Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pelydzs

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nou San Trafford Hajrá, Barcelona! 2009.05.27 11:50:00
Ma este nem csak az eszement rágózás miatt fog motollaként járni a borvirágos orrú skót szája, hiszen történelmi égés előtt áll az edzőként és emberként egyaránt túlértékelt Sir Hubba Bubba. A döntőbe jutásért vívott harcban alaposan megtizedelt Barcelona ellen az ő…..
Egy csomó diéta (nem lekiabálni a szóért!) mondja azt, hogy délig gyümölcsöt együnk. Több okból is. Egyrészt mert helyre teszi a cukorszintünket, aztán meg azért mert egészséges, stb. De vajon mennyi az annyi a cukorból? Van itt egy site, ami megmondja nemcsak a gyümölcsökről,…..
pelydzs 2009.05.08 15:51:18
@Robzon: Ha a GI a glikogénindexet jelenti, akkor pont fordított a dolog. Minél alacsonyabb egy cucc glikogénindexe, annál hamarabb felszívódik és annál könnyebben kiürül a szervezetből, tehát nem hízlal.
Ezért esznek a sportolók maltodextrint, ui. az bonyolultabb cukor, mint a dextróz, így lassabban használja fel a szervezet és tovább biztosít enerigát.

Különben én éppen hízókúrán vagyok, és eddig sikeresen... :-)
Földhöz ragadva Szauna 2009.03.19 21:00:00
Sokáig irigyeltem a skandinávokat, hogy milyen hanyag eleganciával tudnak izzadni munka után egy nagyot, kifújva a napi stresszt. Ülnek a forró szaunában, előredőlvén, könyék a térden, néha veríték csöppen a borovi fenyő padlóra.Aztán megtudtam, hogy a nemcsak a messzi és hideg…..
Mitfőzzekmamagamnak Kocsonya! 2008.12.04 17:41:00
Eljött az idő, amikor a böllérkések előkerülnek a sublótból, mi pedig finom lakomákat rendezünk a pórul járt barátainkból. A szezon egyik slágere a kocsonya, amit még a hülye is el tud készíteni, lássatok hozzá bátran!Múlt hétvégén egy kimondottan jól sikerült adagot…..
Itt az addicton is mutattunk már be jónéhány ötletes példát, amik hol viccelődve, hol a sokkolás módszerével élve igyekeztek jobb belátásra bírni a dohányosokat. Az EU-ban már régóta divat, hogy a cigarettás dobozokat is erre a célra használják, és a megszokott, az…..
pelydzs 2008.10.29 18:15:04
Nem mondom, hogy büszke vagyok rá, de belinkelem:

"Tékozló Homár" blog-on:

Pelydzs 2008.10.15. 14:41:41
homar.blog.hu/2008/10/15/1800_szorosara_emeltek_a_cigarettagyarak_bunteteset?fullcommentlist

Tessék elolvasni, és utána szidni ENGEM!
Bár már megtették abban a blogban is...

Úgy néz ki, hogy senkit nem érdekel, hogy a magyarok nagy része sokszor a dohányzáshoz is kapcsolódó betegsében "döglik" (ezért sorry, de az ilyen típusú halálnem nem igazán mondható "méltóságosnak") meg.
Vastagbőr Négy mancs vs. libamáj 2008.09.03 08:00:00
A Négy Mancs egy osztrák környeztvédő szervezet (VIER PFOTEN), melynek több országban vannak irodái és helyi képviseletei. 1988-ban alapították Bécsben. "A VIER PFOTEN/NÉGY MANCS számára fontos, hogy Brüsszelben esetleg az egyes grémiumokban való jelenlétével, célzott…..