Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hevelina

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor megszületik egy gyermek, senki sem figyelmeztet minket, hogy egy nap majd a játszótéren találjuk magunkat, és nem csak nézőként, hanem aktív résztvevőként – néha még kaszkadőrként is! Ez a csodálatos kis szabadtéri szappanopera tele van buktatókkal, meglepetésekkel és olyan humoros…..
A gyerekjátékok választása során minden szülő célja, hogy biztosítsa gyermekének a legjobb és legbiztonságosabb játékokat. Azonban sokszor nehéz eligazodni a széles választékban, illetve fontos tudatosan dönteni a biztonsági normák és az apró alkatrészek szempontjából. Ebben a bejegyzésben…..
  A kisgyermekekkel való tömegközlekedés komoly kihívásokat rejthet magában, de megfelelő előkészítéssel és néhány hasznos tipp betartásával könnyedén átvészelhetővé tehető. Ez a blogbejegyzés részletesen bemutatja azokat a szempontokat, melyeket érdemes figyelembe venni, ha buszon, villamoson vagy…..
  A megfelelő babakocsi kiválasztása nem könnyű feladat, mivel számos tényezőt kell figyelembe venni. A biztonság, kényelem és funkcionalitás mind olyan kulcsfontosságú aspektusok, amelyeket mérlegelni kell, mielőtt döntést hoznánk. Ebben a blogszakaszban részletesen megvizsgáljuk a…..
Az autós gyerekülés kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amit egy szülő meghozhat a gyermek biztonságos utazása érdekében. Az ülés kiválasztása során számos szempontot figyelembe kell venni, beleértve a gyermek életkorát, magasságát és súlyát. Az alábbiakban bemutatom a legfontosabb…..
  Képzeld el: a nappalid egy bábeli zűrzavarra hasonlít, a konyha olyan, mint egy egyiptomi labirintus, és a fürdőszoba kész veszélyzóna. Ne ess kétségbe! Ebben a blogposztban megmutatom, hogyan teheted otthonodat gyermekbiztossá olyan egyszerű trükkökkel, hogy a kicsik csak a macskát…..
Az autós utazások kisgyerekekkel igazi kalandok lehetnek, de csak akkor, ha megfelelően felkészülünk rájuk. Az egyik legfontosabb dolog, amit figyelembe kell venni, az a biztonság. Sokan hajlamosak azt hinni, hogy csak beültetjük a kicsit az autóba, és már indulhatunk is, de ennél jóval több…..
Ahogy minden szülő próbál túlélni a pelenkák kimerítő harcterén, a szobatisztaságra nevelés igazi mérföldkő lehet. Míg a játszótéren rohangáló aranyos gyerekekre mosolygunk, titkon reméljük, hogy a miénk is hamarosan leveti a pelenkáját, és beiratkozik a nagyfiúk és nagylányok klubjába. De hogyan…..
Ahh, a tikkasztó nyári nap sugarai és a hívogató vízpart! Minden kisgyerekes szülő szeme előtt ott lebeg a kép: a kincset érő családi pihenés órái a strandon, ahol mindenki boldog és elégedett. Mielőtt azonban ebbe a kánikulai álomba fejest ugranánk, ne feledjük: a való élet néha máshogy alakul. De…..
A konyha a ház szíve, ahol édes és sós csodák születnek. De amikor kisgyermek is részt vesz az étel elkészítésében, a konyha egyenesen vidámparkká válhat – tele mókával, kiszóródott liszttel és persze néhány helyen egy-egy vastagon kilapított banánnal. Hogyan tudunk biztonságosan és élvezetesen…..
  Van egy jelenség, amiről talán már hallottatok: a vezető póráz. Nem, nem egy új kutya divatőrt követünk, hanem egy eszközt, ami a kisgyermekes családok életét könnyítheti meg. Ezt a legújabb szuperhőst, ami a balesetmentes közlekedést hirdeti, most részletesen kivesézzük. Mi fán terem a vezető…..
Mire jó a babaelőke az etetés során?   Az egyik legaranyosabb dolog, ami egy újdonsült szülőt foglalkoztat, az a babaetetés. Ahogy a kicsi elkezd ismerkedni a szilárd ételekkel, ez nemcsak a baba, hanem az egész konyha számára is egy kaland. A babaelőke, bármilyen aprónak és jelentéktelennek…..