Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EgymasikTom

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugorjunk le Agárdra, csörgött rám Zsolti szombat reggel. Jön a Ronyó is, kecsegtetett, továbbá hogy Agárdon jó kis amerikaiautós találkozó van, ahol kiállít Hot Rodos Ricsi, aki majd a Cougarom tetejét gyógyítja meg. Zsolti legalábbis azt mondja. Oké, nem kell kétszer mondani,…..
EgymasikTom 2010.07.18 05:58:10
@ADAM88: Egy "kicsit" altalanositottam, de hidd el nagyon erre fele mennek a dolgok itt is. Latok naponta elegszer embereket ot, tiz dollarokert tankolni a kutaknal. Hihetsz a BushDoctor-nak is.
A benzin ara onmagaban nem osszehasonlitasi alap. Van itt sok minden mas is.
Nem kell valakinek egy '99-es 3.5-os Chrysler 300M? Oreg magyare uj kora ota, mar odaadna $500.- -ert is csak valaki vigye a fenebe.
@SWITCH: Technikailag igazad van. Amikor azonban biztositast kell tenned az autora, akkor rogton azzal kezdi az agent, hogy hany ajtaja van, milyen szinu es hany hengeres a motorja?
Ha szerencsed van akkor a te autod egy ket ajtos, piros V6-os(V8-as), ami tulajdonkeppen lehet egy tobb mint tiz eves Olds Alero is, ami persze nem egy raketa , de a nyilvantartas szerin ez egy coupe. A negy ajtos valtozat biztositasa kb. a 1/3-a, fele lenne, mert az egy family sedan.
Ha megprobalnad nekik megmagyarazni, hogy hany ora van az oldal ablak keretevel meg a karosszeria tipusaval kapcsolatban, valoszinu, hogy egyszeruen csak visszakerdeznenek, hogy What a fuck is that?
Azt, hogy mi a te autod azt majd masok megmondjak meg neked a vasarlasanal, a biztositasanal, a javittatasanal, annak fuggvenyeben, hogy mennyire akarnak teged levenni.( Persze, hogy amennyire csak tudnak)
Ja, meg valami: mondja a portugal cimboram, hogy az o '89-es 'Stang-ja is sport kupekent van nyilvantartasban.
Pedig annak a kasznija aztan vegkepp olyan mint egy szedan, van ablak kerete is!:)
Átlagos forgalom Kután Lássuk először a térképet: Indonézia több mint tizennyolcezer szigetből áll. Ezek tekintélyes része persze csak kisebb-nagyobb sziklaszirt, de a sokféle népet és törzset nagyjából egy nemzetté kovácsoló ország alapterülete így is 1 900 000…..
Nem kis különbség, hogy úgy megy-e az ember a legnagyobb magyar amerikaiautó-találkozóra, hogy csak úgy elmegy, vagy hogy vesz magának egy 1968-as izomautót, és úgy megy el. Utóbbi esetben ugyanis kicsit beleássa magát a történelembe, és akkor úgy jár, mint én: nem azt játja,…..
San Diegóban jártunk az új Yamaha VMax tesztvezetésén, mely cikk holnap természetesen megjelenik. Addig is mutatnék néhány autós fotót, a legtöbbet természetesen a tijuanai kiránduláson készítettem. A mexikói határ Nincs bevallani valóm-sávjainak egyikében balról a harmadik…..
EgymasikTom 2008.09.05 01:51:46
Psziho baratom!
Latom, megtalaltal.
Igen belatom, volt egy tevedesem: a Chevy Silverado egyetlen kaphato diesel motorja 6.6 literes.Ma felnyitottam a hoodot es megneztem. De a 600cc extra meg nem indok a tulfogyasztasra. Megis tobbet eszik. Van egy '02 Ford F450- nk is muhelykocsi felepitmennyel, 7.3L V8 turbo diesel, auto. es az is az indokolatlan magas uzemanyag fogyasztas miatt lett kivonva a forgalombol.
Az amerikaiak tenyleg nem tudnak dieselt epiteni es kis meretu motorokat sem.
A harom ranger, amiket hasznalunk, mind 5spd. manual. Nagyon nem kell oket porgetni, van bennuk eleg ero, 3000 fole nemigen kell forgatni oket.Az alacsonyabb fogyasztasukba az kozrejatszik, hogy megfelelo illesztessel es nagyon vekony- 5W20 synt. motorolajjal jarnak.
Kulonben meg 9 eve elek Eszak- Amerikaban, 5 eve javitok diesel boom truck-okat (= darusautok), 8 eve van amerikai jogositvanyom a ket legmagasabb osztalyu es napi 168 km-t vezetek otthonrol a munkahelyemre meg vissza, amellett rovid ideig kamionoztam is, ugyhogy asszem eleg ami diesel fuel-t tankoltam mar eletemben.Ennyi tapasztalattal mar asszem, tudom mirol beszelek. De ha van meg kerdesed , add meg az e-mail cimedet, rengeteg fenykepem van a truck-okrol, boom-okrol es egyeb gepegrol amikkel dolgozom es javitok.
Maganhasznalatra egyebkent en is csak egy '99-es 2.0L-es Ford Contour-t tartok (Mondeo Europaban.) Automata es atlagban az is 10-et eszik benzinbol. Az erdekessege az, hogy ez az azon ritka peldanyok egyike, ami foldgazzal is mukodik gyarilag. Amig a masik madar napi aron $1.26,- ert tankolja a benzint, addig en 69 centet fizetek a foldgazert a kuton. Ha otthon tankolom a hazam gazvezetekerol akkor meg 50 centre sem jon ki egy liter natural gas. Tobbet nem fogyaszt belole, de erezhetoen gyengebb, nem igazan gyorsul. De olcso es en ezt szeretem. Es ugy ahogy minden masra is igaz Amerikaban: a legolcsobb a legjobb. (ezert viragzanak a Dollar Store-ok a Chinese bovlijaikkal.)
Es mivel a japan autok nem tartoznak az olcso bovli kategoriaba, valoszinu, hogy meg sokaig a nagy benzinpusztitok lesznek meg tobbsegben a nagy pofeteg amcsi seggek cipelesere.
Ó jaj, szegény, szegény Ford F150! A Dodge Ram-ben pedig mennyire bíztunk... Aztán gondoltuk, hogy na majd a Silverado! És a végén mi mással lazíthatnának, mint egy Ford Pinto vontatásával fejtetőn? Úgy látszik, vissza kell hozni az amerikai autós találkozók műsorába a…..