Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tesz vesz XXII

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
téveszmék "Vannak még csodák" 2024.06.17 06:06:59
  Egy biztos: a demokrácia alapvető intézményei működnek Magyarországon. Szabad választásokat rendezünk. Ha az érvénytelen szavazatok nagy száma miatt kétely merül fel bárkiben az eredményt illetően, mehet az újraszámlálás. Mindez gyorsan, flottul, jogszerűen. Oké, a vége olyan, amilyen: csodák…..
Tesz vesz XXII 2024.06.19 12:27:36
@G. Nagy László:

az őrület foka nem az inkább, hogy leírod hogy demokrácia van, én meg LEÍRNÁM hogy miért nincs, de te ezeket a kommenteket törlöd és kitilasz midnen egyes alkalommal? és ezt mondod ez szemetelés? tehát megint hazudsz mint a múltko, amikor azt akartam elmagyarázni, mert nem értetted te analfabéta barom, hogy mit jelent az "IDEOLÓGIA" vagy hogy mik az önzetlen párkapcsolatok, te utolsó féreg.
ez nem őrület lacika?

az nem őrület hogy -200 fokos mondatokat nem tudsz értelezni és + 200 fokon égsz? nem látom a bocsánatkérést hogy ott IS INDOKOLATLANUL sértegettél, miért kell ezt a kommentet
ha nem tudod felfogni mirtől vagy szó, akkor szellemi fogyatékosként miért ilyen nagy a pofád? miért akarod megmondani hogy ki értelmes és ki ostoba akkor? mire fel?
ha meg fel tudod fogni akkor ekkora gerinctelen aljas becstelen férget mint a világ, olyan ostoba vagy hogy az már tényleg pszichopataság, nem szeret, NEM SZORONG, NEM TANUL.
pedig egy értelmes homo sapiens elviselhetetlennek tartaná, hogy ellentmondásai vannak, neked volt már 300 lacika, én ezt vagy 900 x felróom, és addig teszem, amíg nem reagálsz rájuk.

elmondtam: a nemlétező lelkismereted vagyok, az elmúlt karácsonyok szelleme.

szóval mire ilyen nagy a pofád? még azt se hiszem el neked te gátlástalan hazudozó hogy az érettségig megvan te szőllősgazda.

milyen káosz van a fejemben lacika? KONKRÉT példát kérek. de a múltkori posztban ahol + 200 fokon égtél se mondtál ilyet soha.
annyira buta vagy hogy észre se veszed a legértelmesebb kommentelőket a blogodon, pől Grundigg, aki olyan elegánsan tudott csuklóztatni, hogy észre se vetted.

"Ez az én szemétdombom, itt én írom a szabályokat. "

nem lacika, ez EGY NYILVÁNOS FÓRUM közéleti kérdésekről , AMI MINDEN MAGYAR ÁLLPOLGÁRT ÉRINT, nemcsak a bolondokat.
mihelyst egy zárt facebook csoportban csinálod a szektádat már nem megyek oda, bár abba a sárgaházba is elkelne egy doktorbácsi.
te hazudozod magadról hogy liberális vagy, miért hazudsz akkor?

amúgy mik a szabályok lacika? már megbeszéltük, miért írsz ilyenkor megint ostobaságokat részletében, ja hogy azt is törölted? az gáz, akkor megint le kell írnom, mihelyst leírod a szabályokat, hogy te jobban rágalmazol másokat, mint én pl ilyenek voltak amiket írtam erre RÉSZLETES példákkal, dehát miért nem veszed át ezt a kommentelési szabályzatot:

ő liberálisabb nálad:
zordidok.blog.hu/2015/09/28/nem_trollnak_valo_videk

de az a gáz, hogy gátlástalanul hazudsz. tulajdonképpen minden kommunikációt feleslegessé tesz veled. miért nem csinálsz inkább úgy mint a kócziánpéter, hogy megírja a hülyeségeket és a kommentekbe sose merészkedik, jobban járnál, hiszen nem égnél akkorákat, mint a +200 fokkal, a szőllősgazdával, vagy hogy "a magáncégek között nincs korrupció".

