Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blur7

0 bejegyzést írt és 448 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Próbáljuk megfejteni, mire gondolt a ferences szerzetes...
blur7 2021.08.20 08:24:48
@Almandin: Engem sem hasonlítottak még a tálibokhoz.
Modorosblog A designer ruhás 2013.04.27 10:01:09
Benetton, Puma, Replay, Devergo? Régmúlt, halványodó emlékek, periférikussá, retróvá, újra sporttá vált márkák. Nem ők. Mostanában az igazi márka az a designer márka, a smart casual ruházat. Galléros póló (a gallérfelhajtás a 2000-es évek konjunktúradivatja volt, ma már…..
Szermusztok! Blogger-szerkesztő haverünk úgy egy éve keresett meg bennünket, hogy az egyik legnagyobb magyar internetes újság számára (nincs másik) van-e kedvünk nyilatkozni a régi szép időkről, meg hogy úgy mi van velünk. Volt - bár Józsi lusta, és annyira boldog és sikeres, hogy nincs ideje…..
Ez a blog az általunk, általam modorosnak (ezáltal egyszerre megmosolyogtatónak és kerülendőnek) ítélt szófordulatokat, kifejezéseket, viselkedésformákat fogja tárgyalni. Senki ne lepődjön meg, ha saját maga által is használt frázisokat olvas, nehéz ezzel szembesülni :)…..
blur7 2018.10.29 13:45:36
Kedves Olvasóink! Bizonyára Ti is észreveszitek nap mint nap, hogy aggasztóan durvul a közbeszéd: a kurva-kúr-geci-fasz-köcsög-szerű szavak, a rák egye ki a szemedet és hasonló átkok vészesen terjednek, mint a himlő. Mi ennél sokkal rafináltabb, elegánsabb megoldásokra…..
blur7 2013.12.22 16:39:14
blur7 2017.11.03 17:51:53
Modorosblog Sose nőjünk fel! 2015.01.25 18:00:26
Dehogynem. Múlnak a gyermekévek, nincs visszaút. Vége van, ennyi volt. És mennyivel jobb így. Sátrazások, utazgatások, olcsó repülőjegyek, csütörtöki italakciók, vad nyelvtanulások, bliccelés, trükközés, diákmunka. Amikor számít, hogy legyen diákigazolványod, mert az jár,…..
Modorosblog Vannak még emberek... 2014.03.01 13:56:07
Újabb lista, egyszerűen imádjuk őket: ilyen még úgyse volt. Nyelvésznek és Atlétásnak köszönöm szépen.   // //   Aki szerint külföldre menni egyfajta kudarc, nem pedig a globális világ csodás lehetőségeinek kihasználása Akik (férfiként) növesztik a…..
blur7 2014.12.13 23:04:06
Szögezzük le már az elején: voltam én is szemtelenül fiatal, számtalanszor talált a felkelő nap nótázás közben valami kis borospincében: ma sem nem vetem meg a jófajta alkoholos itókát és a csinos hölgyek kellemes társaságát - mi több: jómagam a mái napig is rendszeresen…..
Régóta gyűjtjük Gyurival és Atlétással, de most inkább abbahagyom, mert az anyag VÉGTELEN. Csak magyar szövegeket szemlézgettünk, nagy részben a klasszikus topikból - de hát ez van, ezt értjük; itt nagyobb is a szerző felelőssége, mint a hasonlóképpen silány angol nyelvű…..
Modorosblog Ötéves a Modoros 2013.10.29 10:49:52
Ezt is megértük! Ha iskolaérettek lennénk, jövőre mehetnék isibe, mint Vackor az első bébe - mellesleg középső csoportosok vagyunk, és élünk-virulunk. // // Történt 1-2 dolog, amióta Józsival elvégeztük egy 2008 őszi éjszakán a kezdőrúgást: Józsi a Szlenggel…..
blur7 2013.10.29 16:32:03
@Szigi.: Szerintem is így van.
