Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsoli

0 bejegyzést írt és 406 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén is megtartották, talán, hogy mindannyian kicsit meghaljunk. Hogy mit? A Mille Migliát, amit, ugye, mindenki úgy mond (áhítattal) mos már, hogy "mille míjja", senki nem "miggliázik"... Hiszen ez egy szent ünnep. Naná, hogy megtartották, hiszen a szervezőknek…..
Zsoli 2012.05.28 02:15:49
Milyen olajat tegyek a nagy fordulatú motoromba? Majdnem mindegy, mert nem a fordulat számít. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Zsoli 2012.05.15 18:53:00
@Doubledeceker: „A politikusok hülyék, nem csak a mieink hanem az EU-sok is, de hátha lesz valami fordulat.”

Lesz. A nyomaték öl, nem a fordulat...
  Olasz konyha magyar fűszerrel: Szabó Éva iparművész keresztezte a két kultúrát. A Kalocsáról származó művészt a népművészet mai alkalmazása foglalkoztatja, így hosszas munkával, ecsettel kifestette Aprilia Scarabeóját. A fotókon kalocsai népviseletben motorozik…..
Szájtépő Államháború 2012.04.01 18:25:00
Forrás: Index Idézet a cikkből: Tulassay szerint az egyetemet nagyon magára hagyták a Schmitt-ügyben, ezt érzékelte akkor is, amikor Réthelyi miniszter felbontatlanul visszaküldte a tényfeltáró bizottság jelentését, Hoffmann Rózsa államtitkár pedig eljött ugyan a…..
Belsőség Kedvenc könyved 2012.03.30 18:39:00
Nem tudjuk pontosan, milyen szempontoknak kell megfelelni ahhoz, hogy valakit fenék és csöcsvillantó hosztesznek tegyék meg egy kiállításon, de adnánk néhány szempontot a jelentkezőknek. Mindenekelőtt nem árt, ha valakinek közel tökéletes gömböt formál valamely fontos…..
Zsoli 2012.03.31 02:17:57
Most, hogy learattuk a babérokat az Indavideón, hogy sikerre vittük a tavalyi év legnehezebb szüléseként megélt filmünket az M1-en (és lenyomtunk vele több, agyonreklámozott aznapi műsort), ideje, hogy a világ legigényesebb és legkritikusabb nézőközönsége elé vessük Michelisz…..
Zsoli 2012.03.27 21:09:30
Ma reggel beütött a mennykő: elmarad az Eger Rallye. Bár a hír nem volt teljesen előzmény nélküli, mindenképp fájt. Több fórumon is a sportvezetők fejét követelték a szurkolók (FB oldalunkon is akadtak moderátori feladatok.) Csak meg kellene kérdezni az ügyről az MNASZ…..
TComment Made in Csepel 2012.03.09 08:01:40
Nincs átverés a címben, ez a Volvo nagy eséllyel tényleg a Csepel Autógyárban készült. Igaz, ma már a jó édes anyukája sem ismerne rá. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Robogó A csajokért dolgozni kell 2012.03.03 09:14:00
Évek óta a Totalcar szerkesztőségben áll három Briggs motor. Ha jól emlékszem, valami üzemanyag- vagy adalékteszthez szereztük be őket, ám sosem lettek felhasználva, letámasztva várják a semmit. Már rég beépítettük volna őket, ha vízszintes főtengelyűek lennének, de ezek…..
Jajj,de csúnya! Az ír harcos 2012.02.13 12:01:21
A szigetországban valami érdekes kór terjedhet, mert nem ez az első alaposan átalakított gépes, amely a blog hasábjain szerepel. Tetézi a dolgot, hogy az eddigiekkel ellentétben ezt az ügyeletes írországi közvetítőnk, Garp lőtte. Eskuszom eletveszelyben voltam ma. Felre nyeltem a…..
Nézem a Top Gear idei második adását (Season 18 Episode 2), röhögök a marhákon, ahogy szoktam, a sorozat ismét zseniális. Azon felül, hogy Hammond bebizonyítja: a NASCAR korántsem gyerekjáték, a másik két hülye elmegy Kínába, megnézni az ottani helyzetet. Megdöbbentőek a…..
Zsoli 2012.02.09 23:26:08
@visszakettopadlogaz: „akkor lesz majd baj a nyugati felteken, amikor a kinai melos felteszi a kerdest hogy "az en munkam miert nem er annyit mint egy amerikaie!?" ”

