Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzzzzz

0 bejegyzést írt és 805 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát például abban, hogy a kollégistái a Schönhertz kolesz oldalán már 2003-ban (vagy 2005-ben?) megcsinálták azt a dotmatrix Tetrist, amit a világ legmenőbb műszaki egyetemén csak most hegesztettek össze. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ennél még korábban megszületett már…..
dzzzzz 2012.05.05 14:22:59
@Gargaj: pl. a Lágymányosi hídon alig lehetett hallani a zenét, és így volt ami olyan szórakoztató volt, mint egy képernyőkímélő.
IDDQD Pénteki játékcsaj - Lilith 2012.02.10 14:00:00
Az elmúlt időszak játékMILFjei után térjünk vissza a jelenbe, vagyis sokkal inkább a közelmúltba és a közeljövőbe. Lilith neve leginkább azoknak lehet ismerős, akik játszottak a Borderlands első részével két és fél évvel ezelőtt, illetve akik nyomon követik a folytatás…..
dzzzzz 2012.02.12 19:44:30
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: nekem az adblock blokkolta
Mielőtt belevágnék, annyit elmondok, hogy nem a régen minden jobb volt beszél belőlem amikor azt mondom, hogy "nem a jó irányba megy a játékipar". Nem a c64 előtt görnyedő hétéves kisfiú szólal meg, mert bár a mai napig bennem él ő is, közben azért voltak korszakaim,…..
dzzzzz 2012.02.12 19:38:30
@oOMoHiOo: erről eszembe jutott, amikor a Rainbow Six: Lockdownnal játszottam, próbáltam minél taktikusabban játszani, de nem igazán jött be, úgyhogy fogtam magam és egy Desert Eagle-el elkezdtem futni és lőni. A dolog annyira bevált, hogy simán végig tudtam futni a pályákon.
Nem, nem kérem tőled, hogy szerezz bármilyen képesítést, hogy meg akard érteni a Boole-algebra vagy a különféle számrendszerek, szerverek, hálózatok, a Cisco, Sun meg hasonló finomságok rejtelmeit - egyszerűen azt szeretném, ha végre megtanulnál ezzel a rohadt masinával…..
IDDQD A sárkányok nehéz élete 2011.11.09 14:38:00
Talán Süsü miatt gondoltam azt gyerekként, hogy a sárkányokat nem bántjuk. Később, a  különböző szerepjátékok szabályrendszereinek köszönhetően megtanultam, hogy már csak azért sem böködünk tüzet okádó, mágiával telt ősgyíkokat, mert tüzet okádnak, és nem utolsó…..
dzzzzz 2011.11.10 23:27:37
@Ironfist: nem. Nem élte túl a sárkány, ez számomra arra utal, hogy nem elég :D
Van ugye ez a PETA nevű állatvédő szervezet, ami leginkább azzal szokta észrevetetni magát, hogy szörnyű blődségeken háborodik fel és tiltakozik, nagyon rosszat téve ezzel az ügynek, amit képviselni szeretne, mert az általánosításra hajlamos emberek simán levonják egy-két…..
dzzzzz 2011.11.08 22:30:59
@Joga: az emberiség történetében (az elmúlt mondjuk 100-200 évet leszámítva)nem hiszem, hogy túl sűrűn előfordult, hogy valaki 10 éves korára ne lásson legalább egy disznóvágást, patkány agyonütését, stb.
Persze, mindig voltak brutális emberek, de nem igazán látok problémát a dologgal.
Elkészült az új köznevelési törvény, amelynek hatálya azokra is kiterjedne, akiknek a szellemi színvonala egy ötödikesé alá süllyed. Ennek első jeleként, akik valóságshow-ra SMS-t küldenek, 6 hónapos átképzésre kerülnének, ahol újra felkészítenék őket az…..
