Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BányászDoris

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bátran jussak eszedbe és a kompániámat akkor is keresd fel, amikor úgy érzed nincs szükséged segítségre csak egy kicsit utól kellene érnéd magad, avagy időt szentelni a gondolataidra! Hisz nem is vagyok segítő, talán kísérő sokkal inkább! Van egy rossz hírem is: a magad utolérése nem történik…..
Doris Kompániája ősanya? 2024.08.15 18:03:09
Ősanya címke? Vagy inkább milyen a te ősanyád? Ez itt a kérdés! Ha neked is motoszkál ehhez hasonló gondolat a fejedben (leginkább sajnos úgy, hogy elég jó anya vagyok-e?), akkor gyere hozzám, mert megállítjuk az anya időt és leszünk csak Én-ek. (Bizony az ének!) Szóval leszünk egy kis…..
Ezt a dalt is posztolhatnám és No comment: https://www.youtube.com/watch?v=TdrL3QxjyVw   Esetleg hallgasd míg végig kísérlek azon a visszatekintésen ahogy Én éltem a Trezyben. Ahhoz hogy megírhassam segítségre volt szükségem, ezért Gyöngyi Annamária barátnőmet kértem meg, hogy kérdezzen engem,…..
Doris Kompániája Sarokkövek 2024.07.03 13:24:53
    Nekem a sarokkövek azok a dolgok amik úgy kibillentettek a medremből, mit annak a rendje.                      Olyanok amibe bele lehet halni, innen tudom, hogy élni nem magától értetődik. Életben lenni nagy dolog, egy nagy Erő!    Ha itt, ennél a pontnál megállunk egy kicsit és engedjük, hogy…..
Vannak jelmondataim, a nagy gyermekeim jegyzetelik is őket vagy éppen számon kérik itt ott rajtam, jogosan. No, de ma és a napokban amióta megszületett a kompánia blog ötlete kíváncsian fordultam az életféle, "hallám" most mit mutat? Vonatoztam hazafelé azzal az izgatott érzéssel, hogy valami…..
A barátság nagy kincs, a jó barát szavai/tettei hatnak ránk, sokszor csodásan, sokszor szívbe markolóan. Igen, a barátság nagy kincs, sok mindent köszönhetek én is a barátaimnak, a jókor és jól elhelyezett mondataiknak, tanácsaiknak, tapasztalataiknak, de csalódásaim legmélyebb bugyraiba is általuk…..
Doris Kompániája Trëzyről 2024.06.25 07:06:40
13 évig volt egy vállalkozásom Erdélyben mely saját életem aktuális szakaszának kínnyomásából született. Fontos része az életemnek, azért osztom meg itt, mert a videó segítségével jobban megismerhettek.    Te, aki egyedül érzed magad a gondolataiddal, jól esne, hogy meghallgasson valaki akivel…..
Doris Kompániája BEVEZETÉS 2024.06.24 17:15:47
Doris kompániájába   avagy kenyeres-pajtás és társalkodónő leszek ezennel, ha az élet is így akarja.   Most 2024. június 23. – án a nyári napfordulóval megszületett az új feladatom, ahol magam adom. Miért? Mert az ember önmagában nagyon kevés, ezért kompániára van szüksége.   De kezdjük az…..