Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Róma

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bayer Zsolti az európai hagyomány végét vizionálja abból, hogy az Európa naptárból kifelejtették a keresztény-keresztyén ünnepeket, ellentétben a muszlim, zsidó stb. vallási ünnepekkel. Ez valóban hiba. Az Európai Bizottság elnézést is kért érte, és azt ígéri megteszi…..
Róma 2011.01.23 20:57:43
Van a Red Bullnak egy kifejezetten minőségi, vastag, színes és ingyenes márkamagazinja, a számos nyelven kiadott Red Bulletin, amelynek most jelent meg először a magyar mutációja. Csaknem százoldalas, jó illatú, szép papírra nyomott, kiváló képekkel teletömött újság, jó kézbe…..
w Légy résen! 2010.06.30 06:15:00
Még nem tudhatjuk, mi mindent fognak elkúrni. Csak azt, hogy lesz bőven elkúrás; részben felkészületlenségből és kapkodásból, részben meg azért, mert nagyon is felkészültek a pusztításra. De semmi sem fekete vagy fehér: a voluntarista konzervatív kormányzás jó pár ügyben…..
Sok éve írjuk a Homárt, a műfajból következően néha csapkodnak a villámok, de az ismert utazási iroda most új színt tudott hozni a szolgáltatók és ügyfelek örök harcába. Az eszköztárban megjelent a telefonos fenyegetés és a verbális megfélelítés. A sztori úgy indult,…..
Már-már olyan mém lett belőle, mint a Bukás Hitler-örjöngéséből, de az RTL Klub most véget vetett a mókának. Szabó Patrícia fájdalmas filmje nem csak az RTL Mostról tűnt el, de a csatorna a Youtube-ról is levetette a felvételt, amiben a Cosmopolitan volt főszerkesztője arról…..
(Nem hallott még a legnagyobb magyar netes kereskedelmi botrányról? Itt elolvashatja a Homár összes PPO-s posztját!)Bár a magyar internet legnagyobbszabású átverését csak 2009-2010 fordulóján követte el az autópálya-matrica- és telefonfeltöltés-kereskedelemmel foglalkozó PPO,…..
Róma 2010.01.14 16:33:10
Kedves Sorstársaim!

Mivel az Index cikkére ott nem lehet reagálni, ezért itt szeretném ezt megtenni:
index.hu/velemeny/2010/01/14/koszonjuk_az_allamnak/

Ha jól számoltam a PPO esetén a kárösszeg 250 millió forint (2500 Ft x 100.000 ügyfél).

Teljesen egyetértek, hogy az ilyen lehúzások rontják a fogyasztói bizalmat és ártanak a magyar gazdaságnak.

Én nyáron fizettem be az 5 kontinens utazási irodában 100.000 forintot egy két személyes nyaralásra. Az összeget azóta sem láttam, a nyaralás elmaradt, a cég "csődbement". Ott Joó Károly és rohadék pereputtya (ilyen-olyan tisztséget betöltő felesége, lánya, fia, stb.) 250-300 milliót húzott le az emberekről. Azzal az üggyel azóta sem foglalkozik senki. Az állam nem lépett. Senki nem kártalanított minket. Egyszerűen bevittem az irodába a pénzt és soha többet nem láttam.

Hogy miért hat ez negatívan a gazdaságra? Azért mert én soha többet nem utazom utazási irodával és mindenkit erre biztatok.

Mert ma Magyarországon a vásárlónak, ügyfélnek, fogyasztónak semmi joga sincs.

Nincs jogunk amikor lakást veszünk, utazásra fizetünk be, vagy éppen igénybe veszünk egy "ingyenes" szolgáltatást.
Sárdobáló A biciklik polgárjoga 2010.01.03 07:00:00
Na, most megkaptuk a jogainkat. Az új KRESZ-módosítás egész furcsa lett. Két új kerékpáros-jogot emelek ki. Az egyik: az egyirányú utcákba való behajtási lehetőség. Mostantól akármelyik egyirányú utcába behajthat kerékpáros ellenkező irányból, feltéve, hogy van ott…..
Róma 2010.01.03 13:11:06
@Perselus Piton: Persze ezt a KRESZ vizsgát csak a kerékpárosoknál lehet kivitelezni. Emlékszem, hogy általánosaban fakultatív jelleggel lehetett is menni valami KRESZ tanfolyamra. Na azt kellene kötelezővé tenni a kerékpárhoz.
Róma 2010.01.03 13:19:29
@bm613: Nem volt ingyenes, de nem is volt kötelező. De lehet, hogy érdemes lenne egy féléves ilyen tárgyat berakni az általános iskolásoknak. Kötelezően és ingyenesen.
Hasonló szituációt leginkább az egymást nulla sebességkülönbséggel előzni próbáló kamionok szoktak produkálni, Namnit most egymás után két szerencsétlen autóst fogott ki, akik a világ minden kincséért sem mentek volna ki a külső sávba. Aztán persze ő is ideges lett, az…..
A péntek reggeli Mokkában Demcsák "teljesen megdöbbentem" Zsuzsa, a gyermekeit csak  Tommy Hilfiger-pelenkában flangáló milliomoscsemeték közé eresztő egykori kormányszóvivő-jelölt és a kissé unott arccal üldögélő Azurák Csaba vendége Réz András volt annak…..
Róma 2009.05.27 16:34:58
Az RTL-en a reggeli "értelmiségi" műsorban hangzott el egy "párkapcsolati szakértő" (szőke pics@) szájából:
"A siker titka, hogyha belenézek a tükörbe önmagamat látom!"