most is azt írod rám hogy agyhalott vagyok, tehát akkor nem
de miért vagyok én agyhalott és miért nem te vagy az szőllőskisgazdám? hogyan döntsük el kettőnk közül hogy ki agyhalott? beszéljük meg ÚJRA azt hogy mit jelent az "ideológia " szó? érdekes én alapból tudtam, te meg félrebeszéltél, vagy +200 fokkal, a szőllősgazdával, vagy hogy "a magáncégek között nincs korrupció"t is megbeszélhetjük újra és akkor kiderülhet. vagy ki is tilthatsz újra te hitvány, aljas gerinctelen féreg. ez testhezállóbb, ugye? na valljad be, beégtél a + 200 fokkal és nem tudod kiheverni, ugye? ezért tiltasz megint, és ezért nem akarsz SOHA ÉRDEMBEN kommunikálni.

"Nem tiszteled a rendet, a magánszférát, de még a közjogot sem."

akkor nem volt hűtlen kezelés a mátrai erőmű szétlopása? ez a közjoghoz jön.
magánszféra hogy elmondod hogy anyád lestricizett én meg újra mondom, hogy lássák a többiek miért lettél ilyen mélyről jövő pszichopata? vagy az a megánszféra hogy rogán és szijjártó felesége milliárdok keres a cégével honlap nélkül? ugye azt is hazudtad hogy piacgazdaság van, ez erre is példa.
vajon most mire gondolhatsz a buta primitív fejecskédben?
és mi lenne a rend lacika? hogy a félisten gazdád szétlopja ezt a szép országot? fekete afrikai korrupciós szint, hogy a házasság után tiborcz milliárdos lett. ez a rend? mondd ennyire ráérnek a megafonos propagandisták?

"egyszer az életben gyakoroltam egy baráti gesztust, és az általad belinkelt előadást (meg néhány továbbit) "

meg néhány továbbit? :D te elképesztően fogyatékos vagy, és a fideszes csürhét minősíti körülötted hogy senki nem mondja neked, kivéve Bálint, grundigg, és Almandin.
miért is vagy szőllősgazda? ki ajánlotta a kanadai kávés ügyét? Szathmáry? konkrétan egy másik a posztod tartalma meg a vitám volt a hülyegyerek Reactorral a gazdaságról. pedig tudnod kéne te elmebeteg hogy Keynes mellett álltam ki, szóval miért vagyok kommunista te elmebeteg? csak nem azért mert nem hagynám a fidesznél a lopott közvagyon billiárdjait te idióta? a cigány lopott biciklije is a cigányé?
miért számít baráti gesztusnak ez tetőled énfelém, te narcopata, hogy az üres életedet ÉN töltöm meg értelmes tartalommal te börtöntöltelék elmebeteg korcs?!
Tesz vesz XXII 2024.06.19 12:35:26
@G. Nagy László:
továbbá:

"Ez az én szemétdombom, itt én írom a szabályokat. "

akkor hogyhogy mindenki látja a posztodat?
ha mindenki látja, akkor mindenki kommentelhessen is, vagy csak egy zárt kör láthassa az írást is.
nehogy már a bolond, analfabéta hazaárulók kikérjék maguknak ha egy értelmes és tisztességes magyar ideírogat.

olyan vagy, mint a dubajozók, akik kikérik maguknak, ha lek*rvázzák őket. dehát azok lacika. a tények makacs dolgok, hiába hisztizel.
  Vannak bakancslistáim. Filmekből is. Néha - ha idő előtt kiesek a pókerversenyről, s üressé válik az este - csak rábökök, s véletlenszerűen kiválasztok egyet. Így történt pár napja is, amikor A csíkos pizsamás fiú című mozi lett a befutó. Holokauszt-történetről van szó, de szokványosnak aligha…..
Tesz vesz XXII 2024.06.19 12:24:38
@alöksz róz:

tehát akkor szerinted normális, hogy a tisztességes ember bevonul és megvédi a hazáját, házát.

a lacika féle férgek meg elmenekülnek bécsbe, a háború után meg visszajönnek és nagypofával hetes hazafinak tartják magukat?