Regisztráció Blogot indítok
Adatok
autómentés

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bikázás Bikázás 2024.06.21 21:33:06
A teljesen lemerült akkumulátor okozta problémát a hidegindítással, vagyis a köznyelvben használatos bikázással lehet megoldani. A hőmérséklet sajnos nagymértékben befolyásolja egy akkumulátor élettartamát, ugyanis -20 Celsius fokon akár 50%-al is csökkenhet a teljesítménye, valamint a nem teljesen…..
Autóvontatás Autóvontatás 2024.06.21 21:30:13
Az autóvontatás szigorú szabályait nem sokan veszik figyelembe. Ha bajba kerülnek, abban az esetben először az ismerőst hívják, ezen kívül valahogy eldöcögnek a kívánt célig, mindeközben rengeteg szabálytalanságot elkövetve, amikért akár jelentős súlyú pénzbüntetés is kiróható. Bármikor előfordulhat…..
Autómentő Furgonmentés Budapest 2024.06.21 21:28:16
Ha a furgonja, kisbusza cserbenhagyta Önt, bárhol is legyen, egyetlen telefonhívással megrendelheti a furgonmentés  non-stop és kisbusz mentés 0-24 szolgáltatásainkat! A lehető legrövidebb időn belül el is indulunk az Ön segítségére. Csapatunk elsődleges célja, hogy ügyfeleink elégedettsége és…..
Amit a treleres.com-ról tudni érdemes. Cégünk, amióta megalakult, folyamatos szolgáltatásai között biztosítja az autómentést, autószállítást, belföldi és nemzetközi szállítmányozást! Nagyon fontos számunkra a precíz, pontos, és megbízható szolgáltatás biztosítása, kedves ügyfeleink számára, melynek…..
Elromlott az autója, vagy balesetet szenvedett? Budapest SOS 0-24 autómentő, országosan azonnali indulással. Tréleres autószállítás külföldről is. Autómentés, furgonmentés, gépszállítás, motor szállítás, lakókocsi vontatás. Autómentés Budapest szolgáltatásunk az összes kerületben elérhető…..