Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lénárt Dávid

38 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megkezdődik a rájátszás utolsó előtti fordulója a NASCAR két legnagyobb kategóriájában is. Vasárnap este akár két bajnoki döntős pilótát is üdvözölhetünk. Fotó: Meg Oliphant/Getty Images Természetesen mindegyik szériából 1-1. Ehhez azonban a legjobb 8 mezőnyéből kell nyernie valakinek. Nem lenne…..
A talladegai száguldást követően az Xfinity Seriesben és a Cup Seriesben is már csak egy futam van hátra és eldől, kik lesznek a legjobb 8 mezőnyében. A továbbjutásért azonban az idei naptár egyik legnehezebb pályáján kell helytállni, a Charlotte Motor Speedway ROVAL nyomvonalán. Fotó:James…..
Eseménydús három versenyt láthattunk a hétvégi, Pocono Racewayen megrendezett versenyhétvégén. Fotó: Jonathan Bachman/Getty Images CRC Brakleen 175 - Truck Series Ismét Corey Heim dominanciát láthattunk a Truck Seriesben. A poconoi verseny 70 köréből 55-öt töltött az élen. Még a NASCAR futamok…..
A híres háromkanyaros oválpályán mindhárom NASCAR széria versenyezni fog a hétvégén. A chicagoi utcai versenyt követően mégjobban leszűkült a rájátszásba kerülő pilóták köre. Fotó: Sean Gardner/Getty Images Pocono Raceway Helyszín: Long Pond, Pennsylvania Épült: 1968 Hossza: 2,5 mérföld…..
A hétvégén megrendezésre került az Xfinity Seriesben a The Loop 110, a Cup Seriesben pedig a Grant Park 165. A szombati verseny a tervezett szerint alakult, vasárnap azonban eluralkodott az őskáosz; a tegnapi események még pár hétig biztos a köztudatban lesznek. Fotó: Jared C. Tilton/Getty…..
Ezen a héten Chicago utcáin köröz a NASCAR mezőnye, az Xfinity Series és a Cup Series egyaránt visszatér a tavalyi sikerek után. Az eheti előzetesben a múltheti, nashvillei forduló és az előttünk lévő versenyek kerülnek kielemzésre. Fotó: Sean Gardner/Getty Images Múlt heti események Truck…..
Hosszú idő után mindhárom NASCAR szériát látjuk versenyezni a hétvégén. SciAps 200 Christopher Bell nagy esélyesként érkezett az Xfinity Series new hampshire-i fordulójára. A Joe Gibbs Racing pilótája eddig 3 indulása során háromszor az élen végzett. A verseny jól alakult számára, az utolsó…..
A "Magic Mile"-on folytatódik a NASCAR menetrendje. HyVee Perks 250 A gumikezelés fontos tényező volt a szombati Xfinity Series versenyen. Az iowai aszfaltcsík nem kegyelmezett a Goodyear abroncsainak. A futam során gyorsan, de hatékonyan kellett körözni. Ezekhez a körülményekhez Sam Mayer tudott…..
Heti NASCAR 18. versenyhét - Iowa 2024.06.14 17:09:17
Új pályán debütál a NASCAR Cup Series, a pattogatott kukorica remek választásnak bizonyul a futam mellé. Zip Buy Now, Pay Later 250 Ha egy üzlet beindul... Shane van Gisbergen sikerszériája a (helyi idő szerinti) szombati napon is folytatódott. Bejutott az időmérő második szakaszába, ott adott…..
A napsütötte Sonoma Valley szőlőültetvényei között, a Sonoma Raceway-en folytatódik a NASCAR szezon. A kihívást jelentő pálya évről évre próbára teszi a versenyzőket, akiknek a szűk kanyarokat és a meredek emelkedőket kell a lehető legjobban abszolválni. Toyota 200 Mondanunk sem kell, belenyúlt az…..
Különleges hétvége jön, a NASCAR mindhárom szériája versenyzik, de nem ugyanazon a helyszínen: az Xfinity Series a Portland International Racewayen, a Truck és a Cup Series pedig a World Wide Technology Racewayen. North Carolina Education Lottery 200 A múltheti versenydömpinget a Truck Series…..
A NASCAR következő állomása a Charlotte Motor Speedway lesz, ahol megrendezik az év leghosszabb versenyét. Wright Brand 250 North Wilkesboroban a Truck Series - a Cup Series-zel ellentétben - pontversenyt rendezett. A futam nem volt könnyű egyik pilóta számára sem. Az anyatermészet ismét…..
  A tavalyi nagy siker után idén is North Wilkesboroban küzdenek meg a pilóták az 1 millió dollárért.   Buckle Up South Carolina 200 Újabb dinnyeáldozat a darlingtoni éjszakában. Magyar idő szerint 1:30-kor kezdődött volna a futam, azonban az esőzések miatt hosszú órák kellettek várni, mire a…..
