Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Érdekes

0 bejegyzést írt és 1943 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az önjellemzés kritikus pontja az önéletrajznak, mert amíg a tények leírásához - mint előző munkahelyek, feladatok, felelősségi körök, tanulmányok - nem kell túl nagy bátorság, hiszen adottak, addig a készségek, az önjellemzés, az a felfogás, hogy olyan önéletrajzot írjunk, amivel nekünk tetsző…..
Bobafett - A "keresztény"-nemzethy paradoxonista szekta (közveszélyes) büszke hívei from Bobafett on Vimeo...
Érdekes 2019.06.16 01:26:09
Érdekes 2019.07.02 11:43:51
@Behaton: szépen becsomagoltad rózsaszín masnival az ürüléket
Facebook szakmai vagy álláskeresős csoportokban, HR-esektől, tanácsadóktól szokás ilyet kérdezni, és persze nagyon nehéz válaszolni, mert nagyon sok tényezőtől függ a jó válasz, és persze a tévedés lehetősége mindig benne van. Tisztázzuk már az elején, továbbra sem vagyok híve az álláshirdetésbe…..
Érdekes 2019.06.24 11:39:49
@HorvTam: persze, úgy kellene induljon az egész, hogy adott pozícióra az adott cég mennyit szán..nem pedig idióta módon barkóbázni. Dehát, hátha bemond a paraszt valami éhbért és az pont jó lesz a cégnek (cégeknek) :)

ja és ezt nem csak magyar vállalkozás csinálja....hanem amerikai stb is...sokan már gyerekeket (diákokat) veszen fel javarészt....élmény egy gyerekekkel teli "munkahelyen" dolgozni, ahol tudod, h a sz.rrágás miatt vannak ott csak. A nagyfőnököknek persze megmarad a cégesautó,telefon,nagy cafeteria stb stb. szóval a külföldi proliság a magyar prolisággal párosulva csodákra képes.
Április óta ritkán történik izgalmas dolog az agymosott-lebutított Viktorisztánban, most végre megint van miről írni. Azon elég gyorsan túlléphetünk, hogy ez az ember megint lehazaárulózta az összes magyart, aki nem az ő velejéig korrupt és egyre paranoiásabb, elmeháborodottabb rendszerének…..
Érdekes 2019.05.23 22:36:48
@Stenonis: Stenonis 2018.09.13. 15:59:45
Azért vicces, hogy a narancsosok a korrupcióról szóló részt sehol sem kritizálják..."

Miért kritizálnánk? ha mindenkit korrupció mértékétől függetlenül lecsuknánk itthon, akkor nagyjából a felnőtt emberek 99%-át börtönbe kellene csukni.
Érdekes, h sárkozihez köthető holdaudvar 400 millió eurós korrupciója senkit sem zavar....pedig én úgy tudtam, hogy magyarország határától már 1 centire megszűnik a korrupció, és sehol a világon nincsennek máshol korrupt,irigy,hülye emberek. Csak magyarországon ugye.....*facepalm*
Vasútépítésnek álcázva. ..
Érdekes 2019.04.28 16:11:02
@István Tamasi:
- A választókat éppen hogy a fideszmaffia nézi le mert évek óta a soros-migráncs hazugsággal eteti őket."

Te se vagy túl okos, mint a többi libsi propagandista hontalan kisbarátod. Igen, tudjuk, hogy se sorosgyurka se ngo-i, se a migránsok nem léteznek, illetve 3 millió szavazó patkány. És akkor csodálkoztok és csalásról óbégattok, hogy ha nem juttok hatalomra... :D:D:D:D ezen már csak térdcsapkodva tudok csak röhögni :D:D:D:D:D a szánalmas fajtátok, szavazókat kellene, hogy átcsábítson....de hogy fog szavazókat szerezni, ha a jövőbeni szavazókat lepatkányozza :D:D:D:D és olyan egyértelmű eseményeket, mint az migráció letagad....vagy nem hoz szóba : pl. amerika - szíria bombázása, több tízezer ártatlan halottal, vagy SA - fegyver ellátása, akik köztudottan az ISIS-el bizniszelnek......látjátok, amíg o1g-ztek, patkányoztok, szép lassan eltüntök a pöcébe, mert csak a saját kis rózsaszín deviáns világotokat hajtjátok....;) De nincs ezzel baj egyébként.
Az előléptetés sokak nagy álma, de ha megtörténik, sokszor inkább hoz pánikot, mint örömöt. Ha kiemelnek egy rátermett kollégát a csapatból, főnökké teszik, onnantól biztosan más lesz a kollegiális viszony. Ha jó viszony volt, eltávolodnak tőle, mégiscsak „főnök” lett… Ha nem volt igazán jó a…..
Vidáman indult a reggel a Paprika TV -n ATV-n. Tvrtko addig jampikodott, hogy hirtelen felindulásból  a ráment a világ egyik legerősebb chili paprikájára élőadásban. Meg is lett a baj egyből.Se köpni, se nyelni nem tudott a finom fűszernövény ízétől. (A paprika kapszaicin skálán mérik, ezen a…..
Persona non grata B)..
Érdekes 2018.08.03 13:30:38
  A myVip az smafu..
Érdekes 2018.07.18 00:28:12
Vártátok, hát itt van..
Érdekes 2018.02.19 20:48:42
@Cyber punk: tingli tangli lófasz egyébként valóban, de nem akarlak megsérteni, hogy kibaszott buta vagy a zenéhez.

