Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tesz vesz XXIV.

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Aki látta a tegnapi meccset, abban aligha maradt kétség: a nemzeti identitás nagyon is élő, nagyon is felemelő. A magyar csapat és a magyar szurkolótábor elképesztően elszánt, ám ugyanezt láttuk a skótokon is. Ahogy a mérkőzés előtt énekelték himnuszukat... abban volt erő és volt emelkedettség.…..
Tesz vesz XXIV. 2024.06.28 09:09:55
@G. Nagy László:

amikor megkérdezem hogy melyik szót nem értettem szerinted, akkor miért nem arra válaszolsz te retardált barom? TE ÍRTAD!

belőled még az érettségit se nézem ki, HISZ ALEKSZ EGYSZERŰ MONDATÁT SE ÉRTED TE ELMEBETEG! + 200 fokon égsz minden egyes kommentfolyamban, funkcionális analfabéta vagy, és te akarszt kioktatni engem?
Tesz vesz XXIV. 2024.06.28 09:32:29
@G. Nagy László:

miért nem válaszolsz a kéréseimre?
miért nem fejezed be a vitákat lacika?
Tesz vesz XXIV. 2024.06.28 09:49:11
@G. Nagy László:

de azt nem kérdezted meg, hogy mi a kedvenc színem te kib. elmebeteg korcs. a kedvenc ételem? nem is érdekel?

ezt is a megafon képzésen tanultad? hogy tereld a szót?

olyanok vagytok mint a bolsevikok, amikor a műveleletlen primitív szakmunkásokat raktak be értelmiségi körbe. szerinted minden rendben van, ha gátlástalanul hazudsz egy vitában, meg kerülöd hitványkodba a fő témát a vitában, érvekkel, ezt már nem lehet elmebetegségnek titulálni, ez már aljasság és gerinctelen hitványság.

a megafonosok is így "vitatkoznának", a primitív embereknek ez oké, miközben egy értelmeiségi elsüllyedne a szégyenében ha 300 önellentmondása lenne. és nem fejezne be egy érdemi vitát.

lacika, neked még érettségid sincsen, vagy nem kéne hogy legye. hogy lett neked könyved a jaffa kiadónál? korrupció ez is?
  Vannak bakancslistáim. Filmekből is. Néha - ha idő előtt kiesek a pókerversenyről, s üressé válik az este - csak rábökök, s véletlenszerűen kiválasztok egyet. Így történt pár napja is, amikor A csíkos pizsamás fiú című mozi lett a befutó. Holokauszt-történetről van szó, de szokványosnak aligha…..
Tesz vesz XXIV. 2024.06.27 17:09:14
@G. Nagy László: de megint nem válaszoltál erre se:

melyik szót nem értem lacika? baszd már meg magad te síkhülye ostoba barom.

egy k dolgot nem tudsz megválaszolni te nárcisztikus darab szar? egy KONKRÉTOT SE SOHA?! élőben játszanád el velem az ilyen kommunikációt, megtanulnád nagyon hamar, mint egy kutya, hogy ilyet nem csinálsz emberek között. még az ősember se volt ilyen, te valami előember lehetsz előember barátokkal.
Tesz vesz XXIV. 2024.06.27 17:48:09
@G. Nagy László:

1.

egy sötét és gondolkodni képtelen alak megjelent.

de nem lehet hogy te vagy mérhetetlenül sötét és gondolkodni képtelen funkcionális analfabéta alak? az nem válasz erre hogy: nem, mert nárcisztikus vagy lacika.
Tesz vesz XXIV. 2024.06.28 08:46:47
@alöksz róz:

csöpike, túl fiatal vagy még mind a 16 életéveddel, hogy tudd hogy mi a vita. képzeld el úgy mint egy sakkpartit: beleegyezik a fogyatékos osztálytársad, aki azt hirdeti teli pofával mindenhol, hogy ő mindennél okosabb, miközben egy egyszerű mondat megértése is problémát okoz. de leültök sakkozni, és egy idő után azt mondja kimegy a mosdóba, ("most épp meccset nézek") és onnan soha nem jön vissza,

ezt eljátszátok 600x de ő mindig elmenekül mielőtt sakk-mattot kap mielőtt, kihirdetnék hogy vesztett és mielőtt dokumentumot kapna arról hogy szellemi fogyatékos.
és a mai napig hirdeti ugyanazt az ostobaságokat. és hogy ő mindenkinél okosabb, nem lenne irritáló? nem kibaszottul kurvára aljas gerinctelen és hitvány ez csöpike?

és még én magyarázgassam neked?
"Úgy pöfögte a gödi gyár a belélegezve vetélést vagy a magzat rendellenes fejlődését okozó anyagokat, mintha friss tavaszi levegő lenne: a  szén-dioxid mennyisége a 2018-as évhez képest a hétszeresére nőtt;  a belélegezve vetélést vagy a magzat rendellenes fejlődését okozó N-metil-2-pirrolidonból…..
Tesz vesz XXIV. 2024.06.28 08:40:34
vbőr: "A választás után egy nappal, 136 igen és 36 nem szavazattal elfogadta a Parlament a Lázár János által még decemberben beterjesztett törvényjavaslat két módosítását.

