Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tesz Vesz XXIX

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Gyakran előfordul, hogy egy teljesen politikamentes témájú beszélgetés során is előhúzom a BALOLDALI, avagy annak szélsőértékét jelentő KOMMUNISTA jelzőket. Ilyenkor a finnyások azonnal rám szólnak, hogy ne politizáljak, azonban muszáj helyretennem őket: szó sincs ilyesmiről. Ezeket a…..
Tesz Vesz XXIX 2024.07.02 16:00:53
@G. Nagy László:

"Ha nem viszed el a sarki kurvát, s nem adsz neki egy fillért sem, azt te szankcionálásnak (büntetésnek) nevezed?"

milyen szemléletes példa. akkor ezért mondta rád anyád hogy strici vagy.
Tesz Vesz XXIX 2024.07.02 16:14:59
@G. Nagy László:
"Mivel minden adó erőszak (hiszen nem önként és dalolva fizeted), nyilván a progresszív adózás is az.'

a baloldaliság lényege a szolidaritás te buta proli. az hogy felismeri az ember, hogy közösségi lény, ezért nem a második yachtját kell megvennie a gazdagnak, hanem abból lehet venni krétákat is az állami iskolába.
hiszen a vállalkozó nem fizetett a közgazdászának, könyvelőjének az oktatásáért, mégis élvezi a hasznát, hogy nem analfabétákat foglalkoztat.

ha az adó önmagában erőszak (nem az ideális államokban), akkor az is erőszak, ha a befizetett adót a gazdagokra fordítják, gazdag vállalatokra (GAZDASÁGI JOBB) míg a demokratikus az lenne, ha arányaiban mindenkit egyformán támogatnak belőle, a gazdasági balos, meg az hogy jobban támogatják az alsó középosztályt.
ami a gazdagnak is érdeke, hogyha civilizált emberekkel találkozik az utcán, és nem analfabétákat kell foglalkoztatnia.
az hogy a gazdagokat itt még jobban premizálják is mint a középosztályt, az perverz újraelosztás. latin-amerikában van ilyen meg a plutokrata usában.

de miért írom ez egy buta prolinak? aki még elmebeteg is? gyöngyöt a disznóknak.

és arról volt népszavazás lacika hogy folyamatosan vonjuk ki a pénzt az oktatásból, és eü.-ből? mert akkor ez is erőszak. volt népszavazás hogy tiborc és lölö ellopja az adókat? meg a többi stróman a TAO-pénzt?
Tesz Vesz XXIX 2024.07.02 15:56:23
@G. Nagy László:

továbbá

ha már a logikát emlegeted +200 fokon, te funkcinonális analfabéta szőllősgazda, akkor az elmebeteg fejedben, ha a baloldaldaliság lényege az erőszak, akkor a jobboldaliságnak nem lényege, különben nem írnád. tehát putyin nem lehet jobboldali sanszonsan, mikor putyinnak meg lényege az erőszak, és a népirtás.
    Ami azt illeti, jómagam a legkevésbé sem hiszek a baloldaliságban. Hitem szerint mindaz az érték, amely ide sorolható - szolidaritás, az elesettek felkarolása, dolgozói érdekképviselet - megjeleníthető és érvényre juttatható önkéntes alapon, mindenféle állami erőszak nélkül is. De most lépjünk…..
Tesz Vesz XXIX 2024.07.02 14:22:23
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Funkcionális analfabéta vagy te is, mint a fideszes szavazók nagyrésze, nincs új a nap alatt.