Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rkka

30 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyat már láttunk, hogy egy közterület elkezd bódésodni. Olyat is, hogy még át sem adták, de már bódésodik. De olyat, hogy egy még javában épülő tér szélén már ott dekkol a gyorskaja-lakókocsi, ami elvileg egy évig marad, na olyat még nem. Tudom, tudom, miért olyan nagy…..
Horvátországban a piacgazdaság még sok kivetnivalót hagy maga után, de egyes, a szó leghagyományosabb értelmében vett piaci értékesítés teljesen jól működik. Az általános és középiskolás diákok a szüleikkel – vagy a nagyobbak önállóan –, minden iskolaév előtt a…..
A rendszerváltáskor kicsit megbicsaklott a magyar humor, a humoristák csak álltak ott zavartan a a színpadon, hogy az még rendben, hogy ezentúl nem kell Cenznének és urának hívni a cenzúrát, de azzal mégis mit lehet kezdeni, hogy már nincs is cenzúra és bárki bármit kimondhat. És…..
PTinfo Csiricsáré 2011.07.03 11:43:00
A dél-francia Montpellier-ben az a szokás, hogy minden villamosvonal egyedi, a többivel össze nem keverhető festésű kocsik közlekednek. Hogy ki találta ki ezt, nem tudom, de a helyi villamosspottereknek nagy örömet okozhat, ha egy-egy kocsit más viszonylatra osztanak ki. Montpellier…..
Ismét itt vagyok, saját felelősségemre távoztam abból a svájci idegszanatóriumból, ahová egy lesújtó kritika miatt kerültem be.Néhány korábbi posztom (pl. ez vagy ez) alapján sokan hihetnék, hogy nincsenek barátaim, ez azonban nem igaz. Olyannyira nem, hogy eddigi életem során…..
A tudatlan tucatnő nem okos, nagyon nem okos, de ki nem szarja le, mert az Erzsike - aki múltkor elég jól elküldte a picsába a Roland kurváját a Mónikában - se okos, azt’ mégis szerepel a tévében. A tudatlan tucatnő nem ügyel környezete tisztaságára, de az is ki a faszt…..
Rkka 2010.03.30 14:14:46
@est komor őre.: A cinizmus és a humor szerintem sem nettó pocskondiázás és pellengérre állítás, egyszerűen túlfeszítette a határt a posztoló. Mert mindennek van egy határa.
És most viszlát!
Rkka 2010.03.30 14:15:51
Merengek...
  Tényleg nem modorosblogos az esti bónusz, de kifejezetten aktuálissá vált - olvassátok hát gyorsan az esti tévézés helyett/mellett! Drága Tibor! Az alábbi néhány sor nem e blogra született, de úgy érzem, sokan vélik majd felfedezni egy-egy kedves utastársukat! Szó…..
Modorosblog 2010 első posztja 2010.01.01 17:26:00
 Nemrég voltunk egyévesek, akkor már egyszer értékeltünk - de annyira rákaptam erre a sajátos időtöltésre, hogy most megint értékelni és elemezgetni fogunk. A számokat mindenki szereti, tehát 2009-ben volt: összesen 1,8 millió oldalletöltésünk és 271 ezer egyéni…..
Jelentősen depresszív videó, későn fekvőknek.     Még 20 év? 25? 80? 1000? Mikor látunk ilyet Magyarországon? (Kár, hogy hirtelen ér véget a zene a klipben.)   ..
A MOU márka a kényelmes countryside feelinget hivatott képviselni. Mottójuk, hogy élj egyszerűen, szeresd a természetet és érezd a puhaságot. Múúú. (Zárójelben jegyzem csak meg, hogy az olyan országokban, mint Magyarország, ahol a vidék - ami természetesen nem egyenlő a…..
Rkka 2009.11.21 21:52:22
-Kis ember nagy bottal jár, és hát én sem a kisfarkúak táborát erősítem - mint a mellékelt ábra mutatja! (Kifejezően megmarkolja férfiasságát) Nyelvész Józsi tanult kollegám kedvenc melóstársa volt az öreg, mindentudó kőműves Géza bá, az idézet is tőle származik. A…..
Bizarr történet érkezett a Blaháról, ahol az ellenőrök állítólag hamisnak kikiáltott, kitöltetlen bérleteket koboznak el a fiataloktól újraértékesítés céljából. Naiv ügyfél feljelentést fontolgatott, mire a BKV igazgatósága egyhavi ingyenbérlettel tömte be a száját:…..
Sok szó esett mostanság azokról lakótelepi a tahókról, akik hangoskodnak. Azokról a tahókról viszont még nem beszéltünk, akik messiásként hisznek saját magukban, és azt gondolják, hogy nekik minden áron fenn kell tartani a rendet, jelentsen az bármit is.  Képesek…..
Pofonosládika Reboot 2009.03.25 12:51:00
..
myjesus ádám almái 2009.02.10 10:32:00
kétségtelen: a dánok tudnak filmet készíteni. a tegnapi volt a harmadik, amit volt szerencsém látni, és teljesen meghökkentette, felüdítette a szirupos amcsi történeteken elpunnyasztott lelkemet.  az ádám almái című alkotás egy adam nevű neonáci és egy pap különös…..
Pofonosládika Just Kiscelli 2009.02.09 16:37:00
Időben mentem (sárban-csúszástól és lépcsőmászástól verejtékezve csatakosan, életem kockáztatása árán a hajtűkanyarban lévő gyalogosátkelőnél), így volt lehetőségem háromnegyed órán át nyugodtan ülve nézni a barokk kőszentek közé suvasztott kivetítőt, rajta a…..
Pofonosládika Reetzi 2009.02.02 15:18:00
Szabadidőmben recepciózom.     Van valami mámorító a feladat felelősségmentességében. Úsznak a napok, mint a vatta, az egymást ritmusra követő, kisszerű események jelentősége ragszámos matricányi. Bejön, kimegy, csörren, felvesz, letesz, kattint, rendel,…..
A szőkére festett, kurvoid tanítónő a nyári táborban, akire alig emlékszem, elakadt a keresztrejtvényével azon a ponton, hogy „mélabús, kilenc betű”. A töritanár pedig rögtön rávágta, hogy „keserédes”, és láttam rajta, egy hajszálon múlik, hogy…..
Mégis mozog Passz 2008.05.15 22:07:00
       - Anya? – Rubint fészkelődni kezdett a mellettem lévő széken. Odanéztem. – Akkor nem nézzük meg?     - Majd megveszem neked DVD-n.    A velem szemben ülő hivatali alkalmazott papírokat tolt elém. Rubint…..
Kegyeletteljes és Áldott Karit Minden Olvasónknak! :-)   Az utóbbi posztokra összesen több száz komment érkezett, brutálisak vagytok és köszönjük széken.   Más: Tibivel régóta gondolkodunk, milyen élő ikonjai vannak a modorosságnak kis hazánkban. Eredetileg egy tíz…..
Rkka 2008.12.24 11:51:42
A passion fruit nem először kerül elő; MartonSz beküldésében viszont nem félrefordították, hanem egyszerűen nem fordították le - ez is egy megoldás: Ezt a szépséget egy Pickwick Fruit Amour doboz oldalán találtam. Úgy tűnik, a Pickwick ferdítőjének is nehézséget okoz a…..