Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Néda

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is olyan rég sikerült hazaérnem és rögtön bele is vetettem mgam az ügynök munkába. :) Íme teht itt a múlt hét eredménye:1., Oscar Wilde: Dorian Gray arcképeKedden egy 20as férfi olvata a 19es villamoson.      2., Narratívák 5.Egy viszonylag időebb…..
mit olvas az utca embere? Toborzó 2009.09.10 07:47:00
  Jelentkezz Mitolvas Ügynöknek!   Részletek a jobb oldali linkeknél:  Mitmereholhogyan?, stb.   A regisztrációhoz email-cím szükséges: írj levelet a nevünkre kattintva, vagy kommentelj ide valamit.       Mindenkinek örülnénk! Köszönjük!..
Danielle Steel: Johnny AngyalHónap elején a 86-os buszon láttam egy 30-as hölgy kezében.     Szintén a 86-os buszon jött szembe Lawrence Grobel: Al Pacino - Életem című munkája egy húszas srác társaságában.     Később Szabó Magda…..
mit olvas az utca embere? Rohanás 2008.12.03 18:14:09
Ma, mikor a zegyetemre rohantam (mert persze féluton vettem észre, hogy épp csak azt hagytam otthon, amit le kell adnom), az 56-os villamoson futottam ösze Leo Iacocca Egy menedzser élete című művével, és tulajdonosával egy 30-as férrfivel. Fura egy borítója van, na. Biztos nem venném…..
Jelentem, még élek, még dolgozom. Csak csökkent a megfigyelendő személyek száma. De azért sikerült elcsípnem pár embert. :)Richard Morgan - Broken Angels20-as férfi olvasta a 86-os  buszon.  Wayne Chapman - Két hold20-as nő, a HÉV-en   Steve Parry -…..
mit olvas az utca embere? Körtér 2008.10.31 18:34:00
A viszonylag meleg időt és napsütést kiahasználva egy tizenéves srác olvata Kornis Mihály Vigasztalások könyve című művét a Móricz Zsigmond körtéri buszmegállóban. Gondolom valamelyik buszra várt, de nem lehetett túl sürgős, mert amig ott várakoztam eggyel se ment el...
Fiatal, 20-as évei elején járó lány olvasta J. K. Rowling Harry Potter és a Bölcsek köve című művét...
J. K. Rowling: Harry Potter és a félvér herceg20-as lány olvasta, hétfő délelött a 19-es villamospótló hátuljában...
A HÉV-en a héten nem annyira olvastak, ezért most akkor jöjjön a 19-es villamos felhozatala.Illyés Gyula: Kháron ladikján30-as úr feledkezett bele.    Agatha Christie: Halál a Níluson40 - es nő olvasta, állva.    Keith Herber: A város…..
Ismét eljött a hétfő, s nekem újra lehetőségem nyílt megszemlélni mit olvas a budai rakpart közönsége. :) Íme a tegnapi nap kínálata: 1.) Sebastian Haffner: A német birodalom hét főbűne az első világháborúban.    40-es nő olvasta a…..
 Este a 19-esen olvasta egy 50-es hölgy Dougles Adams A kétség lazaca című könyvét...
Carlo Maria Martini és Umberto Eco: Miben hisz, az aki nem hisz. Harmincas férfi olvasta a HÉV-en.     Chuck Palahniuk: RantHuszas férfi szintén a HÉV-en. Mellesleg a Hév jó kifutási terület, sokan olvasnak arrafelé. :)  Caroline P. Murphy: A pápa…..
mit olvas az utca embere? Egyetemen 2008.09.09 19:33:00
Egyetemen, óra elött egy huszonéves srác olvasta Takami Kósun Battle Royale című könyvét...
mit olvas az utca embere? HÉVen 2008.09.05 10:18:00
A budai Héven befelé őlvasták a következőket: Vavyan Fable - A Hold forró jegén30-as férfi olvasta a HÉVen. Meglepő volt férfi kezében látni ezt a könyvet. Többnyire nőknél szoktam észrevenni.   Arthur C. Clarke - The collected Stories20-as férfi, szintén…..
Robert Ludlum: A Sigma szerződésHuszas évei elején járó srác olvasta délelött a a 19-esen. Jobban mondva merengett felette és néha néha belepillantott. ..