Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angyal András

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nagy kedvencem lett G. Nagy László blogja, állítólag ötvenéves cégvezető, és állítólag több nagysikerűnek nem mondható, primitív könyv szerzője a Jaffa kiadónál. Ennyire hitvány, aljas, korrupt, gátlástalanul hazudozó embert én még életemben nem láttam, ő az én kis törött tamagocsim - a…..
  Vagyont szerezni sokféle képen lehet. Ezeket elsősorban két fő csoportba oszthatjuk. Vannak a legális utak, melyekhez a vagyon alapja adózott bevételeken át vezet, és vannak az illegális források, amik eleve bűncselekményt jelentenek, ha másért nem, hát az adó elkerülése miatt. Ez utóbbi…..
Angyal András 2024.07.16 14:43:53
@F.M.J.: Ha igazságról akarsz beszélni, akkor a vagyon alapján kellene már régen kiszabni a büntetéseket is, hisz a milliárdost nem fogja megérinteni egy pár tízezerszeres büntetés.

így kapnak a Svájcban és a Skandináboknál is többszáz milliós büntetéseket a milliárdos gyorshajtóknak.
Angyal András 2024.07.16 14:50:00
@F.M.J.: "amit a holnapba fektetnek, azt előbb-utóbb a csőcselék el akarja venni."

egyem a kis szívüket. mert a csőcselék nem tartogatna a holnapra.

de miért kell amúgy csőcseléknek lenni, ha lehetnének inkább polgárok is,

De vannak ilyen emberek is, akik nem a pszichopataságot próbálják megideologizálni, és az önzőséget dicsérni, hanem EMBEREK maradnak:

Sadio Mané, a Liverpool csillaga (kb. 10.2 millió dollárt keres évente, 3 és fél milliárd forint), leckét adott a világnak szerénységből, miután néhány rajongó kiszúrta, hogy egy repedt iPhone van a kezében. A válasza:

" Miért szeretnék tíz Ferrarit, 20 gyémánt órát és két jet gépet? Mit tenne ez a világgal? A mezőkön dolgoztam, mezítláb játszottam, és nem mentem iskolába. Most már tudok segíteni az embereken. Jobban szeretek iskolákat építeni, és szegény embereknek ételt vagy ruhát adni.
Iskolákat építek, stadiont; ruhákat, cipőket és ételt biztosítunk az extrém szegénységben lévő embereknek. Ezen kívül havonta 70 eurót adok a nagyon szegény szenegáli régió minden emberének, ezzel hozzájárulva a megélhetésükhöz. Nekem nem kellenek luxusautók, luxusházak, vagy magán repülő. Jobban szeretem, ha az emberek kapnak egy keveset abból, amit az élet adott nekem…" mondta Mane.

ez a baloldaliság, a szolidaritás, az emberség. hiába lesz gazdag, ugyanazt mondja mint szegényként, mert van jelleme, becsülete, gerince.
és nem olyan mint a komcsik egy része, aki gazdagként már nem lesz komcsi, de ugyanolyan hitvány proli marad. lásd : Gyertek el a névnapomra.

Meg kell teremteni a lehetőséget, hogy a szegény ember gyereke is tudós lehessen; a tehetségtelen gazdagokat pedig el kell zavarni a krumpliföldekre.

a gazdasági neoliberálisok gyakorlatilag önző pszichopaták.

jó ötlet john travoltának megvenni a 3. jumbo jetjét? vagy esetleg finanszírozhatunk belőle krétákat MINDEN amerikai iskolában?
hogy ne legyen csőcselék olyan sok, de lehessen polgár, tudós.
  Aki látta a tegnapi meccset, abban aligha maradt kétség: a nemzeti identitás nagyon is élő, nagyon is felemelő. A magyar csapat és a magyar szurkolótábor elképesztően elszánt, ám ugyanezt láttuk a skótokon is. Ahogy a mérkőzés előtt énekelték himnuszukat... abban volt erő és volt emelkedettség.…..
Angyal András 2024.07.11 16:49:43
@G. Nagy László:

"Én szabadelvű vagyok, a lételemem a szabad véleménynyilvánítás. De az
illeszkedjen a témába, legyen"

igen? akkor lássuk , hogy átmész-e a 39. teszteden.
témába vág lacika, HISZEN a TE kommentedre reagálok!
Angyal András 2024.07.11 17:11:52
@G. Nagy László:

akkor miért nem lehet erre a kommentre reagálni?

mindenkinek lehet reagálni a másik kommentjére, csak nekem nem?
az egyik legértelmesebb kommentelődnek nem engeded?

