalcone-Modena útszakaszon többször ronggyá áztunk, majd a legdurvább özönvízben elhajtottunk…..
Röpködök ide-oda  a témákban, már ami a társkeresést és párkapcsolatokat illeti és leragadok nyilván a problémásabb eseteknél, ezért joggal ér a kritika, hogy csak "nyafogok" a férfiakkal kapcsolatban. Magamba szálltam és elismertem, hogy ez így tovább nem mehet, kell egy posztot szánni a normális,…..
Ha minden igaz, megvan a veteránozás tökéletes receptje. Merthogy voltam én már a weissenkircheni veteránautó hegyi felfutón az Alfa Giuliámmal, állólámpás Mercivel többször, harminconsok éves Kawasakival is jó párszor, sőt, egyszer még az Autobianchi Bianchinával is két…..
Csak az érdekel, hogy ezt a két istenadta tehetség hogy kerülhetett oda, és a két jóképességű versenyzőpalánta hogy képzelte azt, amit ott előadott. Ilyen tragikus mutatványt a rali jellegű versenyek történetében nem láttál. És most közszolgálati perceink következnek:…..
Filmkocka Kis nagy emberek 2014.05.16 09:15:00
Törpe, kicsi ember, liliputi, magasságát tekintve kihívásokkal küszködő... bármilyen szalonképes vagy kevésbé szép szóval is akarjuk kifejezni magunkat, minden esetben közös, hogy ezeket a jelzőket vagy körülírásokat rendkívül alacsony emberekre értjük (orvosi értelemben az…..
tibidanny 2014.05.16 21:25:44
@Kővári György Márió: valamiert nem lett ¨nagyon¨ hires. Parszor talalkoztam vele, irto nagy dumaja van.
A Chevrolet Spark/Daewoo Matiz vezetőüléséből fejét fogva előkerülő nő hálát rebeghet a mérnököknek, akik a modern kamionok őrületesen hatékony fékrendszereit fejlesztik. A videó tökéletesen bemutatja, hogy egy modern nyergesvontató fék- és menetstabilizáló rendszerei és…..
Veszélyes és hátborzongató közúti versenyzés egy BMW S1000RR és egy Honda CBR1000 között 300 km/h körüli tempóval! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot! ..
A blogposztok kegyetlenek. Ha nem lennének, kellemesen összefolyna az idő, és én is letagadhatnék egy-két évet, mint az idősödő nők. Fejből nem tudtam volna megmondani, mikor szántam rá magam, hogy szétkapjam, de pechemre letámasztottam ide egy-két mérföldkövet, csak hogy most…..
disrupt Az első csók kémiája 2014.03.11 16:16:22
Gondolta volna, hogy ezek az emberek idegenek, és egy szociális kísérlet/művészeti alkotás részei? Tatia Pilieva videójában 20 embert látunk, akiket arra kért: a kamera előtt csókoljanak meg egy vadidegent. De igazándiból. Talán a zene teszi, talán a fekete-fehér felvétel…..
tibidanny 2014.03.12 09:35:06
Hány élete van ennek az autónak? A Kakucsringről úgy jöttünk le a tavalyi Faluvégi Faroláson, hogy lényegében nem lehetett kormányozni, csapágyas volt a motor, és kuka a difi. Ezek közül bármelyik önmagában elég lehet, hogy a sredder torkába toljunk egy autót, de a…..
Két dolog tűnik biztosnak: az egyik, hogy a bundesliga-frizurás csóka egy pöcs. Először az utcán akar elesni és egy autóval kilapíttatni magát, aztán sikerül eldobni a gépet, úgy, ahogy kevesen tudják. A másik, hogy a Harley elég jó erőben van, úgy húzza a sok méteres…..
Belsőség Te mit mondanál utána? 2014.02.21 16:21:18
Csúnya dolog raliautóval esni, ráadásul ritka a kicsi bukás, mert ami kívülről nem tűnik annak, az azért odabent eléggé megcibálja az embert. Ilyenkor bizony elkél a szerencse, na de ha már az megvolt, akkor azért csak elszólja magát az ember. A jól vagy? után jöhet a…..
tibidanny 2014.02.21 16:39:41
tibidanny 2014.01.28 11:23:48
Make Valamit · make.blog.hu 2014.01.25. 08:06:17
@tibidanny: miért nem tőle kérdezed? baowah.blog.hu/