Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzsotto

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 avagy hogyan veszítsünk el egy pasit tíz nap alatt mindent három nap alatt Ez a post Storm barátunk tollából olvasható most egy nem is annyira egyszerű témában. A minap Pearl Harbor rejtélyén kaphattunk hajba a társblogon. A nagy számú (200+) és igen értékes komment hegyek jót tettek a témának.…..
Ilyen szűk körben bevallhatjuk, hogy az „ír” nemzetnév hallatán még mi, a military iránt kiemelt érdeklődést tanúsítók is hamarabb asszociálunk a legendás fekete sörre, a géppuskalábú táncosra vagy akár a – sajnálatos módon szinte nyom nélkül eltűnt…..
dmarci barátunk, aki olvasónak lelkes, ám kommentelésben egyébként nem valami szószátyár keresett meg ezzel a cikkel, amely jónéhány feldolgozást megélt már. Hogy mennyit? Megnéztem például, hogy az Amazon hány találatot ad Entebbé-re. Százötvenhármat... csak könyvből, meg…..
by CN & SchA Contrary to what amateur fascists think, the really successful military elites encourage discussion, train mid-rank officers to react independently, and discourage yelling, steroid use and macho bullshit in general. Gary Brecher / War Nerd Már megint itt egy agyondícsért film,…..