A kastélyok privatizációjában Magyarország építési és közlekedési minisztere, azaz maga Lázár János hoz döntéseket az állam képviseletében. A kastélyok, kastélyparkok és ingóságok új tulajdonosait segítheti az állam beruházási és fenntartási támogatással. Erről szintén a Lázár-féle minisztérium dönt. Magyarul, ha költeni kell majd az átjátszott kastélyra, azt is az adófizetők állják majd.

Egyébként a 48 privatizálandó kastély zöme a kastélyprogram keretében felújított épület, köztük a hazai kastélyállomány több kiemelt történeti-építészeti jelentőséggel bíró épületével, mint a bajnai Sándor-Metternich-kastélyt, a tatai Esterházy-kastélyt, a sárvári Nádasdy várat, a füzérradványi Károlyi-kastélyt.

A listán szereplő épületek döntő többségében azonosak a néhány éve, szintén Lázár János által kezdeményezett Nemzeti Kastély és Várprogram nyomán közpénzből felújított ingatlanállománnyal, kiegészülve további épületekkel. Kivételt képez például a geszti Tisza-kastély, melyet a Református Egyház gondjaira bízott az állam.

A 2 millió pincében tartott tapsikol örömében, mert úgy gondolják a kastélyok ellopása a nemzet érdeke."

www.facebook.com/vastagbor/posts/pfbid02sEn8iWyW2cnChaZ8RFRxshKLTN1LPoZxjeXyY3848ePoWBSjdzwEqiHUejf8aK2el?notif_id=1719556175143116&notif_t=notify_me_page&ref=notif

az újraszámolt fideszes kerületekben 2x-3x több v 2y-3x annyi lett a vitézy szavazó. vajon miért?
reméljük ebbe nem füllent Karácsony:
www.youtube.com/watch?v=NyDg8RyfPLI

közben vitézyről is kiderült h nem szakember, hanem primtív "észak koreai" fideszes a nyilatkozata alapján, hogy a választási csalásra azt mondja, hogy az jogorvoslati eljárás:

Vitézy Karácsonról "(Karácsony )..., évtizedek óta minden jelölt számára rendelkezésre álló jogorvoslati eljárásokat minősített csalásnak"

Kösz Dávid, ingadoztam, hogy szakember vagy fideszköcsög vagy-e. Köszi a megerősítést.

(valójában azt minősítette csalásnak, hogy a fideszes választási körzet vezetői nem várták meg az ellenzékieket és kibontogatták az érvénytelen szavazatok csomagjait)

mfor.hu/cikkek/kozelet/vitezy-david-gyorsan-kommentalta-a-kuria-donteset.html
Sokféle módon szólhatott a szavazás az emberek szabadságvágyának a kifejezéséről. A szabadság negatív megfogalmazása, hogy mindenki azt csinál, amit akar, ami nyilvánvalóan komoly zűrzavart idéz elő, a pozitív értelmezés viszont valami olyasmi, hogy kiállni azért, hogy mások tiszteletben tartsák az…..
Tesz vesz XXIV. 2024.06.25 16:04:44
@Nevem senki.:

beszéltél már biológussal a méhlegelőről csöpi?
még szerencse hogy tarlós alatt nem voltak dugók!

hosszú volt a szöveg? megfájdult volna a kicsi fejed ha elolvasod? de azért részt akarsz venni a vitában, úgy hogy nem éred fel az asztalt? milyen aranyos vagy!
Archiregnum Meme politika 2024.06.19 00:10:02
A helyhatósági- és EP-választás is lezajlott a közelmúltban, mégsem érezhettük, hogy az események performansz-jellegén felül bármi is történt volna. Kár, de ha már így alakult, elemezzük az előadást!..
Tesz vesz XXIV. 2024.06.21 17:39:18
@Tata86: mi a tököm van a régi avataroddal? ilyen amatőr lettél, hogy már az se kell?
Tesz vesz XXIV. 2024.06.25 15:51:45
@Tata86:
" " bizonyította hogy nincs jogállam" - Ha bizonyította, a szavazásnak sincs sok értelme nem?"

a jogállam és a demokrácia összefügg, de két külön dolog. szerintem és Hadházy szerint se tudja megverni a fideszt, ahogy lukasenkó és putyin ellen is felesleges menni a szavazáson. de esélye lehet ha vannak még tisztességes fideszes szazatszámlálók és választási vezetők.
Karácsony ügyében azért elég súlyos anomáliák voltak.

rengeteg az ostoba félrevezetett szavazó és csalások százezres nagyságban vannak, és lehetnek akár milliós nagyságban is bármikor, ahogy putyinnál.

"Mire kérnél konkrétumokat?"

amire írtam, emondat elött van fogyi: "a balos-woke közbeszédhez idomulni. (Annyira nem, hogy sokkal inkább bevállalta, hogy a ló másik oldalára dől el, aztán legfeljebb visszamászott a pacira.)"

"Jah, méghogy politikához tőke! :D Ki hallott már ilyet?"

