Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joachim21

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon végre lezárult az átigazolási időszak egyik leghosszabb, végeláthatatlannak tetsző története, az előző szezonban az Atalantával Európa Liga-győzelemig jutó Teun Koopmeiners hivatalosan is a Juventus játékosa lett, s 2029 június 30-ig kötelezte el magát a torinói klubnál. "Teun…..
Fabrizio Romano beszámolója szerint megvan a megegyezés a Liverpoollal, Federico Chiesa 13 millió eurós átigazolási díjért csatlakozik a vörösökhöz. A díjat további bónuszok emelhetik. A játékos négyéves szerződést kap, s a mai nap később Liverpoolba érkezik. Federico Chiesa azonnal igent mondott a…..
A Juventus kedden jelentette be Francisco Conceição leigazolását, aki az FC Porto csapatától érkezett Torinóba, s a fiatal portugál játékos már rövid nyilatkozatot is adott a klub csatornájának. Francisco, isten hozott a klubnál. Most már a Juventus játékosa vagy. Hogyan érted magad az első napodon…..
A Juventus újabb 3:0-ás győzelmet aratott, ezúttal a Hellas Verona otthonában, s ezzel az olasz bajnoki tabella élére állt. A vezető találat Kenan Yıldız gyönyörű passzából született, amit Dušan Vlahović váltott gólra.  "Ezekből látható a csapat hozzáállása. Nyomást helyezni az ellenfélre azt…..
Az olasz sajtó egybehangzó állítása szerint áttörést hozott a szombati nap, s megszületett a megállapodás a Juventus és a Fiorentina között az argentin szélső, Nico González ügyében. Gianluca Di Marzio szerint a Juventus 8 millió eurót fizet majd a kölcsönért, majd 25 millió eurós átigazolási díj,…..
Joachim21 2024.08.24 17:33:28
@Ethan Hunt: Ha bejön, akkor nem akar majd visszamenni vagy máshova, ha nem akar maradni, akkor meg had menjen.
Alfredo Pedullà mai értesülései szerint a Juventusnál fog kikötni két szélső a Nicolás González, Jadon Sancho és Francisco Conceição hármasból, azonban akár mindhárom játékos is érkezhet, amennyiben a keretet elhagyja Federico Chiesa és Filip Kostić is. Minden az adott megállapodások feltételein…..
Fabio Capello a La Gazzetta dello Sport számára nyilatkozott az aktuális szezon elején, s beszélt a legjelentősebb olasz csapatokról. „A korábbiakhoz képest a jó kezdés és a jó helyezés kulcsfontosságú lesz, mert ellenkező esetben sokkal bonyolultabb lesz az út a kiemelt csapatokkal a kieséses…..
A spanyol Sport azt állítja, hogy Federico Chiesa csökkentett fizetéssel megegyezett a Barcelonával a személyes feltételekről, mivel a Juventus kész eladni a játékost valamivel 15 millió euró alatti összegért. Az olasz válogatott játékos kiesett az Öreg Hölgy kegyeiből, és nem szerepel Thiago Motta…..
A Calciomercato beszámolója szerint a Roma sportigazgatója, Florent Ghisolfi folyamatos kapcsolatban van Tiago Djalóval a játékos átigazolása érdekében. A Lille egykori játékosa nem szerepel Thiago Motta terveiben, így adja magát a váltás, és a védő kölcsönben távozhat, a Roma pedig opciós vásárlási…..
Joachim21 2024.08.21 09:03:11
@delpi0823: 16 percet játszott összesen.
Az új bajnoki szezon nyitó fordulójában a Juventus, Thiago Motta személyében immár új vezetőedzővel, hétfő este az újonc Como együttesét fogadja a torinói Allianz Stadiumban. Ahogyan az a felkészülési mérkőzéseken is történt, a zebramezesek keretéből hiányzik majd minden olyan játékos, aki nem…..
Mirko Nicolino beszámolója szerint hamarosan újabb középhátvéddel fogja felvenni a kapcsolatot a Juventus, miután ma Daniele Rugani Amszterdamba utazott, és várhatóan az Ajaxhoz csatlakozik, Tiago Djaló nem győzte meg Thiago Mottát, így várhatóan távozni fog, Pierre Kalulu pedig nem elkötelezett a…..