amit ebben hallasz, azt mind ÉLŐ hangszerről vették fel, csak mondom (dob,cintányér,csörgő, stb). TEhát, végülis hangszerekből összeállt zenét hallunk, akár tetszik, akár nem.

az, hogy a stílus esetleg neked nem tetszik, attól még ez élő hangszerekből megkompontált anyag.
Végre eljött a visszavágó ideje. A múltkori mérés némileg csalódást okozott, hisz kiderült az igazság, miszerint 108 ló maradt meg a 124-ből. Objektíven nézve persze ez egy nagyon jó eredmény, hiszen egy ki tudja hány tulajt megjárt, ki tudja hány kilométert megtett, harmincnégy éves autó…..
Érdekes 2018.02.05 12:24:02
@sure_shot: jó, de a másik véglet se jó, az 1.4-es hondás "rombolóknál", nyitott rendszer ordít mint egy sakál, aztán lassabb, mint nagyanyám a campinggel
1989-ben beléptem a Fidesz-be. Akkor még úgy hívták, hogy Fiatal Demokraták Szövetsége, fiatalok voltak és demokraták. Ma már – az akkori szabályok értelmében - nem lehetnék a tagjuk. Nem is vagyok, de más miatt. Boldog, lelkes ifjú voltam, hogy bizony én is teszek a demokrácia ügyéért valamit.…..
Érdekes 2018.01.23 22:55:45
@Aquincum:
@arabok balrol: Jaj, hagyjuk már békében Sorost!"

miért kéne hagyni? szerinted jól van, hogy a földközi tengeren az ngoi számolatlanul hordták a négereket olaszba? (amíg az olasz kormány nem rúgta őket seggbe). vagy , hogy a civil szervezetei,szolgái nemzeti érzelmű országokban tüntetnek baromságok ellen?
persze, nem azt mondom, hogy ez a fő probléma itthon, de én sem mennék el szó nélkül ezek mellett.
ezt politikailag súlykolni, felhasználni lehet kicsit unalmas, de hatékony lehet, illetve van is alapja.

mondjuk, ha valami narkosliberális kormány lenne, akkor tele lenne az ország hotspotokkal (amiket akart az eu-is) és töbszázezer kecsketolóval, amit akárhogy nézek, nem hiszem, hogy sokat lendítene a gazdaságon, meg úgy egyébként is.
Érdekes 2018.01.23 23:03:57
@mh1973: @dunántúli gyerek: ovi alatt 10000+ mrd-dal nőtt az államadósság, a rekordmagas áfara is büszkék vagyunk, az 1 millió kivándorló is jót tesz az országnak, igy a magyar brutálian fogy, de nagy öröm, hogy 2018-ban kommunizmusba zuhanunk."

ez a 10mrd max a hülyéknél releváns, illetve 2010-ben 19ezer volt az adósság most 26 ezer, a 3000 manyupból bele kellett tenni azonnal 2000mrd-ot az adósság kezelésbe, mert a szocik annyira qvajók voltak)
. a gdp arányos eladósodottság a lényeg, illetve, hogy csak itthonra legyünk eladósodva.
a rekordmagas áfa miatt az uniónál sirdogálj, illetve 25 volt oviék előtt is, ha a magyar nép nem csalna annyi adót, meg tolná feketén, akkor nem kellene rekord áfa (ebből jön be a legtöbb pénz).
bevándorlás több lett valamivel, de 2010 előtt is mentek ki bőven (uk-be 15ezer/év, most 20ezer)
  2015. szeptember 13-án a Mandiner szemlézi Plankó írását a 444-ről. Plankó röszkei helyszíni tudósítóként ugyan nem tér el forradalmi módon a 444 irányvonalától, de cikkének hangvétele egyértelműen azzal a kontraproduktív kiegyensúlyozatlansággal próbál szakítani,…..
Érdekes 2017.08.22 11:02:55
@pamut: mekkora egy féreg takony vagy te, miért nincs az ilyen kitiltva?
Subba Bárom 2017.06.14 22:41:05
Mind én vok B)..
Érdekes 2017.06.16 13:44:51