Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Livilla

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Kis falka a barlangban 2009.04.27 17:49:00
Jelenlegi lakhelyemhez bérlés útján jutottam. Mikor rogyásig pakolt 323-asommal december közepén végre megérkeztem, olyan fáradt voltam már, hogy a háztulajdonos néni kérdésére, miszerint - Istvánkám, lenne itt egy kutya is, nem tudjuk hová tenni, maradhat? - már csak egy…..
Livilla 2009.05.12 13:34:00
@davidson: Én azt remélem, te purcansz ki. Seggfej.
Livilla 2009.05.12 13:37:27
@Fiat 130: Miért nem ivartalanittatod???
Jegyzet a pénzügyi válságról   Dehogynem! Független elemzők tucatjai, legendás befektetők és az egész blog-szféra évek óta arról ír, hogy az amerikai pénzügyi rendszerben nagy bajok vannak. Még az összeomlás időpontját is elég pontosan előrejelezték. Az ingatlanpiaci…..
Livilla 2008.10.02 12:28:09
Az Unicreditbank lesz nálunk az első bedőlő???

ecoline.hu/piacok-gazdasag/20081001_unicredit_csod.aspx

"Az Európa egyik legnagyobbjának számító pénzintézet részvényeit hétfőn is, kedden is ki kellett venni a tőzsdei forgalomból, a bekövetkezett árfolyamzuhanás miatt - írja Földvári Zsuzsa, a HVG bécsi tudósítója a HVG.hu portálon.

Az ezermilliárd eurós mérlegű óriásbank körüli (fizetésképtelenségről szóló és vezérigazgatói szinten cáfolt) negatív híresztelések azt követően robbantak ki, hogy éppen csak sikerült megakadályozni a német Hypo Real Estate nevű bank összeomlását, amelyben az Unicreditnek komoly a kintlevősége.

Az Unicredit Magyarországon is komoly bankhálózattal rendelkezik. Amennyiben meginogna, olasz, német és osztrák állami támogatásra is számíthatna. Ausztriában 20 ezer euró összegig garantálja az állam a takarékbetéteket, de a hatalmas ügyfél állomány miatt elhúzódó folyamattal lehetne számolni.
A magyar érdekeltségekre fizetésképtelenség esetén az Országos Betétbiztosítási Alap számlánként 6 millió forintos értékhatárig áll jót, egymillió forint feletti betétnél 10 százalékos önrész mellett. "

Mivel ilyet már rég (nem) láttatok. Ez most brutálisra sikerült egy kicsit. Nem fogom sem lefordítani, sem kommentálni.Fordítás: Hannibal Barca  Oil spikes $25 a barrel on anxiety over US…..
Vastagbőr Négy mancs vs. libamáj 2008.09.03 08:00:00
A Négy Mancs egy osztrák környeztvédő szervezet (VIER PFOTEN), melynek több országban vannak irodái és helyi képviseletei. 1988-ban alapították Bécsben. "A VIER PFOTEN/NÉGY MANCS számára fontos, hogy Brüsszelben esetleg az egyes grémiumokban való jelenlétével, célzott…..