Libertarian A hatalom embere 2013.03.14 11:15:16
Próbálok úgy fogalmazni, nehogy megsértsem valakinek a méltóságát, elvégre az Alaptörvény hétfőn elfogadott negyedik módosítása szerint ez Alaptörvény-ellenes. Ha esetleg mégis megesne, az érintettek elnézését és megértését kérem; nem könnyű, hogy eddig a…..
Chez DuBarry Valami szép 2013.02.24 00:18:48
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); az öreg japán beauty expert néni szerint, ha bizonyos kor fölött ilyenekre gondol az ember, az is fiatalít. ..
blur7 2013.02.24 13:40:33
@Mujza: Nézz szét a futóblogon, nem független (a Nike blogja gyakorlatilag), de lehet hasznosakat olvasni a hozzászólások között is. futo.blog.hu
Érdekes helyzet áll elő XVI. Benedek pápa lemondásával, ugyanis nincs szóba jöhető precedens pápai lemondásra – a középkor már odébb van. Nézzük, mi következik február 28. után, s vegyük sorra, milyen liberális álmok megvalósulása marad majd el szokás szerint, akárki…..
blur7 2013.02.12 14:30:37
@classical liberal: Idézet onnan: "The church is unrelated to the Jewish political movement of Zionism."
Tizennégy éves korától fogva vett részt az internet mai kinézetét meghatározó projektekben, közösségek építésében. Részt vett az RSS és a Reddit kialakításában, valamint a világhálót rendszabályozni szándékozó SOPA és a PIPA elleni küzdelemben. A szabad internetért…..
blur7 2013.01.19 09:23:44
Hogyan áll a 4-es metró építése? Mi történt 2012-ben a földfelszín alatt? A Tétényi útnál már gyakorlatilag készen vannak, és 2014 nyarán már utaspróbák lehetnek. Év végére már metrószerelvény is érkezett. Ez volt 2012 a 4-es metró alagútjaiban. (A korábbi évek…..
Auftaktként engedd meg, kedves Barátom, hogy jómagamat is joggal soroljam a művészek közé, hiszen mindketten alkotunk - a magunk sajátos eszközeivel-stílusában, a magunk kis közönségének, a saját, különbejáratú kis indíttatásunkból. Sőt, im Gegenteil - fordítsuk meg.…..
blur7 2012.12.30 19:02:42
@Celtic: Az a koncert olyan lehetett, mint a Dallas Bobby nélkül.
Csak egy kicsit, tényleg. Annyira szeretném már tudni, milyen, ha az embert tényleg, de úgy istenigazából gyűlölik. De nem csak a szokásos flegmaság vagy cinizmus, amit bárki megtapasztalhat, ha mondjuk az ügyintézőnek-eladónak rosszabb napja van, hanem amolyan igazi, sistergős…..
blur7 2012.11.30 18:50:52
Legkisebb gyermekem Izabella majdnem 3 éves, és most kezd kialakulni az ízlése, ami nem csak örömöt jelent, hanem sok türelmet is igényel. A fiúkkal ellentétben már most határozott elképzelése van arról például, hogy melyik műanyag "gyűrűköltemény" illik az aznapi ruhájához,…..
Sokaktól hallani azt a véleményt, hogy a nemzetközi boltláncok hazai kirendeltségei csak árnyékai Európa szerencsésebb részein található testvéreiknek. Míg külföldön jobb minőségű, szélesebb kínálat jellemzi a fast fashion boltokat, itthon jószerivel abból válogathatunk,…..
blur7 2012.11.06 16:54:52
@Professor Pizka: Oxford ingekből van választék a Springfield-ben.