Sokan feltették már ezt a kérdést, de válaszul senki nem kapott még amerikai fizetést. Még mi sem.
 Ennek a videónak több tanulsága van. 1. Van, aki még mindig személyi hívót használ 2. A BMW S1000RR hangja fenomenális 3. A BMW S1000RR feketében is gyönyörű 4. A feketéknek is vannak coloros klubjaik 5. Prostituáltak mindenhol vannak 6. Üres utcákon könnyű gyorshajtani 7.…..
Belsőség Hazahoztam a Mercit 2012.01.22 08:00:00
Tudják, az elmúlt négy hónapban – hogy is mondjam, hogy ne tűnjek teljesen őrültnek – afféle küldetéstudatom lett. Lehetetlen dolgot készülök megvalósítani: oldtimerrel szeretnék járni. Persze nem minden nap, hiszen hűséges és szintén öreg Honda Spacy robogóm az…..
Az autóipar egy gigantikus piac, melyben fénysebességgel terjednek a jó és rossz hírek (utóbbiak még gyorsabban). Bárhol bármi apróság történik, ami akár csak nyomokban is utalhat a későbbi változásokra, azt azonnal szájukra veszik az elemzők és a stratégák. Semmi nem marad…..
Zsoli 2012.01.02 01:33:35
@GGerg: Én arra gondolok, hogy mi lesz azokkal az alkatrészekkel, amik eddig a hivatalos forrásból érkeztek?

@GGG77 és GiF: Én a mostani 9-5 -öst minőségben a Škoda Superb és a Volvo V70/S80 környékére helyezem, alapvetően nem nevezhető rossz autónak. Konkurenciának nem tudom mit neveznél, nyilván nem egy hasonló méretű Audi vagy BMW-vel kell összehasonlítani, de árban sem az a kategória.

Egy fullextrás Aerot biztosabb körülmények között azért elfogadtam volna.

Szerintem a márka túlélése nem ezen múlott, még akkor kellett volna modellpalettát bővíteni, amikor a GM is nyeregben volt. De még jobb lett volna ha a közelébe sem kerül a GM a márkának.
A jövő évtől négy éven át, 2016-ig a Magyar Televízió közvetíti a Formula-1 versenyeit. A közvetésben részt vevő stábot az ígéretek szerint január közepén mutatják be.Böröcz István, az MTVA vezérigazgatója és Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. …..
Zsoli 2011.12.21 22:07:40
Ami ennél több, nagyobb, erősebb, az már bőven fölösleges. Vegyen A6-ost, akinek túl sok a pénze! ..
Mármint elég helyet adni az utasoknak, öt és felet fogyasztani városban, csendesnek lenni és normálisan kanyarodni? Ugye, hogy nem az? ..
Zsoli 2011.12.08 14:10:16
Mikor kiderült, hogy lesz két napunk a Slovakiaringen, rendes hiénaként elkezdtem ólálkodni. Mennyire miénk, mit lehet csinálni? Lelki szemeimmel láttam magam előtt egy üres pályát, amin akár keresztbe is lehet menni. Ideális lenne egy kis gyakorláshoz, a Sierra startra kész,…..
Szó lesz sámfavonatról, vicces feliratokról, fura dolgokat eszünk, majd beülünk egy agyonahasznált taxiba, ami új. Ja, és a piros lámpás negyed sem marad el.Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Arról ne nyissunk vitát, hogy az Old Spice menő-e vagy sem, a lényeg nem ez, hanem a személyes higiénia. Inkább figyeljünk arra, hogy a jó kis indiai Royal Enfield beette magát a kozmetikai iparba: ebben a reklámban a zuhanyozó változik át motorkerékpárrá, sörhas izommá, a testes…..
Zsoli 2011.11.23 16:24:22
Belsőség A majdnem autó 2011.09.06 09:46:00
  A cél nyilvánvalóan nem reprezentálás vagy bármiféle örömautózás lesz, mert arra alkalmatlan, nem is arra készítették. A haszonállat szerepkörét azonban majdnem hibák nélkül valósítja meg - majdnem tökéletesen a majdnem autó. Majdnem ajánlom is bárkinek. De…..
Előre lejtő, dinamikus forma.Egyszerű elemekből felépülő, de jól hangolt első futómű. Ne felejtsük el, hogy nem felső kategóriás autó, ezt azért is véssük táblára, mert a hátsó futómű akár egy jóval drágább modellben is megállná a helyét. Mai cikkünk…..
Ez tipikusan az a videó, amin először felröhögünk, aztán nyomban elszégyelljük magunkat. Gyarlók vagyunk. ..
Zsoli 2011.08.26 18:02:14