Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scarlet Crusade

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb Guinness-rekord kísérlet tanúi lehetünk? Úgy tűnik nem csak fajlagosan a legdrágább, de az ország leghosszabb kisvasútja is épülhet Felcsúton. Október elején még drámai hírekről számolt be a sajtó, az eredetileg október végi átadással tervezett építkezés nagyon…..
Hatalmas rajongói tábora a Facebookon követeli vissza Reisz Andrást, aki a megújult közszolgálati csatorna arculatába nem fér bele, ezért a továbbiakban nem fog időjárást jelenteni az M1-n. Reisz András az Origónak megerősítette: konkrét szerződésbontás nem történt, azonban…..
A magyar újságírók, közszereplők és internetes véleményformálók egész hada határozottan tudja, kinek a megrendelésére hajtották végre Borisz Nyemcov meggyilkolását. Kinek az érdeke, hogy megöljék az orosz ellenzék egyik vezetőjét másfél nappal egy nagyszabású moszkvai…..
Scarlet Crusade 2015.03.01 13:16:21
@Könnyen elkaptuk, uram!: Itt az ebédidő. Hagyd mára abba az ivást, egyél valamit. Különben sem áll jól ha picsarészegen böfögsz butaságokat nyilvánosan.

Ha még maradt 1 db agysejted, és képes vagy értelmes mondatokat is kiizzadni- várunk vissza.
A régi agyagbányából Moszkva térré avanzsált közlekedési csomópont felújítása folyamatosan napirenden van. A választási időszak kedvenc témája szokott lenni, mert sajátos elhelyezkedése miatt három polgármesterjelölt is tudott kampányolni a rendbetétel időszerűségével. A…..
Idén mintha varázsütésre az ország egy jelentős része az orosz elit barátjává vált volna. Egyszerűen fel nem fogom. Magyarország három nagy forradalmából kettőt a ruszkik vertek le – a legutóbbit kicsivel több, mint 50 éve. Az elmúlt 70 esztendőből 45-ben megszálltak…..
Scarlet Crusade 2014.12.18 12:57:08
@sule.andras: Milyen KGST-rol hadoválsz ember? Szedd már össze magad.

Az EU és az USA nem ránt minket ki a pácból. Esetleg ők veszik meg a felesleges húst, és zöldséget? Adnak nekünk olajat és gázt? Te komolyan mondom tiszta hülye vagy-de tudod mit, majd térjünk vissza a kérdésre amikor közelharcot vívunk egy kanna benzinért Budapesten....

Ez volna az alternatíva? Talán esetleg csapódjunk valahova, valakihez. Bravo.

Hát bazdmeg, látod ezért tartunk még mindig itt- a pofázás az megy, amikor munkára kerüle a sor akkor fogjuk meg aztán vigyétek.

Ha nem a bőrünkre menne a játék nevetnék, így inkább sírok, hogy ennyi barommal van tele a felsőoktatás mint te.
Scarlet Crusade 2014.12.18 13:49:30
@Atiati: Így van fönök, szvsz gyorsan hívd fel a kormányt, hogy megvan az ellenszer a válság ellen.
:((

Az EU pillanatnyilag egy deka húst, és egy fej salátát nem vesz KE-tól. Szimplán azért mert fossá vannak támogatva a gazdáik és ők sem tudnak vele mit kezdeni.
Szal, hidd el nekem új piacot találni a magyar áruknak hála az Eu-s korlátoknak rohadtul nem könnyű.
Abban pedig igazad van, hogy a rezsicsökkentés marhaság- és tényleg rá kellene gyúrni a hatékonyságra.

A zöld energia pedig kb 30 évig megfizethetetlen hobby- előbb ezt a válságot éljük túl aztán megtankoljuk a kocsinkat a disznószarból erjesztett moslékból.
Scarlet Crusade 2014.12.18 14:57:29
@sule.andras:
Értem.
Jó, akkor most hagyd abba a hisztizést, és próbálj meg értelmesen érvelni.
Ezt válaszolta Orbán Viktor a Blikk sztárchat-en arra az olvasói kérdésre, hogy milyen érzés elsőként roma miniszterelnöknek lenni. A kérdés elég béna, de a válasz lenyűgöző. Gyakorlatilag nincs olyan kérdés, amivel egy politikust sarokba lehetne szorítani, ha ismeri a Végső…..
Scarlet Crusade 2014.12.11 20:56:16
@polyvinyl:
Annyira fel vagyok háborodva, hogy már írtam is levelet:
- André Goodfriendnek
- Richard Fieldnek
- Daniel Cohn Benditnek
- Dániel Péternek
- Mohácsi Viktóriának
- Sophie in 't Veld-nek
- Kim Lane Scheppele-nek

Európa aiutaci!!!!!!!

