Regisztráció Blogot indítok
Adatok
choo

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az alábbi példával szeretném illusztrálni, hogy milyen könnyen megvalósítható gyakorlati feladatkákkal, praktikus tanácsokkal segítünk hozzá, hogy rózsabimbó lelkű gyereked egészségesen, boldogan, énkicsipónim világban fejlődjön. Ülünk a kocsiban, megyünk…..
Újra itt vagyunk a hétfői körkérdéssel, remélem a kommentekben pedig minél többen csatlakoztok majd a válaszaitokkal.Hangulat: Hiperfeldobott és extralelkes.Ruhák&Smink: A múlt hét fénypontja: A WAMP nagyon jól sikerült tegnap, hamarosan külön cikkben számolunk be róla.Ma…..
 is tudja, minek minkor van itt az ideje (vagy ha nem is tudja, meglehetős magabiztossággal arat, vet, palántál, gyomlál, nyeseget, házasít stb.), itt az ideje, hogy Te is kicsit tudatosabban rendezd a kozmetikai dolgaidat. Nem kell mindjárt holdnaptárra, bonyolult…..
Alma meg a fája Igazad van. 2010.10.29 08:58:00
 Heveredjünk le és nézzük a plafont, ha Neked az jó móka, akkor szívesen beszállok. Borítsuk le a frissen mosott ruhákat a szőnyegre, semmi baja nem lesz, és hemperegjünk benne. A pálma lehet a dzsungel, én a naaaaaaaaagy dzsungel-anyafarkas, Te pedig a kis, nyivákoló farkas,…..
 Egyszerűen imádom. Jók a színek: a világosszürke egészen ezüstös hatású, ah fekete ruha van rajtam, de ugyanakkor metálzöldes, ha zöld felsőben feszítek.A sötétszürke az majdnem fekete, és csodával határos módon a mellékelt applikátorral még kontúrvonalat is lehet…..
Alma meg a fája Ő bizony 2010.01.07 16:55:00
nem siet. Neki így, keresztben kényelmes, és holmi beilleszkedés, megfordulás, ősi szokások NEM akadályozhatják a fiamat, hogy kényelmesen ráfeküdjön a méhlepényre. Bizony, Barnus, a makacs kisgolyó harántfekvéses, úgyhogy most a következő dolgok játszanak:Mindenféle…..
A Cabolch beküldésében szereplő hiba típusa már csak azért is érthetetlen, mert még láthatja is a képen a fordító, hogy miről van szó, mégis gyakran előfordul:Ma este félszemmel a Főnök (The Closer) c. sorozatot néztem, s rögtön az első percben szembejött egy végig nem…..
semiambidextrous RJB lett (kicsit megelőlegezve, mint jelezte):Gilmore Girls. Max próbálja a Lorelai-jal való kapcsolatát egy kicsit feltuningolni, vagyis gyakoribb kommunikációt szeretne.Azt mondja, "Beszélgetnünk kellene on a regular basis"A magyar: egy kiindulási pontról.…..
Alma meg a fája Sütipókkal 2009.12.02 12:52:00
pénteken randizunk. Megyünk 4D-s ultrahangra, megnézik, hogy minden rendben van-e velünk.És minden rendben lesz.Rákattantam a Győri Édes Zabfalatokra, és abból is a csokis verzióra.K........rva finom!!!!!!!!!!!És továbbra is keressük A babakocsit. Olyat, ami befér a liftbe.Ez sajna…..
Klasszikus összeállítás modernebb, kicsit pikáns átiratban. Vagány és nőies egyszerre, kifejezetten tetszik.Blúz és szoknya: Donna Karan ..
Alma meg a fája No azért 2009.11.02 10:09:07
az előzetes várakozással ellentétben neeeeeeeeeeem olyan könnyű ám ez a babakocsi-kérdés. Tegnap az egész estét babakocsikkal töltöttem. Semmi. Nulla. Vagy k.rva nehéz, és a szemgolyód is kiesik, mire megemeled, vagy ráfújsz egyet és felborul. Persze-persze 170 ezerért már…..