Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pepipapa79

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remélem vártátok már a blog visszatérését! Sok minden történt mióta nem találkoztunk - legalábbis velem, meg úgy a világban általában -, és ne felejtsük ezek sokaságából máris történelmi fotók lettek, amiket néhány év múlva már be is lehet mutatni a blogon ;). A forróságnak is vége, úgyhogy vágjunk…..
pepipapa79 2015.09.08 20:05:06
B.Cs. nem fizetett időben, hát szerződést bontott vele a T-online. Megteheti, megtette. De vajon megéri egy több éve nagyjából rendszeresen fizető, nem panaszkodó, türelmes ügyfelet elveszteni?Íme egy levél. A T-online szamla@-ának küldtem ma, elküldöm nektek is, hátha jó lesz…..
Zoli a lenti levelet dühében küldte a BKV-nak, de biztos benne, hogy semmi sem fog történni. A forgalomirányítónak dolga volt, úgyhogy nem engedte el a gyermekmentőt, mert az csak kék lámpát használt sziréna helyett. Egy felháboritó és gusztustalan történetre szeretném a…..
Akárhogyis csócsálja a Homár, nehéz belátni, mi köze van az államnak a csomagküldéshez. Amíg azonban nem hogy nem adják el a Postát, de piaci versenyt sem teszik lehetővé ("majjövőre"), még ilyen váratlan fordulatok is érhetik az embert, ha betéved egy eldugott (?)…..
A hipermarketek népszerű rekámújságos trükkje nem jött be a Penny Marketnek: a Gazdasági Versenyhivatal elmeszelte, mert az egyik meghirdetett termék nem volt kapható, a másikat pedig nem a meghirdetett áron árulta az áruházlánc. Részletek az Indexen. update von jackyll: Mostanában…..
Gábor  szerencsétlen Netpiacos rendelése három hónapnyi várakozás után ugyan, de megoldódott. A poszt megjelenése után jelentkezett nála az ügyfélszolgálat, amiben  leírják hogy nem értik, mi történhetett, de ígéretet tesznek a pénz visszafizetésére: Ugy tunik,…..
pepipapa79 2008.09.11 08:20:14
Gábor a jelek szerint beszopott egy ordas uzsorakamatot a BankPlusnál. Túl aprók voltak az apróbetűk, tényleg létezhet ilyen konstrukció? 2006 májusban vettem egy használt gépjárművet, sajnos csak hitelre, és mivel sürgősemn kellett, ezért nem nagyon tudtam válogatni az…..
Megérkezett a világ első e-papírral készült újságborítója. Ha a technológia elterjed, annyi előnye sem lesz a nyomtatott újságoknak, mint eddig, vagyishogy ott legalább nem folyik ki az ember szeme az agresszíven villodzó hirdetésektől. Erre vártunk olyan fenemód? Tessék: ..
Semmi pánik, a legutóbbinál rövidebb és átláthatóbb Dagályos poszt következik, de a lényeg most is ugyanaz: vagy maguk a pénztárosok sem tudják követni a sokféle belépő rendszerét, ezért aztán össze-vissza adják el azokat, vagy csak kihasználják, hogy a vendégek nem értik,…..
Azt hallucinálta a Homár, hogy a 21. századi internetalapú bürökrácia végre elszakad a papírtologatástól, de természetesen naiv illúzió ez csupán. Az évszázadokra nyúló pecsételési fétist nem lehet egykönnyen kiírtani, értékes munkahelyek szűnnének meg, ha nem kellene…..
pepipapa79 2008.09.10 08:48:30
Gergő egy igen érdekes reklámozási stratégiára hívta fel a Homár és az Interspar figyelmét. A "másik mosópor szindróma" 2008-as megfelelője ezek szerint, ha kiírják, hogy szerintük egy másik hipermarketben mennyibe kerül a termék. A Homár óvatos tippje szerint már az…..
Az Invitelnél hosszúra nyúló, izzadságszagú meetingeket tartanak, hogy újabb és újabb kreatív módszerekkel fogjanak maguknak új előfizetőt. Legutóbb a "keressünk idős hozzátartozót és másszunk be hozzá az ablakon" tervezet került elfogadásra, elsőnek a 304310036…..
János nem volt olyan sikeres, mint múltheti legós versenyzőnk. Családjával a salgópolcok vadonjában cserkészett, amikor váratlanul rájuk rontott egy megvadult árufeltöltő. A fékevesztett alkalmazott targoncájával lányának repítette a bevásárlókocsit, és elsodorta a babakocsit…..
Tiboirnak eszébe jutott egy elég prosztó lehúzás, amin utoljára a 90-es években keseregtünk, hogy vajon miért percdíjakat számolnak a mobilszolgáltatók, amikor minden eszközük meg van rá, hogy tök korrekten, a fogyasztás alapján lehessen fizetni. Egyszer régen volt egy nagy…..
Városjáró kapott egy lesújtó levelet a II. kerületi önkormányzattól, miszerint legkorábban jövőre, de inkább 2010-re várható csak, hogy felújítsák a Hűvösvölgyi utat: A Hűvösvölgyi út útfelújítására vonatkozó tervek  (a Budakeszi út Hidegkút között)…..
A Homár nagy barátja a pszichedelikus reklámoknak (ha lenne tenger ideje, biztosan csinálna villodzó animgifet Lady Vakolatból), úgyhogy csak bátorítani tudja a reklámügynökségeket, engedjék szabadjára kreatívjaik fantáziáját. Ne féljenek a butaságoktól, a butaság a barátjuk!…..
Viktor elkövette azt a hibát, hogy igényelte az akciósan az új számlához járó, ingyenes biztosítást, amit aztán duplán fizettetek ki vele. A történet folytatásában a bank elismeri hogy hibázott, de csak félig, majd újra megszivatja Viktort. Fenti történetem azzal…..
 Először csak ámuldoztunk azon - konrétan az Anya-fia erotikával reklámoz a Campona című posztban - hogy az ismert bevásárlóközpont titokzatos okból diáklánypornós öltözékben hetyegő mamával és zsenge fiacskájával próbálta odavonzani a vevőket az…..