El lesz intézve a valagatok aljas fasiszták!
Gáz, áram, élelem nincs, szögesdrót, vizesárok, taposóakna lesz Ukrajna keleti határán. Uniós pénzen épül az ukrán műszaki határzár. Ukrajna lesz az új Észak-Korea, amire a saját eszméit ha kell, akár erőszakkal is terjesztő Nyugat már az áldását is adta? Most akkor hol…..
Scarlet Crusade 2014.12.10 19:42:15
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang:
Maradjunk annyiban, hogy demokratikuasan is el lehetett volna zavarni az előző vezetést- nem kellett volna puccsot szítani a medve barlangja előtt.
"Ha nagyon ruszki honban akarnak élni, akkor üljenek fel egy vonatra, csak a másik nemzet határát ne tologassák ízlés szerint."- baszod, Caucescu büszke lenne rád.
"...és háborút indítottak."- ecsém, te még nem láttad milyen az amikor a ruszkik háborúznak..ez max egy proxy war.

Az oroszok ravasz gazemberek, de azért a mostani ukrán (?) vezetés se piskóta....ne ess már túlzásokba.
Esküszöm nem akarok geci lenni, de könyörgöm, ha ma Magyarországon valaki azt hallja, hogy Horti angyalai, nem Horti Gábor új műsorára gondol, hanem arra, hogy ez biztos egy kémfilm az egykori kormányzóról, aki nőket beszervezve igyekezett titkokat kiszedni az ellenséges…..
Scarlet Crusade 2014.11.28 16:51:15
@fannó:
Témához hozzátenni nem tudsz, uh mehetsz haza- anyád csörgött, hogy betonozzátok a disznóólat, elkél a segítség.

Na erre gyere vissza.
:)
Scarlet Crusade 2014.11.28 18:04:59
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
Te szegény hülye...szerinted a hsz- mennyisege szamit valamit? Van annak a bolygónak neve is ahol élsz?

16642 hsz részedről, gratulálok, megnyerted a Lófaszjóskák Megye III/B Hozzáböfögési Versenyét!

Orbánmajma:))))))
Mi vagy te, látnok? Gyurcsók József legjobb tanítványa? Na, igyál még Unicum-ot, hátha okosabb leszel aztán hanyagolj engem te fotel-forradalmárba oltott presszócigány.
Scarlet Crusade 2014.11.29 00:32:43
@Bloodscalp: Többre mint te, ti. én nem a neten élek.
Nem baj, itt legalább vannak barátaid- igaz csak virtuálisak, de neked az is elég.
  A rendőrség annyira aggódik a lányokon tett erőszakos cselekmények elszaporodása miatt, hogy a pécsi oktatóvideók után a vasi rendőrök is odatették magukat az ügyben. „A tapasztalatok azt mutatják, hogy a megelőzésben a női metakommunikációnak óriási szerepe van. A…..
A gyarmatosításnak sok formája van. Az első időszak primitív portugál, spanyol, angol, holland, belga, francia, orosz gyarmatosítói odamentek, elfoglaltak, leöltek, kiraboltak. Utálják is őket a világban. Sőt mostanában küzdhetnek a sok kedves afro-afrikai, berber, arab, karibi…..
Scarlet Crusade 2014.11.21 11:05:19
@Könnyen elkaptuk, uram!:
Szerintem vissza kellene hozni a régi komcsi hagyományt, miszerint 9 előtt nincs pia.

A kommentjeidre is jó hatással lenne hidd el.

Sőt, szvsz en bloc abba kellene hagynod az italozó életmódot- nem tesz viccessé.
Isten hozott a politikai sci-fi világába, drága Magyarország! Orbánviktori szóhasználattal élve, de egyáltalán nem arra gondolva, amire ő. Ha közelebbről nézem, nem sci-fi ez, hanem egy silány minőségű horror. Ám mióta már régen nem ugyanazt a filmet nézem, mint a magyar…..
Scarlet Crusade 2014.10.22 11:10:13
@Egéridomár: Öcsém,csak gondoltam szólok, hogy a neuropátia szót helytelenül használod.

