Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nately

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FRISSÍTVE A NYERTESEKKEL A POSZT VÉGÉN! Több okból is rendhagyó a mai válogatás. Hogy korábban érkezett egy nappal, azt többen észrevettétek biztosan. De különleges, mert egyrészről kizárólag magyar képeket tartalmaz, másrészt teljesen szubjektíven válogattam, csak úgy ami megtetszett vagy amiről…..
  ‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért lájkold a Moped blog Facebook-oldalát. ‹⊗› Odáig oké, hogy kaptam a blog egyik kedves olvasójától egy Tomos A3 mopedet (pontosabban mokicket, mivel pedál helyett berúgókarja és hagyományos lábtartója van). Korábban soha ilyen közelről…..
1915. Repülőgép megáldása Franciaországban az első világháború idején  ..
nately 2017.01.29 17:09:38
@Larreka: Mikor még megvolt, én makettnak, vagy szobornak hittem, annyira szürreális kinézete volt. Soha nem gondoltam volna, hogy ez a valami rep-képes volt. Vajon hova tűnt?
Soha ennyi cikk nem jelent meg a Fejér Megyei Hírlapról és a Pannon Lapok Társaságáról. Az országos sajtó ma is sokat foglalkozott a múlt szombati Orbán-interjú „továbbírásával”, bár egyelőre kevés derült ki a részletekről. Eközben éppen csak megemlítette a Magyar Posta intézkedését, miszerint az…..
Mindenkivel előfordul, hogy egy bizonyos téma vagy egy konkrét alkotás kapcsán megváltozik a véleménye. Ez történhet azért, mert érettebben áll a dologhoz, mint korábban, esetleg új információk jutottak a birtokába, vagy egyszerűen csak meghallgatott egy meggyőző érvelést. A véleményváltozás…..
A 2. kerületi lángoló Peugeot-ról szóló exkluzív videós beszámolónk és a kétrészes vendégposztunk után, ami arról szólt, hogy Sanyi végül hogyan nem lett Kawasaki-tulajdonos, most egészen más téma következik. Az elmúlt hetekben ugyanis lehetőségem volt nyaralás…..
II. Vilmos császár uralkodása idején, az első világháború előtti időkben készültek ezek a hihetetlen felvételek. Ilyen volt az élet a Berlin-Kreuzberg-i kaszárnyában. Láthatjuk a beöltözést, a kiképzést és a mindennapos teendőket. A fotós nevét is tudjuk: Waldemar Titzenhaler. A képek többsége…..
nately 2015.05.27 15:34:27
@protézisesh: Szerintem nem pizsama van rajtuk. Ez amolyan tábori viselet. A közös hadseregünkben is rendszeresítve volt. Sőt, mikor" hagyományőrzünk", mi is viselünk ilyen egyszerű vászon ruhát, pedig az régebbi korszak /napoleon-kori/. A későbbi magyar seregben szerintem ez a fajta tábori viselet volt a "zsávoly". A kötény pedig egy rendkívül praktikus viselet volt. Gyerekkoromban az idős paraszt bácsik is ilyet hordtak, talán nem véletlenül...Ja és pendelyben aludtak, ha jól látom.
1980-as évek. Az egykori RUC (észak-ír brit rendőrség) tagja egy darts-nyíllal a nyakában egy zavargás során..
1951-ben járunk. A legsötétebb Rákosi korszakban. Sztálin még köszöni jól van. A beszolgáltatás és a téeszesítés a vidék legfontosabb problémája. A kulák, aki tulajdonképpen a TSZ-be be nem lépett módosabb gazda volt nagyszerű ellenségképet jelentett. Eme "remek" kis propagandában együtt van minden,…..
nately 2015.03.19 20:31:38
@Dzsézön: Nekem is ez jött be elsőnek...
Mintha a néhány évvel korábbi Magyar Futár újság karikatúráit illetve propaganda figuráit látnám. Csak a kulák akkor Khoon vagy Grűn volt, az Okos gazda meg a hős magyar vitéz.
Egy olyan válogatást láthattok ma, amiben csak 19. századi képek szerepelnek. Nem terveztem ilyen képsorozatot, de a gépem egyik Napi érdekes poszthoz csak 19. században készült képeket dobott ki. Ezen először kiakadtam, mert hülyeségnek látszott és azonnal egy új leválogatást akartam futtatni.…..
Véget értek a bajnokságok. A világ értő fele Rióra, a futball-világbajnokságra figyel, és többé-kevésbé lázas izgalommal számolja vissza a napokat. Egy elsősorban focival foglalkozó blognak kutya kötelessége ilyenkor ugyanezt tenni, szerencsére ez nem is esik nehezünkre.…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
  Ön mit tenne ha motorozás közben, a saját sávjában akarnák halálra gázolni egy három tonnás amerikai pick-uppal? A videón magát filmező motoros és utasa valószínűleg mit sem sejtve suhant az országúton, mielőtt váratlanul felbukkant a gyilkos autós. Hogy végül nem…..
A Művelt Alkoholista Nemzeti kincs 2011.07.25 07:40:00
"Az ünnep legemelkedettebb pillanatában a degeszre zabált társaság valamely házigazda beosztású tagja kisettenkedik a spájzba, és onnét egy palack tokajit hoz elő, amelyet a népes társaság a legnagyobb áhítattal fogyaszt, a nők még nyelvüket is öltögetik, belenyalunk,…..
Talán 2007-től kezdve sokat dumáltam egy Olaf Steenfad nevű figurával, aki még Rudi Zoltán mellett volt az MTV elnöki tanácsadója, amúgy tapasztalt német televíziós újságíró és vezető is volt. Volt egy víziója arról, hogy mit kéne csinálni Magyarországon. Gyakran emlegette…..
Oszama bin Laden pár nappal ezelőtti (?) likvidálása elképesztő indulatokat és közlési kényszert szabadított fel a magyar blogoszférában (is). Ha nem látom a saját szememmel, magam sem hiszem el, hogy a mai napon már a Velveten is nemzetközi jogról, különleges alakulatokról és terrorizmusról folyt…..
Miután többször belerúgtak a rendőrökbe (cafeteria-csökkentés, megbízhatósági vizsgálat, korkedvezményes nyugdíj elvételének belengetése, semmisségi törvény), a kormány valószínűleg érezte, hogy ez már kicsit sok, és akár még veszélyes lehet.Így aztán Pintér…..