Nem csak a rendszer ellen való tiltakozásukat fejezték ki a HírCsárdának eljuttatott videójukban a vasárnapi tüntetés résztvevői.   ..
dzzzzz 2011.10.22 11:16:46
@2002: vagy egy mexikóit bármelyik amerikai filmből
Öt darab kétjegyű nyerőszámot húznának, ebből raknák össze a húzás sorrendjében a szerencsés vesztes adószámát. A lottózás magyarországi hagyományait igyekszik meglovagolni a kormány legújabb akciója, jelentette be hétfő reggel Matolcsy György. Ezentúl minden héten 400…..
Modorosblog A bőröndös pesti 2011.09.30 13:14:00
Manapság pedig leginkább gurulós bőröndös. Sok-sok évtizeddel ezelőtt még igazi bőröndöket cipelt - ezt váltották fel utána a praktikusabb, jugoszláv sporttáskák, majd a rutinos repülőtérre járóktól átszivárgó, lágyan guruló, nagykerekű bőröndök.Szeptember elejétől…..
Strukturális reformokat és több fontos poszton személycseréket is ígér a Budapesti Operaház új biztosa Ókovács Szilveszer. Legnagyobb újdonság, hogy visszatér Sas József a pesti kulturális éjszakába, mint az intézmény új művészeti vezetője. Zenei vezetőnek a TNT-zenekar…..
dzzzzz 2011.08.25 10:01:01
 Számtalan oka van - elmondom.A borravaló korrupció, (mint már mondottam volt) az Oszmán birodalom és a kereskedőnépek idejéből ittmaradt csökevény: baksis. A bakshish perzsa szó, ajándékot jelentett eredetileg - de ma szinte az összes közel-keleti államban elvárt még olyan…..
dzzzzz 2011.08.25 09:12:13
@SCSA: miért nem adunk borravaló helyett bort?
Mindenkinél legyen 1-2 üveg bor, 1-2 pohár. Ha a csapostól kapsz egy sört, cserébe adsz neki fél deci bort.
Nagyobb értéknél, mint egy étteremben, az egész üveget odaadod bor(ravaló)nak.
IDDQD Így kell állást keresni 2011.07.29 14:45:23
Erin Michael Vondrak amerikai grafikus úgy gondolta, tutira megy, amikor megpróbált állást szerezni a Valve-nál, és a szokásos önéletrajz-motivációslevél kombót ezzel a videóval toldotta meg:    Most aztán főhet Gabe Newellék feje, mert ha visszadobják, ők lesznek a…..
dzzzzz 2011.07.30 17:03:01
@www.doominogame.com: biztos Usain Bolt is így beszél az edzőjével:
"Tudsz gyorsabban futni mint én? Nem? Akkor FOGD BE A POFÁD!"
Figyelem! A hozzászólások feltehetően még mindig a blogmodor sünetelése és karbantartása miatt nem jelennek meg rendesen -  remélhetőleg nem veszett el semmi. Tíz-húsz éve még alig lehetett őket látni az utcán. Akkor még tudták, hogy valóban kisebbségben vannak. Akkor…..
IDDQD Zumba-lázban a britek 2011.07.11 10:56:00
Általában nem sok értelmét látom a játékeladási toplistáknak, de vannak olyan adatok, amire felkapom a fejem. Már a múlt héten is meg akartam írni, hogy a briteknek a maradék eszük is elment, de megbízható népek azok, így most, hét nappal később sem késtünk le semmit: az…..
dzzzzz 2011.07.11 16:31:39
@csak_csendben: nem akarok ezzel semmit szidni, de ha folyamatosan diót dobálsz egyesével egy kosárba 30 percen keresztül, az is nagyon lefárasztja az embert. Ha erre gondolsz.
(Üdvözöljétek a blogban új szerzőnket, Tylert, akinek a nevével már találkozhattatok több játéklapban is. Az IDDQD-n olyan posztokat fog megírni, amik egy magazinból kilógnának, illetve valószínűleg a konzolpiac wtf-jeiről is sűrűn írogat majd.) Szomorú lenne, ha Peter…..
Meglepetésszerű hetijátékcsaj-különkiadásunkban a Bitmob legénysége (sőt: leánysága) megcsinálta azt, amihez Stökinek az E3-on nem volt se ideje, se mersze: hosszasan szivatják a hosztesszcsajokat gémer-kvízkérdésekkel. Az mondjuk alap, hogy semmire nem tudják a választ és…..