és úgy néz ki MP, mint akinek nincs tőkéje? a márc 15.i fellépése került 5-10 millióba? vagy 15? a hősők terés meg 200 millióba.
koncentrálj, én erre írtam, hogy "hogy jön ide a tőke bazmeg? te elmebeteg vagy?":

"Ha létezik lufi, akkor ez az. Legyünk őszinték, Peti egy senki. Nem ért semmihez, nincs tőkéje, nincs tapasztalata, nincs semmije"

most meg az lesz a baj - hogy akkor hiába már valaki, mert van tőkéje - hogy honnan van tőkéje? mikor fog elkezdeni fejlődni a fejecskéd?

"Továbbra is bármikor végigmehet a piros dosszién, és tételesen cáfolhatja."

először megköszönte Egonnak és végignézte volna, aztán egon elkezdett hepciáskodni. de "jogosat" mondasz, vajon melyik a fontosabb, átnézni a piros dosszié listáját, vagy tárgyalni Weberrel?
a kérdést értetted fogyi? ott voltál hogy ennyire tudod te retardált hogy MP-n úszott el és MP hazudik? ugyanis ezt írtad te síkhülye: 'Megváltó Peti hazudott. Szándékosan, következetesen, pofátlanul.'

"magyar szavazópolgárokat nem látok a párbeszéd mögött."

de a DK mögött látsz. nem mintha gyurcsány pl a dk-s "demokratáknak" köszönhetné a vagyonát fogyi. jobb gyurcsány de inkább a többi oligarcha pénze, mint a küldöldi?

" Te tehetsz mindenről, ami alattad folyik."

csak ezek a lopások nem karácsony alatt folytak tudod. hanem kormányzati lopások, vagy esetleg fideszes önkormányzati KÉTEs ügyek. amik gondolom "jogszerűek" lehetnek, de a főügyész bármikor lezárja az ügyet "jogszerűen".

""- ja a Néppárthoz akkor nincsenek odakötve a nagy német multik? a támogatása Webernek vagy von Leyennek nyilván semmit nem ér.
"- Nem értem."

nem lep meg. felróvod MP nek hogy senki, mert nincs tőkéje, aztán mikor kapcsolatokat akar kiépíteni a NAGY NÉMET MULTIKHOZ, akiknek már k-ra elege van a piacot felrúgó OROSZBARÁT dagadt félistenből , akkor már mindjárt nem érted, miért kell kint lennie az EP-ben.
lehet gyurmáznod kéne inkább, nem írogatni.

te most akkor mi hazánkra szavazol? vagy a fideszre? DK-ra? vagy behúzod MP-re? annyira zavaros a fejed hogy már nem lehet tudni.
Tesz vesz XXIV. 2024.06.25 15:55:38
@Tata86: * és annyi ostobaságot írsz, hogy nem lehet tudni
KKBK A magyar futball 2014.02.25 03:18:00
    2009. októberében Gera a Dánia elleni, utolsó világbajnoki-selejtező előtt összetűzésbe került Erwin Koeman szövetségi kapitánnyal, mivel sem a kezdőcsapatba, sem a kispadra nem jelölte. Nem szeretne a lelátón ülni este a Parken-stadionban, nem kíván a dán fővárosban maradni, s a legelső…..
téveszmék "Vannak még csodák" 2024.06.17 06:06:59
  Egy biztos: a demokrácia alapvető intézményei működnek Magyarországon. Szabad választásokat rendezünk. Ha az érvénytelen szavazatok nagy száma miatt kétely merül fel bárkiben az eredményt illetően, mehet az újraszámlálás. Mindez gyorsan, flottul, jogszerűen. Oké, a vége olyan, amilyen: csodák…..
Tesz vesz XXIV. 2024.06.24 12:15:51
@alöksz róz:

sosem álltunk háborúban Óceánivála.

1984 és az Állatfarm egyben az orbán-rezsim. csak orbánnak még önálló külpolitikája sincsen bábkormányként.
Tesz vesz XXIV. 2024.06.24 12:17:24
@G. Nagy László:

Sikerült megérteni bármit lacika? Tagadod a bucsai népirtást? somkuti barátod nem mondta el mi az?

"könyveket" tudsz írni, csak az olvasás nem megy? biztos k jó könyveket írhjattál eddig agyhalottként.
Tesz vesz XXIV. 2024.06.24 13:09:55
@alöksz róz:

Nem kell bocsánatot kérnie Rutténak már. mert az orosz bábkormányt felfüggesztenék a NATO-ban, ahogy azt ki is érdemelné már régóta.
de lehet a svájci lopott milliárdokat, billiókat is befagyasztanák - korábban ezzel is hathattak a dagadt cigány hazaráulóra az EU-ban.

www.youtube.com/watch?v=KbzbegKZqyM
KKBK Az ateizmus apoteózisa 2019.07.07 17:56:01
  Valójában csak két dolgot különböztetünk meg, tudni valamit, és elhinni azt, amit "valaki tud".Tudni valamit: az tudomány. Elhinni azt, amit "valaki tud" : tudatlanság. Hippokratész  "A bölcsesség alapja a kétkedés" de "csak a gonoszok tartanak mindenkit gonosznak" "Tehet-e kárt a bölcs…..