Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Donald Clown

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csupán a globális felmelegedés következtében lehet a szokásosnál is forróbb a politikai idénykezdet Magyarországon szeptemberben. Adott ugyanis egy erősödő ellenzéki tömörülés, egy erejéből és befolyásából sokat vesztő, ám még mindig meghatározó többséggel rendelkező kormánypárt, és persze ott…..
Donald Clown 2024.09.14 20:05:19
@6.Lenin:

Ha én leszek az elnök akkor egy nap alatt megemelem a létminimum alatti méltányossági nyugdíjadat kétezer forinttal, hogy még jobban meg tudjál venni magadnak mindent!
Donald Clown 2024.09.15 18:55:56
@6.Lenin:

Ha én leszek az elnök akkor egy nap alatt kerítek neked olyan román cigány kurvát akinek foga is van!
Magyarország továbbra is az Európai Unió durcás kisgyereke annak ellenére, hogy sok gyakorlati haszna nincs a makacskodásból, valós hátránya azonban elég sok adódik ebből a magatartásból. Az Orbán-kormány szinte automatikusan megvétóz, de legalábbis hosszabb-rövidebb időre blokkol közös…..
Az EU és a NATO vezetői számára eddig sem volt kérdés, hogy Orbán Viktor Vlagyimir Putyin szekértolója, ám az, ami az utóbbi napokban történt, egyértelművé tette, hogy a magyar kormányfő az orosz elnök tervét igyekszik megvalósítani az ukrajnai háborús konfliktus lezárásában. Azzal, hogy július…..
Donald Clown 2024.07.30 00:38:42
@6.Lenin:

Gyere ki hozzám Amerikába, itt a hülyéknek meg a beteg elméjűeknek áll a világ. Tehát neked itt megélhetésd lenne! Olyan sikeres lennél hogy nem is kellene méltányossági nugdíjemelést kérned!
Vagy akár a dublőröm is lehetnél, csak külsőleg kellene hogy átműtsenek, agyilag nem, abban teljesen olyan vagy mint én. Ha esetleg nő vagy, akkor csinálhatsz egy nemváltó műtétet, nálunk ezt is lehet ám, mi nem vagyunk 16. századi mocsárvilágba ragadt parasztok, mi haladunk a korral!
Donald Clown 2024.07.30 23:00:51
@6.Lепin:

Azért ne szerénykedj, tőlem dollárban is van jövedelmed! Amikor hozzám jössz koldulni, tőlem dollárban kapod a segílyt.
Vannak orosz kapcsoltaim is, ők rubelben fizetnek. Nem akarsz több lábon állva koldulni és rubelbe diverzifikálódni? Nyugi, ez a szó nem rezsi emelést jelent. Az oroszoknál nincsen infláció ezért a pénzük nagyon sokat ér, a borítékokat így egyre olcsóbban tudod megvenni. Van úgy is, hogy a boríték fizet neked csak hogy megvedd!
Donald Clown 2024.07.31 22:24:26
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Te ballibsikém! A minta illiberális Orbán Viktor országa kétszer olyan gyorsan nő mint mindenki más az EU-ban. Ezért tudta elérni a majdnem utolsó helyet, Románia mögött. De ha megnyerem a választást akkor Magyarország egy nap alatt az utolsó lesz!