IDDQD A kínaiak tudnak lopni 2011.06.18 08:57:23
Amikor pár hete-hónapja a Digital Reality bemutatta a Dead Blockot, az átlagosnál több cinizmussal felvértezett szemlélőben esetleg felmerülhetett, hogy jé, az a cucc egyszerre nyúlja a Team Fortress 2 és a Left 4 Dead hangulatát, stílusát és külsőségeit. Namost ezek után mit…..
dzzzzz 2011.06.18 10:31:20
@Trebron55: ha a Valve próbál is, Kína vagy foglalkozik az üggyel, vagy nem.
 Hát nem így mentek a dolgok, mint manapság, hallod.Anyámék nekünk nem toltak a seggünk alá új lakást meg kocsit meg semmit se. Az Ildivel a Tabánban ismerkedtünk meg 72-ben, 16 évesek voltunk, hallod. Nem volt ám internet meg Facebook meg SMS-ezgetés, ott bizony oda kellett…..
dzzzzz 2011.06.14 11:41:57
@vincere: igen, az a körlevél elég jól megjósolja, hogy 20 év múlva mik váltják fel a posztban lévő szövegeket.
Gondolj valami jó nagy marhaságra. Nem, még nagyobbra. Olyasmire, amiben karakterek egyáltalán nincsenek, sztori szintén, és a címe az IDDQD-törzsközénségen kívüli populáció max. 1 százalékának mond bármit is. Oké, segítek:  Bizony, az Atari 1979-es ősklasszikus…..
dzzzzz 2011.06.13 10:09:34
@penge96: nem értek hozzá, de szerintem ha Asteroids néven forgatnak egy filmet, a játék jogainak tulajának nem lenne sok esélye pert nyerni. Más műfaj, az Asteroids értelmes angol szó.
 Styxx jött tegnap egy újabb brilliáns ötlettel, én meg megkérdeztem tőle, hogy volna-e kedve gyorsan kibontani. Szerencsénkre éppen volt :) köszönjük! Hali! Juják Barna vagyok. Válogatott fotballista. A holland GPS szélsőjobbszélsője. Nem én mondtam magamról, hanem a…..
Khm, hát azt a na erre jó frázist most már igen sokszor elsütöttük, de mit lehet tenni, ha már megint egy elképesztően ötletes trükkel találkoztunk. A Microsoft mozgásérzékelőjét egy portugál fiatalember, bizonyos Luis Carlos Inácio de Matos önjáró, és a gazdit hűségesen…..
dzzzzz 2011.06.06 18:31:10
@Harcimókus: hordozhatná a mozgássérült a laptopját, és akkor már csak egy hajtással rendelkező kocsit kéne tartaniuk az áruházaknak, amihez lehet csatlakoztatni.
Ez volt a kedvenc kérdésem tavaly, amit javasoltatok, amikor kértelek benneteket, hogy adjatok ötleteket, az E3-as booth babe-ekkel (azaz a standoknál álldogáló csini csajokkal) készítendő interjúimhoz. Aztán jó pár kérdést fel is tettem az utamba akadó, jobb sorsra érdemes…..
Az esélyegyenlőség jegyében hamarosan kerekesszékes és vak pilótákkal is találkozhatnak az utasok. Sok vád érte eddig a Malévet, hogy nem fordít kellő figyelmet az esélyegyenlőségre.  A vádakra válaszul a héten munkába állt az első cigány származású pilóta. A Boeing…..
Celtic fedőnevű kommentelőnknek köszönjük a következő marhaságot (via HUP). Én azt hittem, hogy az url-ben játszható játék után már nem tudnak semmivel meglepni, de tévedtem. Itt vannak a... faviconban játszható játékok! És rögtön három! Favicon Pong: Favicon…..
dzzzzz 2011.06.01 17:22:48
@Inner Circle: új szabályokat lehetne bevezetni: ha a kék villan fel, nyomd meg a piros gombot!