Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zednalife

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tejallergia az egyik leggyakoribb élelmiszerallergia, különösen csecsemők és kisgyermekek körében, de felnőttekben is előfordulhat. A tejhez kapcsolódó allergiás reakciók két fő formában jelentkezhetnek: az immunmediált tejallergia és a laktózintolerancia. Bár a köznyelvben gyakran keverik ezeket…..
Őszi stressz az irodában: Gyakorlati tippek a konfliktusok kezelésére A nyári pihenés után, az éves szabadságolások csúcsán túl hirtelen újra megtelnek az irodák, borongós napokon próbálunk újra felvenni a ritmust a munkahelyen. Az őszi időszak gyakran megnövekedett munkaterheléssel jár, hirtelen…..
Az endometriózis egy krónikus betegség,amely a WHO szerint a reproduktív korú nők és lányok mintegy 10%-át érinti. A betegség súlyos, a mindennapi életet befolyásoló fájdalommal járhat, mely a menstruáció, a szexuális együttlét, a székletürítés és/vagy vizelés során váltódik ki. Ezen kívül…..
Az endometriózis egy krónikus jó indulatú, de gyakran fájdalmas állapot, amely világszerte milliókat érint, a reproduktív korú nők nagyjából 10%-át. Bár a pontos okok még mindig nem teljesen tisztázottak, az endometriózis lényege, hogy a méh nyálkahártyához hasonló szövet található a méhen kívül más…..
  Az endometriózis egy krónikus betegség,amely a WHO szerint a reproduktív korú nők és lányok mintegy 10%-át érinti. A betegség súlyos, a mindennapi életet befolyásoló fájdalommal járhat, mely a menstruáció, a szexuális együttlét, a székletürítés és/vagy vizelés során váltódik ki. Ezen kívül…..
Az endometriózis tünetei  Az endometriózis egy krónikus jó indulatú de gyakran fájdalmas állapot, amely világszerte milliókat érint, a reproduktív korú nők nagyjából 10%-át. Bár a pontos okok még mindig nem teljesen tisztázottak, az endometriózis lényege, hogy a méh nyálkahártyához hasonló szövet…..
Kis figyelemmel sokat tehetünk a kellemesebb éjszakákért A nyár beköszöntével a lakások hőmérséklete trópusi hangulatot ölt, a nappalok meghosszabbodnak, nyitott ablakainkon oxigéndús levegő és ciripelés árad éjjel a szobába, így alvási szokásaink is jelentősen megváltozhatnak. A nyári hónapokban…..
Az alulműködő pajzsmirigy, vagyis a hipotireózis, egy olyan gyakori endokrin rendellenesség, amely világszerte emberek millióit érinti. A pajzsmirigy kulcsfontosságú szerepet játszik az anyagcsere, a növekedés és a fejlődés szabályozásában a pajzsmirigyhormonok termelésével. Amikor a pajzsmirigy nem…..
A mentális egészség alapvető része az általános jólétünknek. Ahogy a testi egészségünkre is figyelmet fordítunk, ugyanúgy fontos, hogy gondoskodjunk mentális egészségünkről is. A testünk esetében viszonylag jól tisztában tudunk lenni azzal, hogyan tudjuk megfelelően ellátni és ápolni, már egészen…..
A Hashimoto betegség, vagy más néven Hashimoto-thyreoiditis (pjzsmirigy gyulladás), egy gyakori de kezelhető autoimmun rendellenesség, amely a pajzsmirigyet érinti. Az autoimmun betegségek lényege, hogy a szervezet saját immunrendszere támadja meg a test saját sejtjeit. Ebben az esetben az…..
Hogyan csökkentsük a mobilhasználatot a családi nyaraláson. Az irodában aszalódó szülők számára álomszerű kapaszkodó a közeledő családi nyaralás, gondolataikban szinte eufórikus örömben úszik mindenki, néhány napig semmi nem árnyékolhatja be a tökéletes kikapcsolódást, ami után emlékekkel…..
A pajzsmirigy alulműködés - egy olyan állapot, amikor a pajzsmirigy nem termel elegendő mennyiségű pajzsmirigyhormont - világszerte több millió embert érint. Bár gyakran társul fáradtsággal, súlygyarapodással és depresszióval, a pajzsmirigy alulműködésnek a reproduktív egészségre gyakorolt hatása…..
Napjainkban szinte társadalmi elvárás az egészség, a fittség és a fiatalos, esztétikus külső. A statisztikák is azt mutatják, hogy egy állásra jelentkező, ugyanolyan kvalitású jelölt közül az előnyösebb kinézetű pályázót fogják kiválasztani. Évtizedekkel ezelőtt, egy 50-es hölgy említésekor…..