""Én szabadelvű vagyok, a lételemem a szabad véleménynyilvánítás. ""

miért írod le? ha semmi nem igaz belőle?
  Hosszú évek óta hallgatjuk a balos káoszteremtők vágyvezérelt mantráját, mellyel elsősorban önmagukat, híveiket, elvtársaikat kívánják nyugtatgatni. Fotósaik mindig lesben állnak, hogy elkaphassanak végre egy-egy olyan pillanatot, amikor valamely nemzetközi fórumon a magyar miniszterelnök pár…..
Angyal András 2024.07.11 13:41:49
@G. Nagy László:

Kedves László, lehetnél egyfajta vátesz, ha rendesen megválaszolnád az ócska kérdéseiket.
A párt számíthatna Rád. Szerintem érdemes lenne beleállni, mert sokan lehetünk így a kommentszekcióban, ahogy én is, hogy nem igazán értem, hogy a pár kérdésben kinek lehet igaza, de tudom hogy a fidesz utálóit meg köpködőit csak a gyűlölet vezérli.

De azért jó lenne nézni, ha elkennéd a szájukat :)

Én mondjuk azt veszem észre, és ne haragudj hogy rámutatok, mintha kihagynád az érdemi részre a reagálást, fárasztanak nagyon a hülyeségeikkel? Én néha nem is értem miket zagyválnak, de mintha jogos kérdés is lenne pár felvetésük.
Régóta olvasom a blogod, de nem láttam ezekre a reágalásokat soha. Azt viszont teljesen megértem, hogy nincs kedved ezekkel a bolsevikokkal beszélgetni. Szálasi az ilyenet lőtte a Dunába.

Nem Taktaharkányról van szó, hanem például Tiborczról és Lőrinc úrról, nem képesek megérteni, hogy egyszerűen szükség van egy nemzeti magyar tőkésosztályra, különben Brüsszel megszállna minket gazdaságilag.
Ennek természetesen ára van. Fáj a padlássöprés, de megéri egy nemzeti szuverén gazdaság teremtésekor, lehet hogy most még életképtelenek ezek a cégek, de nem piócák ezek, hanem a zsenge magyar növények, amiket éltetni kell az adófizetőknek. Ha kell, akkor örökre.

De van ami ennél is fontosabb: a Nemzeti Szuverenitás. Oroszország és Kína szövetségesünk a nyugati dekadencia ellen. Nem szégyen ez. ÉS az se, ha megkérnek minket pár szívességre néha. Bencsik úr is nyíltan vállalja az oroszbarátságot. Az oroszok védték a civileket, nem volt orosz részről népirtás, az ukránok magukat rakétázzák. Ezeket nyugodtan írhatnád nekik.
Ahogy például a héten is a gyerekkórházra az ukrán légvédelmi rakéta esett, világosan le van írva. ki van fejtve. Az oroszok nem céloznak lakóházakra.

Azt nem értem, hogy akkor Te azt állítod, hogy erőszak ellenes vagy, Putyin mégis erőszakkal veszi el az ukrán területet. Érthető a woke-Európa álláspontja, ahogy 1956 és 1848, 1919, 1944 álláspontja is érthető, mégha Putyin szövetségesünk is.
Itt én úgy láttam nem válaszoltál erre.

Békeidőben bárki tud kormányozni, de viharos időben derül ki, hogy Orbán milyen tehetséges kormányos.

Azt se értem miért törlöd a kommentjeiket, ellenállhatatlan a vágy, hogy az efféléket eltöröljük, de amíg nem lehet 3/3-os a választási eredmény, ahogy Oroszországban, úgy muszáj meggyőzni őket a vitákban, hogy minél több fideszes szavazó lehessen.
Ha már szinte mindenki fideszes lesz, akkor elhallgattathatjuk a nem fideszes kisebbséget.
Angyal András 2024.07.11 13:46:43
@grundigg:

László tudna mindenre válaszolni, csak nem akar, mert undorodik a fajtátoktól!
Angyal András 2024.07.11 14:42:32
@G. Nagy László: Bocsáss meg, de a korrupció nyilvánvaló, pont azt írtam, hogy nyugodtan mondhatod nekik, hogy azért volt Szijjártó is a közbeszerzésekkel megtámogatott Szijj László úr jachtján, mert a gazdaságot nemzetesíteni kell. Meg kell védeni őket a nyugati nagytőkétől, biztonságba kell helyezni a nemzeti vagyont.
Hogyhogy te nem látod? Akkor hogyan tehetnek el Rogán és Szijjártó feleségei milliárdos bevételeket, hogyha még a cégeiknek telefonszámuk sincsen? De mivel hazafiak, ezért ők megérdemlik, ingyen senki nem állna ki a nemzeti szuverenitásért. Megérdemlik a jutalmat.