PS: higgadj le, nem kell minden baromságon agyfaszt kapni.
:)
Scarlet Crusade 2014.10.22 11:29:09
@cenzuratroll bosszanto:
Szvsz el kellene járnod sprotolni/csajozni/meditálni/kezeltetni magad.

Mi a fenéért vagy ennyire feszkós? Itt adod ki a dühödet, vagy a frusztrációdat?

Rossz nézni amit csinálsz ember...
Scarlet Crusade 2014.10.22 12:23:15
@Emmanuel Goldstein:
Ott a pont!
:)
Interjúsorozatunk második részében egy Kárpátaljáról származó ukrán állampolgárt kérdeztünk a jelenlegi ukrán helyzetről. A sorozat első interjúja itt olvasható. Interjú Csonka Krisztiánnal 2014. szeptember 18. Bemutatnád magad röviden? A nevem Csonka Krisztián.…..
Scarlet Crusade 2014.09.26 08:22:44
@Fekete Pestis: persze, persze; gondolom forrást is tudsz idézni, hogy a ruszkik lőtték le a repülőt...
Csak a kiegyensúlyozott tájékoztatás ürügyén jegyzem meg, hogy nagyon nagyon nagy a kussolás ebből a szempontból..ha minden kétséget kizáróan a szeparatisták lőtték volna le, akkor szerinted nem ezzel lenne tele a BBC, CNN, Népszabadság szentháromság? Dehogynem...
A srác pedig finoman szólva sem nevezhető pártatlannak, amivel semmi gond nincs demokrácia és szólásszabadság van - csak ne fogadjunk már el minden fenntartás nélkül egy 25 éves tacskó véleményét.

PS: szép nick-ed van főnök
Bite Bakery Café Nyugati. Jó lokáció, rengeteg ember, érdekes szendvics a kirakatban. Perec szendvics. Nagyszerű ötlet, de sajnos én kakaós csiga „vadászaton” voltam, így a perec szendvicset nem kóstoltam. Míg mielőtt a Bite rajongók lerohannának mindenféle kommenttel,…..
Scarlet Crusade 2014.09.04 19:18:42
@tibee: Egyetértek, Vajda-féle Pékmühely büntet, és nincs sem túlhype-olva és felül árazva mint a fenti " lokáció"...

Lokáció -uram irgalmazz, mivé lesz ez a világ?!
Délkelet-Ukrajnában a lakosság elűzése, a kisebb települések és a bányák szétrombolása az amerikai Chevron, valamint a brit Shell földgáz- és palagáz-kitermelési koncessziójának érvényesítését könnyítheti meg. Egyre nagyobb ellenállással találja magát szemben az…..
Scarlet Crusade 2014.07.13 19:46:26
@flamer: Maradjunk annyiban fater, hogy orosz békefenntartók voltak ott. Ők is csak azért, hogy a két oldal ne szedje egymást darabokra.

És még vmi: azért mert vki nem a puccsal hatalomba kapaszkodott "ukrán" (hahahaha) oldal pártát fogja, azért annak "..torkig ott van Putyin fasza"?

Kicsit rá vagy cuppanva erre a fasz-kérdésre..nem vagy te buzi? Ne értsd félre nekem nem gáz, csak hát ha szopni akarsz arra ott volt a Pride...
Izrael szombat hajnalban folytatta a légitámadásokat a Gázai övezetben. A legnagyobb robbanásban házak semmisültek meg, a város utcáit hatalmas porfelhő lepte el. Az öt napja tartó zavargásokban a palesztinok közel hétszáz rakétát indítottak Izrael irányába, ám ezek egy…..
Scarlet Crusade 2014.07.12 21:24:14
@paroma: MOndd csak hol olvastál tőlem olyat, hogy tudom mi a megoldás? Sehol.
A fennkölt igazság mindentudó szerepében inkább te pózolsz öcsém, pedig nagyon nem áll jól.

