Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gálik Klári

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen természetes, hogy Te is, mint minden ember szeretnéd megtalálni az örök társad, aki végigkísér az élet hosszú, boldog, ámde néha rögös útján. Az ember társas lény, ezért ahhoz, hogy ki tudjunk teljesedni kapcsolatban, közösségekben kell élnünk. A modern kor rengeteg társkereső applikációja…..
Hogyan juss el a figyelemzavartól a sikeres és boldog életig? Lehet, hogy már olvasol egy ideje, és a programjaimat is rendszeresen látogatod, de azt még nem is tudtad rólam, hogy engem figyelemzavarral (azaz ADHD-val) áldottak meg az égiek. Nem vagy egyedül, ha először meghökkentél, hogy nem azt…..
Egy hatékony megoldás az immunrendszer erősítésére: a meditáció! Már lassan öt éve, hogy a koronavírus járvány fenekestül felforgatta az életünket. A maszkkal takart arcok és a távolságtartásra figyelmeztető matricák szépen lassan a mindennapjaink részévé váltak, ezért sokan már el is felejtették a…..
Búcsúzz el a rosszkedvtől!  – 6 tipp az instant boldogsághoz Tudtad, hogy a szervezetünkben minden adott ahhoz, hogy boldognak érezzük magunkat? Nem csak egy szuperszámítógéppel rendelkezünk, ami az agyunk, hanem egy igazi gyógyszertárral, ami nem más, mint a testünk és a hormonjaink. Egyáltalán…..
A tudatos párkeresés kihívásai: érzelmi hullámvasút a kapcsolatok útvesztőjében A párkeresés világa tele van kihívásokkal és lehetőségekkel egyaránt. Amikor elindulunk ezen az úton, azt keressük, ami boldoggá tesz minket, és amitől teljessé válik az életünk. Azonban ez az út sokszor váratlan…..
És miért nem mindegy, hogy mit viszünk le a tudatalattiba Mindenki életében eljön az idő, amikor rádöbbenünk, hogy az életünkben valami nem stimmel. A külvilág láthatóan rendben van, mégis valami mélyen belül korlátoz minket. Ebben az írásomban megvizsgáljuk, miért fontos a tudatos elme és a…..
A világ, amelyben élünk, tele van kihívásokkal és nehézségekkel. Mindannyian találkozunk mélységekkel az életünk során, de ahelyett, hogy elkerülnénk vagy elnyomnánk ezeket az érzéseket, érdemes lehet megtanulni, hogyan kezeljük és fejlődjünk általuk. Engedd meg, hogy megosszak veled egy útmutatót…..
Mi az önismeret igazából? Az önismeret egyik legfontosabb aspektusa az önelfogadás. Ahhoz, hogy valóban boldogok és elégedettek legyünk, elengedhetetlen, hogy elfogadjuk és szeressük magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. Az önelfogadás azt jelenti, hogy tudatosan felismerjük és békében élünk saját…..