Én látok abban különbséget, hogyha egy francia lop meg, meg abban is, ha egy igaz magyar teszi. Utóbbi bocsánatos bűn. Örülök, hogy te is így látod ezt. Lőrinc is teremt munkahelyeket igaz, hogy most még állami lélegeztetőgépen van, és nem organikusan és életképesen alakult ki a cége a szabad piacon, de idővel talán levállhat az adófizetők pénzéről. De az se baj, ha nem. Hiszen magyarok.

László most megleptél, mi az hogy nem vagy oroszbarát? Te írtad hogy az "ukránok megérettek a pusztulásra'! Te írtad hogy háborúpárti a baloldal és az unió! hogy szavazhatsz a fideszre, mikor te nem vagy oroszbarát?
Sokat beszéltél erről igen, de sose olvastam Tőled semmi lényegi választ, a kérdésekre.

Ha nem szállítanak fegyvert, akkor Ukrajna elesik. Ez mindenki számára nyilvánvaló. Azért is nem értem miért mondja a pártunk és te is hogy háborúpártiak a baloldaliak, meg az unió. A Miniszterelnök Úr tudatosan segíti az oroszokat néha a maga különös Kállai-kettős módján. Ezért nem lehet nyíltan kimondani, hogy Oroszország a szövetségesünk.

" Mindkettő azt játszotta, hogy agyonszemetelte az oldalt, hogy a többi olvasónak elmenjen a kedve a látogatástól. "

Ezt írtam fent, hogy a baloldalaik sok lényeges szempontot vetnek fel, amikre hirtelen én nem is tudom a választ.
és mutasd meg nekik hogy bírod tartani a tempót, állj a sarkadra, László! Tedd félre az undorodat kérlek.

Most se válaszoltál az orosz erőszak területszerző kérdésére, pedig én a blogod egyik rajongója vagyok.
Mondd meg nekik nyugodtan, hogy Soros György sokkal kártékonyabb mint Putyin!

Mondd meg nekik, hogy te a saját blogodon nyugodtan megszegheted a saját szabályaidat is. Neked ehhez földesúri jogod van!
  Gyakran előkerülő téma, hogy mekkora az a vagyon, illetve mekkora az a jövedelem, amely mellett már kényelmesen hátradőlhet az ember. Egyes barátaim úgy számolnak: havi 3-4 millió forintra feltétlenül szükségük van ahhoz, hogy az általuk megszokott életszínvonalat tartani tudják. Jómagam a másik…..
Mindenki a hozzá hasonló felfogásúakkal szeret kommunikálni, tárgyalni, egyezkedni, ami a politika világában sincs másként, ez magyarázza többek között a mai magyar kormány külpolitikájának leglátványosabb vonásait. Az ázsiai országokkal fenntartott élénk kapcsolatok mögött nem mindig vannak erős…..
Senki nem bújhat el Háborús 2024.07.10 06:13:47
Mi nem háborús még ebben a kibaszott országban? Kezdjük ott, hogy háborús veszélyhelyzet van...
Archiregnum Meme politika 2024.06.19 00:10:02
A helyhatósági- és EP-választás is lezajlott a közelmúltban, mégsem érezhettük, hogy az események performansz-jellegén felül bármi is történt volna. Kár, de ha már így alakult, elemezzük az előadást!..
KKBK Pár kérdés a fideszesekhez 2023.05.30 14:10:00
 „Valamely új tudományos igazság nem úgy szokott győzelemre jutni, hogy az ellenfelek meggyőzetnek és kijelentik, hogy megtértek, hanem inkább úgy, hogy az ellenfelek lassanként kihalnak és a felnövekvő nemzedék már eleve hozzászokik az igazsághoz.”- Max Planck: Wissenschaftliche Selbstbiographie,…..