Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peeter

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy pár héttel korábban szavazásra bocsájtottuk a következő blogbejegyzésünk témáját, és nem nagy meglepetésre az ausztrál munkaszerzési tapasztalatainkra voltatok a legtöbben kíváncsiak. Annak érdekében, hogy jobban érthetőek legyenek a tapasztalataink, pár szóban először összefoglalnánk, honnan is…..
A helyszín a Kalinyingrádi terület, Oroszország exlávéja a Baltikumon. Egy sokáig poroszok lakta föld, ami a második világháborút követő leosztásban a Szovjetunió része lett, de leginkább orosz. A háborút kis számban túlélő németeket a sztálini vezetés pillanatok alatt…..
Sokaknak a gyorsulás csak egy szám. Pláne azoknak, akik nem ültek még igazán erős, jól tapadó autóban. Nekik a 7 alatti 0-100 már gyenge, ha pedig a 20 másodperc alatti 200-at emlegetik, már csak legyintenek. Nos, ez valójában messze nem így van. Mert a mai, erős autók…..
peeter 2014.08.06 18:33:50
Mohó Hiénák, figyelem, a Michelintől származó ajándékaink megváltoztatják az életedet. Például, aki eddig nem viselt baseball-sapkát, az mostantól igen. Akinek eddig nem volt egérpadja, annak lesz. Akinek eddig csak akkor tűnt el a jég a szélvédőjéről, amikor leolvadt, annak…..
peeter 2013.12.23 12:29:41
457
Kicsit megcsúsztam, bevallom, nem egyszerű itt az élet úgy, hogy laptopot, kamerát, fényképezőgépet, telefont és ezek töltőit, valamint meleg ruhát, váltás gatyát és az élethez szükséges csilliónyi biszbaszt hordok a hátamon. Ráadásul net sem volt, mert...hmm...kicsit…..
1973, 3.0 CSL, Nürburgring Bár Walter Röhrl kerül többször rivaldafénybe, azért vannak még legalább olyan nagy nevek a szakmában, mint ő. Hans-Joachim Stuck 1970-ben, 19 évesen nyert először 24 órás versenyt a Nürburgringen. 19 évesen! Én jó eséllyel a Sajó-parton söröztem…..
Belsőség Hail to the King, Baby! 2008.11.07 14:18:00
  Steve McQueen (1930-1980) Bullit-Le Mans-Nagy Szökés. Ez a három dolog ugrik be azonnal, ahogy egyik nagy kedvencem, Steve McQueen szóba kerül. Számomra ő igazi színész, nem amolyan mai nyálhuszár. Életrajzától eltekintenék, arról olvashat bárki. Amit azonban az…..
Belsőség Forró ferde kéne 2008.09.26 09:27:00
Legyen kemény, de kicsi, legyen fürge, de játékos, legyen sportos, de azért elviselhető a hétköznapokon. Legyen egy igazi forró ferde. Mielőtt bárki is másra gondolna, az angolul hot hatch-nek, azaz forró ferdehátúnak hívott kategória tagjai után sóvárgok. Ezek olyan kicsi vagy…..
Belsőség Kulturált ijesztgetés 2008.09.11 14:32:00
A BBC legendás közlekedésbiztonsági riogató kisfilmjeit sokan ismerjük. Ezúttal lengyel feliratozással és a Metallica aláfestésével találtunk rá. Aki még nem látta, nézze meg: fontos lépés az ésszel közlekedés felé vezető úton. Oké, nem olyan sokkoló, mint ez: de nem…..
Ó jaj, szegény, szegény Ford F150! A Dodge Ram-ben pedig mennyire bíztunk... Aztán gondoltuk, hogy na majd a Silverado! És a végén mi mással lazíthatnának, mint egy Ford Pinto vontatásával fejtetőn? Úgy látszik, vissza kell hozni az amerikai autós találkozók műsorába a…..