A Juventus hamarosan bejelentheti Daniele Rugani távozását, több forrás is az Ajaxról ír, Marco Baridon beszámolója szerint a holland klub egy egyszerű kölcsön keretében szerzi meg a védőjátékost. Alfredo Pedullà megerősítette, hogy a klubok leadták a dokumentációt, a mai napon az orvosi…..
Thiago Motta a Como elleni hétfői meccs előtt a csapat felkészüléséről, a keretbe visszatérő Weston McKennie-ről, illetve a számára is fontos jellemzőkről beszélt. „Alig várjuk a holnapi meccset, hogy megkezdhessük a versenyt, és elérjük a célunkat: nagyszerű teljesítményt akarunk nyújtani, és a…..
A Juventus az elmúlt napokban egyetlen átigazolást sem jelentett be, de Gianluca Di Marzio értesülései szerint előfordulhat, hogy Lazar Samardžić átigazolásával Gian Piero Gasperini csapatába, az Atalanta végre elengedi Teun Koopmeinerst. A játékos továbbra is a bianconero klubhoz kíván csatlakozni,…..
Joachim21 2024.08.18 08:57:08
@Hiribi27: Egyetértek. Próbálunk erős versenyben rendszeresen alulmaradni, holott Giuntolit azért hozták, hogy Kvarathskeliákat találjon bagóért. Ráadásul nem is tegnap érkezett, volt ideje felkészülni, hogy mit akar Allegri után. Azokkal meg ne törődj akik beszólnak, látszik nem tudják mi a különbség a klubhőség és a józan kritika között, akik ilyen GJustJuve (Youtubeon) elvakult fanok azokkal nem lehet mit kezdeni.
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy 2029-ig meghosszabbította fiatal játékosa, Kenan Yıldız szerződését, aki mostantól a legendás 10-es mezben játszik majd a zebramezeseknél. "A Juventus örömmel jelenti, hogy a török tehetség, Kenan Yıldız meghosszabbította szerződését, így 2029 június…..
Joachim21 2024.08.16 20:50:34
Dušan Vlahović a Sky Sport számára nyilatkozott a hétvégi bajnoki nyitány előtt, s a csatárt kérdezték célkitűzéseiről, de felmerült az edzőváltással kapcsolatos változások témája is. „Az új szezon kezdetén jól érzem magam, motivált vagyok, és feltöltődve érzem magam arra, hogy jól teljesítsek, és…..
Több olasz hírforrás, köztük Giovanni Albanese is arról számolt be, hogy fordulat következhet Weston McKennie ügyében, s az amerikai válogatott kész meghosszabbítani szerződését, így visszakerülhet a Juventus keretébe. McKennie, aki mindeddig az első csapattól külön edzett, személyes megbeszélést…..
Fabrizio Romano értesülései szerint a Juventus újabb ajánlattal állt elő, miután az Atalanta elutasította az 55 millió eurós ajánlatot. Az új javaslat 52 millió eurós rögzített árat, s további 7 millió eurót tartalmaz bónuszok formájában, a Juventus mindent megtesz a játékos megszerzéséért, a…..
Joachim21 2024.08.16 08:13:33
@venember83: Erről lemaradtam.
Joachim21 2024.08.16 11:59:28
@Mark Szabo: Nem rossz játékos, csak nem kell Nico Williams szintű teljesítményt várni tőle.
Thiago Motta a Sky Sport Italia munkatársának beszélt a következő szezonról, amely várhatóan számos kihívást tartogat majd az idén nyáron komoly átalakuláson áteső Juventus számára. „A célom idén a Juventusszal az, hogy jó érzéseink legyenek az első meccsen, amelyen egy nagyon lelkes csapat ellen…..
A Tuttosport számára nyilatkozott a szezonkezdet előtt egy héttel Maurizio Scanavino, és számos kérdésre választ kellett adnia, legyen szó a John Elkann által többször említett új ciklusról, Federico Chiesa és a többi kereten kívüli játékos helyzetéről, vagy éppen a Juventust sújtó…..