Én reggel még láttam a tükörképem mégis el lett baszva a napom...
Este újra megnézem.
A héten megkaptam a kis borítékomat és a kopogtató cédulát. Közelegnek az EP választások. Kibontottam, kicsit informálódtam, majd széttéptem és kidobtam a kukába. Az első szavazásomon nem veszek részt, két okból:1,) Nem szavazok, mert nincs kire. Azért nem fogok az egyik szar…..
Gyurcsány Ferenc lemondana a miniszterelnökségről. Ehhez a következő két hétben az Országgyűlésnek új miniszterelnököt kell találni. Mit jelent ez? Új MSZP-SZDSZ koalíciót? MSZP-MDF kormányt? Esetleg MSZP-MDF-SZDSZ? És ki lehet az új kormányfő? Az biztos, hogy izgalmas…..
Úgy látszik, még épp jól időzítettünk, amikor annyit foglalkoztunk Gyurcsánnyal. Íme: És egy videó a végére:       Kapcsolódó írások: Karakteröngyilkosság A gyurcsányozás - út a semmibe A progresszió csődje ..
Az elmúlt évek legnépszerűbb politikai kifejezése az "előrehozott választás". Ez lenne hivatott szuperdemokratikusan és gyorsan helyreállítani a kormány és a parlament tekintélyét. De hogy zajlik? Általában Orbán és a publicisták is azt mondják, hogy majd ha lesznek…..
Róma 2009.03.21 13:24:47
Már elnézést, de mi az, hogy a f@szfej most hirtelen lemond. Ezt a sz@rt ő okozta, vállalja a felelősséget és csinálja végig.
 Bár meglehetősen szkeptikus vagyok a Publius Hungaricus által vízionált tisztítótüzet illetően, a magyar apokalipszis nem is nagyon kezdődhetne mással, mint egy/több Tesco bezárásával. Sarkadon nem elképzelhetetlen ez a rendszerváltoztatás óta példátlan lépés: annyira…..
   Merengő felvezetés   A körülmények szerencsétlen összejátszása folytán létezik egy város, amelynek a neve Pécs. Sok város létezik, de abban nem pécsiek élnek, tehát azok nem számítanak. A város meghalt, holt teteme a Mecsek oldalán fekszik, de egyes…..
Gyurcsány blogja egy kincs, nincs vita róla. Olyan értékes kordokumentum, hogy könyv formájában is ki kellett adni ... Nézzük, miről is írt a miniszterelnök? Vajon a sztrájkról, a sztrájkhangulatról? Hogy Fico visszadobta a 6 pontját? Esetleg, hogy a pártja nem szavazta meg a…..
Most nem Papp (Pimasz úr) Gergő TV2-ős Naplós riporterről lesz szó, hanem Hiller Istvánról, és az ő kis birodalmáról, az Oktatási Minisztériumról. Szerintem nem csak én ütköztem meg azon a híren, hogy az Oktatási és Kulturális Minisztériumban ötszáz dolgozó kap fejenként…..
Róma 2008.11.20 15:30:47
Vastagbőr Négy mancs vs. libamáj 2008.09.03 08:00:00
A Négy Mancs egy osztrák környeztvédő szervezet (VIER PFOTEN), melynek több országban vannak irodái és helyi képviseletei. 1988-ban alapították Bécsben. "A VIER PFOTEN/NÉGY MANCS számára fontos, hogy Brüsszelben esetleg az egyes grémiumokban való jelenlétével, célzott…..
Róma 2008.09.11 22:55:00
A sok faszfejnek üzenem, akik a korábbi hozzászólásokban kiálltak a 4 mancs mellett: olvassátok el ezt a cikket:
index.hu/gazdasag/magyar/maj080911/

Világosan benne van:
A Hungerit hiába állította a májfeldolgozást, továbbra is a feketelistán maradt 20 másik magyar üzemmel egyetemben. A lista furcsasága, hogy az üzemek többsége nem foglalkozik és soha nem is foglalkozott májfeldolgozással, továbbá évek óta bezárt gyár is van rajta. Körülbelül 10 német és osztrák áruházlánc állította le a vásárlásokat. Nemcsak a májat tartalmazó termékekét, hanem minden Hungerit termékét, például a csirkéből készülteket is. Így előnybe kerültek a konkurens nyugati beszállítók.

Így előnybe kerültek a konkurens nyugati beszállítók.
Így előnybe kerültek a konkurens nyugati beszállítók.
Így előnybe kerültek a konkurens nyugati beszállítók.
Így előnybe kerültek a konkurens nyugati beszállítók.