Nincs béke az olajfák alatt, és addig nem is lesz amíg a két nép ki nem irtja egymást hála neked Miss America. Végül, engedj meg 2 gondolatot:

1. Használj ékezetes betűket, mert gyorsan megkapod, hogy a zsidó dezinformáció-kommandó tagja vagy.
2. Iránt hagyd ki a képből szerintem, mert ezerszer normálisabb/békeszeretőbb nép mint a zsidó.
A Clinton Foundation rendezvényén a 19 éves Nova Bajamonti a könnyeivel küszködve adta elő problémáját: "Splitben, Horvátországbn születtem. Öt évesen kerültem Amerikába. Semmiféle hivatalos iratom nincs, így nem vállalhatok legálisan munkát, nem szavazhatok, nem tudok lakást…..
Scarlet Crusade 2014.04.20 09:33:49
@lobster thermidor: Segits nekem homar, kik azok a "nehany 100 millio"-k?
Csak azert mert az USA-ban van kb 300 M ember...

Koszi
Mint az sokak számára ismeretes, (ismét) megköttetett az a mindent elsöprő ellenzéki megállapodás, ami meghiúsíthatja fidesz nem csak hogy háromnegyedes, de akár az öthetedes, sőt, jó esetben még a hétkilencedes győzelmét is a tavaszi országgyűlési választáson. Most, hogy a…..
Scarlet Crusade 2014.01.18 13:46:32
@Viktor Mutyin: Anyád volt a kedvenc kurvám Marrakesh-ben.

Te jó isten, ő aztán tudta hogyan kell fényezni a bohócot.

:)
(idézet)
Az ellenzéki képviselők többsége biztosan nem. Pedig ezek az emberek élete, gerekeik boldogulása múlik rajta. Mert ha tényleg szívükön viselnék a kormányzati politika veszteinek érdekeit és tényleg kormányozni akarnának, hogy javítsanak az ország és lakóinak helyzetén akkor…..
Scarlet Crusade 2014.01.11 10:53:40
@én már a fény gyermeke vagyok:
"..Fideszesből még sosem fejlődött ki ember."

Bezzeg kommunistából milyen jóféle emberszabásúak fejlődtek ki igaz-e?

Csak így tovább te szemellenzős bolsevik.
:)
Egy főleg amorális hatalomtechnikusokból, gengszterekből, egoista kizsákmányolókból, dilettánsokból, gerinctelen nyaloncokból, kisebb részt pszichopatákból, küldetéstudatos nímandokból és karrierista yuppiekból álló banda megszállta az országot, mert megszállhatta: ennek…..
Október elsejétől kezdődjön meg a lakóházak és az érintett területek kiürítése, amelyet október 10-ig be kell fejezni - rendelte el a csehszlovák szudétanémet területek lakosai számára a müncheni egyezmény. Amíg a helyi lakosság többsége üdvözölte a német diktátumot,…..
Némi hezitálás után úgy döntött a stáb, hogy Gy. Ferenc akciója mellett nem lehet elmenni akkor sem, ha az színtiszta politika, amelytől mi, mentálisak, próbálunk annyiban távol maradni, hogy csak gazdasági vonatkozásában foglalkozunk vele. De. Teszel-veszel nyáron, szeled a…..
Scarlet Crusade 2013.08.08 14:47:59
@Támasz:
Javitson ki ha tevedek, de mintha egy hajoban evezene a bikicsunaj es a locskaszaju a ludmillaval.
Uh a kifizetohely meg mindig a Jokai utca.

:)
Scarlet Crusade 2013.08.08 14:58:24
@Mikulka2:

Szeretnem ha tetelesen cafolna, hogy nem egy hajoban eveznek.

Sok sikert.
:)
Scarlet Crusade 2013.08.08 15:09:47
@nandras01: Toled nem varunk el semmit, ti agyhalott zombikkal nem tudunk vitatkozni.

Szvsz nyiss cukraszdat Becsben, ill menj Kertesz Akos utan Gerendas Peter notakat dudolgatva...

:)
Szélsőséges, gyűlölködő jelképek nélkül, némi jóindulatot jóhiszeműséggel párosítva próbáltunk meg egy lassan elszaródni látszó ügynek utánamenni. BRÉKING: A posztot szlovákul is olvashatjátok!!! Rámírt a Facebookon egy peredi srác, beszélgettünk röviden,…..
Scarlet Crusade 2013.05.29 16:11:29
@Csehszlovák Kém:
..es ez komolyan erdekel vkit hogy totul is lehet olvasni?