Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KJDaniel98

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai mérkőzés játékvezetője Isidro Díaz de Mera, VAR: Carlos del Cerro Grande. A Valladolid a mezőny közepén tanyázó csapat, akik négy ponttal a 11. helyen állnak, mindössze egy lőtt góllal. Lebecsülni nem szabad ettől függetlenül a Valladolidot és győzelemmel kell zárni a válogatott szünet előtti…..
"Bernal sérülése? Szükségünk van egy játékosra Busquets posztján. Jelenleg ezt Marc sérülése után leginkább Casadó és Eric García tudja majd betölteni. Bár Eric eredetileg középhátvéd, de képes ezen a poszton is jól teljesíteni, több sokoldalú játékosa is van a keretnek, köztük van ő is. Ami a…..
A mérkőzést César Soto Grado dirigálja, VAR: Jorge Figueroa Vázquez, mi pedig a Spíler2 TV-n követhetjük figyelemmel. Nem vár könnyű meccs a csapatra, hiszen a Vallecas-ban utoljára 2021 januárjában sikerült nyerni. Jó lenne azonban leszámolni az egyik mumussal és megtörni ezt a negatív szériát! Egy…..
Elköszönt a játékostársaitól, majd nemrég az El Prat-repülőtéren tűnt fel, elhagyta Barcelonát és nemsokára Manchesterben landol, hogy visszatérjen oda, ahol tisztelik, szeretik, megbecsülik és emberként bánnak vele. Xavi, Sergi Roberto, Ilkay Gündogan, Vitor Roque az elmúlt időszak négy olyan…..
"Yamal? Fantasztikus játékos. Érzelmes meccs volt ez számára azok után, ami történt vele a héten. Büszke vagyok rá, nagyon sokat segített a csapatnak a győzelem kiharcolásában. Felállva tapsolták őt a valenciaiak? Lamine egy remek srác, mindenki szereti őt focizni látni. Úgy vélem, ezért ennyire…..
KJDaniel98 2024.08.20 22:57:48
@Red Cule: ez is egy ordas nagy hazugság a Laportáék által irányított média részéről.
Arra nincs pénzünk, hogy az idegenbeli mezt bemutassuk, Leao-ról maximum álmodozni tudunk de szerintem perpill ahhoz is szegények vagyunk :D
KJDaniel98 2024.08.21 13:40:36
@Raven1975: Ez a Gündogan transzfer tökéletesen bemutatja azt a fejetlenséget ami jelenleg zajlik a klubnál.

Rábeszéljük, hogy ne hosszabbítson szerződést, Laporta beígéri neki a zsíros szerződést, majd mikor ki kéne csengetni neki, elküldik INGYEN, mindezt úgy, hogy tavaly megkockáztatom az egyik, ha nem a legjobb játékosunk volt.

Szavak nincsenek már erre, jobb is ha nincs pénzünk mert ha van akkor csak hülyeségeket csinálunk sorra.
Hát eljött ez a nap is. A Barcelona megkezdi szereplését az idei bajnoki szezonban, rögtön egy meglehetősen nehéz terepre, a Mestallába látogat Hansi Flick együttese. José María Sánchez Martínez dirigálja a mérkőzést, VAR: Javier Iglesias Villanueva. Cél a győzelem és a sérülések elkerülése. Kezdés…..
"Köszönöm mindazoknak, akik eljöttek ma. Köszönöm az elnöknek, az igazgatóknak, a csapattársaimnak, a családomnak és a sajtó képviselőinek egyaránt. Az elmúlt években számos barátom búcsúzott el a szemem előtt, ma pedig rajtam a sor. Kis korom óta Culé vagyok, 14 évesen kerültem a klubhoz. Arról…..
KJDaniel98 2024.08.14 23:19:06
@Robi71: Igen, remélhetőleg a liga többi csapata ellen sikerül a lehető legkevesebbszer botlanunk és akkor a bajnoki címre meg lesz minden esélyünk, de őszintén mondom, hogy jelenleg fogalmam sincs mire számítsak a csapattól Flick irányításával, ez vagy nagyon jól sül el vagy már a karácsonyt sem éri meg Hansi, nem hiszem, hogy lesz egy “langyos” középút.

A tavalyi BL kiesés számomra az utóbbi évek legfájóbb pillanata, tudom, hogy a futballban nincs “ha”, de basszus, ha ott Araujo nem állíttatja ki magát teljesen feleslegesen, akkor úgy érzem meg lett volna a továbbjutás, annyira szépen kézben tartottuk a meccset, ült a taktika is amit Xavi kitalált, ráadásul valóban ilyen könnyű ágra szökő évente kerülünk maximum.
KJDaniel98 2024.08.14 23:26:02
@Bivi76: én sem Perisicben látom a megoldást, hanem mondjuk Leao-ban a Milánból, csak éppenséggel rá nincs pénzünk, egy Coman kölcsön lenne a legjobb de nem tudom lépünk-e valamit vagy várunk a végtelenségig Nico-ra akitől különben nagyon nem tartom korrektnek, hogy a PSG-t visszautasította de nekünk nem képes szólni és az egész nyarunk ezzel megy el.

Visszatérve még egy gondolat erejéig a pénzügyi helyzetünkre.. Xavi amikor kimondta az igazságot a klub helyzetéről, pár nappal később Laporta kirúgta, mint macskát …, majd nyár elején azzal “villogott”, hogy simán letudjuk igazolni Nico-t köszönhetően az elmúlt évek munkájának, nos, augusztus 14 van, kezdődik a szezon és az 1:1 szabályhoz való visszatérés sehol, a Nike deal sehol, a hiányposztokra az erősítés szintén sehol és lehetne még sorolni.
Akkor miben is nem volt igaza Xavinak..? Nagyon csalódott vagyok Laportát illetően.
Ma este 20 órától jön a Barcelonánál szokásos szezonnyitó, a Gamper Kupa. A Barça a Monacóval mérkőzik meg az Olimpiai Stadionban. Az esemény 19 órától szokás szerint a csapatprezentációval indul, amely egyben Dani Olmo bemutatása is lesz. Ezt követően jönnek a beszédek, Marc-André ter Stegen…..
Néhány perce hivatalossá vált, amit már napok óta tudhatunk, hogy a Barcelona egykori saját nevelésű középpályása, Dani Olmo tíz év után hazatér. 2030. június 30-ig írt alá és a kivásárlási ára 500 millió euró. Üdv újra itthon, Dani!..
KJDaniel98 2024.08.12 00:14:50
@Dávid Halász: Cancelo-t kölcsönben én is szívesen látnám még egy szezont, de csak akkor ha olyan szerepkörben játszatnánk, mint a szezon elején, amikor tulajdonképpen 4. középpályásnak lépett fel és abban a pozícióban jegyzett is gólpasszokat, gólokat szép számmal.
Védekezni képtelen és már nem is fog megtanulni sosem, láthattuk a szezon legfontosabb meccsein sajnos.
KJDaniel98 2024.08.12 14:34:21
@Robi71: Szerintem a legjobb megoldás lenne egy évre kölcsönbe, aztán jövő nyáron felülvizsgálni a piac adta lehetőségeket..