Véget ért hát eme nemes versengés, szavazataitoknak hála fellibben a fátyol a tavalyi év legmodorosabbnak járó mellényke tulajdonosáról. A mezőny valósággal kettészakadt, hiszen az első két helyezett között minimális különbség alakult ki, ráadásul a dobogó harmadik…..
blur7 2012.11.02 13:13:10
@Zorita: Utánanéztem, hogy vajon miről szól. Megnyugodtam, semmi angyalcsinálás.
"Több mint húsz éve vagyunk barátnők, végigéltünk egymás mellett nagy szerelmeket, sírós szakításokat, házasságot, gyermekáldást, válást, mélypontokat és sikerszériákat. Amikor megálmodtuk az Angyalműhelyt, ezt az érzést szerettük volna megosztani másokkal: egy olyan közösséget létrehozni, ahová jó tartozni, ahol pozitív energiával töltekezhetsz, ahol őszintén beszélhetsz a problémáidról, és a történeteddel te is inspirálhatsz másokat. De a hatás végül minden várakozásunkat felülmúlta. Ebben a könyvben az elmúlt két év tapasztalatait gyűjtöttük össze. Valódi nők valódi történetei ihlettek minket, és a felismerés, hogy mindannyian ugyanazokkal a problémákkal küzdünk. Mi az a láthatatlan energia, amitől mi, nők, szárnyalunk a hétköznapokon? Honnan merítjük az erőt ahhoz, hogy helytálljunk feleségként, anyaként, barátnőként és persze szexistennőként? Mi úgy gondoljuk, a kulcs a pozitív visszajelzés és az, hogy szánjunk elég időt magunkra! Épp ezért találsz a könyvben egy harminc napos programot is, ami segít elsajátítani az énidőteremtés titkait! Az Angyalműhely felráz, inspirál, informál és átformál! Csatlakozz te is az angyalokhoz, és szárnyalj velünk!"
A 2010-es országgyűlési választások első fordulója Magyarország, a magyar függetlenség feltámadásának nagy pillanata volt. Míg a korábbi nemzeti felkeléseink, így például a Rákóczi-szabadságharc, az 1848–49-es forradalom és szabadságharc és 1956 szükségképpen bukásra…..
blur7 2012.11.01 16:11:01
Mai postunkban egy szomorú - mondhatnók - szívfacsaró és nagyon igaz történetet olvashatunk a festői Limerickből, egyenesen a Boldogság smaragd szigetéről. Bár nem tisztje a szerkesztőnek, hogy véleményezze is az olvasói leveleket, ezúttal kivételt teszek: sajna minden…..
blur7 2012.10.30 13:10:57
@Mi a Mano: Ráadásul pofátlanul hazudnak. Az iPhone majd 2007-től lesz kapható.
Sokszor szidjuk itt a Budapest Butikon a női ruhák kínálatát. Pedig a férfiak vannak csak igazán nehéz helyzetben, ha mondjuk nem kritikán aluli minőségű, sárkányos-koponyás-feliratos pólókban és seggkilógatós, tapadós nadrágokban akarnak járni. Shitgun nevű kommentelőnk…..
Gyakran kérdem magamtól: miért uralkodik negatív hangulat az országban? Különösen most, amikor Orbán Viktor kétéves munkájának első gyümölcsei beérni látszanak, és helyes propagandával egy új államalapítás örömünnepének mámorába lehetne ringatni az egész magyar népet.…..
"Tisztességtelenebb a helyzet, mint a szocialisták alatt" - köszönt oda a kormánynak, a Fidesz frakciónak, és a földmutyistáknak ismét az Ökopolisz alapítvány konferenciáján Ángyán József. A kormánypárt - még - élő lelkiismerete ezúttal sem vacakolt, kirámolta a…..
blur7 2012.10.04 19:13:26
@londonterminals:
Szerintem egészen jól látod a lényeget. Ahogyan ő fogalmazna: Lényeglátó vagy. De szerintem - ismerve más nickjeit és blogját [aminek címét nem vagyok hajlandó elárulni] is - túl messzemenő következtetéseket vontál le. De tévedhetek.