  A történelmi futam után elérkeztünk a NASCAR egyik legikonikusabb pályájára, a Darlington Racewayre. Ha még nem hallgattad a 3 versenyhétvégét kibeszélő podcastot, ITT van rá lehetőséged. Heart of America 200 A bajnokesélyes Corey Heim nagyszerű futamot ment Kansasben. Az 134 körös futam 70.…..
  Kansesben mérkőzik meg újra a Cup Series és a két hétig szüneten lévő Truck Series.   BetRivers 200 Ryan Truex tavaly megszerezte első Xfinty Series győzelmét a Dover Motor Speedwayen. Azóta 5 futamon versenyzett, de még csak az élen sem sikerült lennie. Történt ez a múltheti, doveri forduló…..
Heti NASCAR 11. versenyhét - Dover 2024.04.26 16:07:00
  A híres Monter Mile-on folytatódik a NASCAR szezon, nagy visszatérővel és egy debütáló pilótával.   Ag-Pro 300 Múlthéten Talladegában járt az Xfinity Series mezőnye és ha már ott voltak, versenyeztek is. Egy klasszikus superspeedway futamnak lehettünk szemtanúi. Több, mint 300 km/h-ás tempóval…..
  A Talladega Superspeedwayen folytatódik a NASCAR alapszakasza.   SpeedyCash.com 250 Kyle Busch ismét nyerni "jár le" a Truck Seriesbe. A múltheti, Texas Motor Speedwayen rendezett versenyen ismét elsőként intették le. Zsinórban negyedik, összességében hatodik győzelmét szerezte ezen a pályán a…..
Heti NASCAR 9. versenyhét - Texas 2024.04.12 19:03:10
  Tavalyhoz hasonlóan idén is csak egyszer versenyez a NASCAR mezőnye a Texas Motor Speedwayen, most azonban nem a rájátszásban, hanem az alapszakaszban.   Long John Silver’s 200 A NASCAR egyik legikonikusabb pályáján, a Martinsville Speedwayen nem maradhatott ki egyik kategória sem. Christian…..
  Nincs megállás, a NASCAR Richmondban húsvétozik, a legnagyobb örömünkre.   Tartalom Xpel 225 Focused Health 250 EchoPark Automotive Texas Grand Prix Richmond Raceway Extra: Kevin Harvick utolsó futamgyőzelme NASCAR futam húsvétkor ToyotaCare 250 - Xfinity Series Toyota Owners 400 - Cup…..
  Az őrült bristoli verseny után megrendezik az év első road futamát.   Tartalom WEATHER GUARD Truck Race Food City 500 Circuit of the Americas Road versenyek az idei szezonban Aktív road futamgyőztesek a mezőnyben XPEL 225 - Truck Series Focused Health 250 - Xfinity Series EchoPark…..
  Las Vegas után a bajnoki döntő helyszínére érkezik a NASCAR mezőnye, ahol egy újabb pilóta kerülhet be a rájátszásba.   Tartalom Victoria's Foundation 200 The LiUNA Pennzoil 400 Phoenix Raceway Extra: Jeff Gordon kiegyenlít a Phoenix Racewayen Call811.com Every Dig. Every Time. 200. -…..
  Las Vegasban rendezik a NASCAR harmadik versenyhétvégéjét, ahol már nem a draft és az egész futamon át tartó szélárnyékozás lesz a főszereplő. Túl vagyunk a NASCAR Cup Series utóbbi évének egyik, hanem a legemlékezetesebb utolsó körén. Busch, Blaney és Suarez egymás mellett ért célba. Végül…..
  Daytona után újabb nagy sebességű pályára látogat a NASCAR mezőnye. Eseménydús szezonnyitón vagyunk túl. Az előrejósolt eső sajnos megérkezett, így borult a menetrend. A Daytona 500-at egy nappal később kellett megrendezni. Eddig nem kedveznek az égiek Amerika legnépszerűbb autóversenyének, de…..
  Véget ért a visszaszámlálás, hétvégén megkezdődik a NASCAR 2024-es szezonja! A hagyományoknak megfelelően Daytonaban indul útjának az év első pontszerző futama. Fontos volt kiemelni a 'pontszerző' szót, hiszen a mezőny már teljesítette az első versenyét, a Clasht. A Los Angelesben rendezett…..
Két szezon közt több lehetőség van arra, hogy közelebbről is megismerjük a NASCAR Cup Series csapatait. Most az egyéni bajnokot adó Team Penkse-t vessszük górcső alá. Fotó: NASCAR MEDIA A Kapitány Roger Penske, a csapat alapítója 1937-ben született az ohioi Shaker Heightsban. Az autósportba…..