Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apndigital

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy a mesterséges intelligencia (MI) egyre inkább átszövi mindennapjainkat, egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy az MI rendszerek rengeteg információt gyűjtenek és tárolnak rólunk. Az internetes kereséseink, a közösségi médiában közzétett posztjaink, az okostelefonunk használati szokásai, a vásárlási…..
Az AI felemelkedése nem vár rád tovább. Itt van, és ez elkerülhetetlen. Ma ezek a rendszerek újszerűnek tűnnek. Neked kell eldöntened, hogy a fejlődéssel tartasz, vagy lemaradsz?De ki tudja, mit hoz a holnap? Ki tudja, merre visz minket ez a jövő? Készülőben van valami Cyber-térben? Én sem tudom.…..
Az internetes keresés hosszú évek óta összefonódik a Google nevével. Az egyszerű keresősáv segítségével szinte minden kérdésre választ találhatunk, legyen szó receptekről, tudományos kutatásokról, vagy akár utazási ajánlatokról. De vajon a mesterséges intelligencia (MI) technológiák megjelenése…..
A mesterséges intelligencia (MI) forradalmasítja mindennapjainkat, a technológia gyors fejlődése pedig olyan új lehetőségeket és kihívásokat hoz magával, amelyeket még csak most kezdünk felfogni. Az MI azonban nem csodafegyver vagy mindentudó orákulum, ahogy azt sokan hajlamosak hinni. Inkább egy…..